- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.381
Sporla devam etsek sende oyle yapsan 48 e düşüp iyi degil miAslında bende sıkıldım ama bilemiyorum
Göğüs 88
Bel 71
Göğüs deliğinden 77 (3cm incelmis
)
Biraz aşağıdan 82alt karın yani
Basen 87
Ayy bende öyleydim bide o zamanlar yurtdışındaydık hep evdeyim gelen giden yoktu alabildiğine uyurdumne güzel günlerdi
hoşgeldin canımm16 aylık diş cikaran bir kız bebek uyku hak getire... minik inciler çıksın da anneler iyi olur her zaman
Hamilelikte 15 kilo aldım ve 1 yıl içinde verdim fakat ideal kiloma(51) ulaşmak istiyorum boy 157 en az 55 olsam diyorum kısa vadede. 62 kiloyum şu anda cumartesi nişanı var kaynimin cumaya kadar ne kadar verirsem kâr
Hoşgeldin canım16 aylık diş cikaran bir kız bebek uyku hak getire... minik inciler çıksın da anneler iyi olur her zaman
Hamilelikte 15 kilo aldım ve 1 yıl içinde verdim fakat ideal kiloma(51) ulaşmak istiyorum boy 157 en az 55 olsam diyorum kısa vadede. 62 kiloyum şu anda cumartesi nişanı var kaynimin cumaya kadar ne kadar verirsem kâr
Bence ölçülerin cok iyu kendini kasma 2 gun ye 5 gun dikakt et spor yap tamam iste psikolojini bozma benim de normalim 53 filan ama 55 56 yeter bana bi olsam otesini dusunmem bir iki kilo oynasinHemen az yeyip aldigimi verip 54 de kalicam ben cok cok sıkıldım çünkü en azindan 2 hafta kilomu koruyum sonra bakarimsen olculerini yazsana kuzum hepsini benimki göğüs:85 bel:64 kalça:93 istedigin olculerdeysen 49 iyi bi rakam bence fazla zorlamasak mi bende cok istiyorum 50 51 olmayi ama bi hafta diyet haftasonu ye hep yerimde sayiyorum sıkıldım
nefsinizi sağlamlastırıyom ben sizinHuhu biz diyetteyiz ama ayıp olmuyor mu
hee az yirsin bilirinAyy beni de götürünsene gı ben az yer doyarim biliyon
Göğüs deliğinden ne demek laSporla devam etsek sende oyle yapsan 48 e düşüp iyi degil mi
Hı hınefsinizi sağlamlastırıyom ben sizin
hee az yirsin bilirinbu bedavaydı bizim cekilişten kazandıydık
Aynen ya hep daha ince oluyum dedikce kendimi yipratiyorum kilo almayim sporumu aksatmayim yeter banaBence ölçülerin cok iyu kendini kasma 2 gun ye 5 gun dikakt et spor yap tamam iste psikolojini bozma benim de normalim 53 filan ama 55 56 yeter bana bi olsam otesini dusunmem bir iki kilo oynasin
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
Ben gobek deligi diye okudumduGöğüs deliğinden ne demek lagöbek deliği o
Evet öyle yapcam canım inşallah bi regl olsaydım iyiydi
Hiç bir bilgim yok canımHoş buldum canım
Sabah lahana çorbası içtim
Ayrıca sandaloz sakizini öğrendim kk dan aktara gidip alıcam ikisini birarada kullanmak zararlı olur mu acaba
Ayy bedava mi ben açik bufeyi komple yeridim o zaman ahahhabababnefsinizi sağlamlastırıyom ben sizin
Bu arada biz dusunce gucuyle zayifliyoruz kaptin ben mesela 55 im cok mutluyum senin haberin yok tabi kizlar hepimiz fitiz acukmiyoruz kinefsinizi sağlamlastırıyom ben sizin
Aynen sen bizi motive et kendini kasma bizle soor yapAynen ya hep daha ince oluyum dedikce kendimi yipratiyorum kilo almayim sporumu aksatmayim yeter banagecen yaz 52 ydim ama yine bu olculerdeydim demekki sporla sıkılaştım yeter bu kadar inmek psikolojim bozuldu valla diyet diyettttt
Bilmiyorum kiBen gobek deligi diye okudumduahahahah
He gi regl sisiriyo insani niye olmadin daha senn
Evet az yer doyariz bizzBu arada biz dusunce gucuyle zayifliyoruz kaptin ben mesela 55 im cok mutluyum senin haberin yok tabi kizlar hepimiz fitiz acukmiyoruz ki
Tabi burda olmaya devam kuzum kilo korumada bi nevi esnek diyet zaten spor devammmmAynen sen bizi motive et kendini kasma bizle soor yap
Ayy niye oyle olmusBilmiyorum kikardeşim doğumdan sonra bi kaç ay düzenli adet görmüş sonra da şimdi dört aydır hiç olmamış bende öyle olursam yandık
Evet stresliyim bide niye olmuyor deyip duruyorum... Az bişeye ağlıyorum falanAyy niye oyle olmusinsallah olursun geriyo insani ben cok sinirli oluyom reglim gecikince
Kiz bir hafta daha olmazsan doktora git benceEvet stresliyim bide niye olmuyor deyip duruyorum... Az bişeye ağlıyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?