Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporla devam etsek sende oyle yapsan 48 e düşüp iyi degil mi

hoşgeldin canımm verilcek cok fazla bi kilon yok hemencik verirsin onları

Hoşgeldin canım

Bence ölçülerin cok iyu kendini kasma 2 gun ye 5 gun dikakt et spor yap tamam iste psikolojini bozma benim de normalim 53 filan ama 55 56 yeter bana bi olsam otesini dusunmem bir iki kilo oynasin

Bence ölçülerin cok iyu kendini kasma 2 gun ye 5 gun dikakt et spor yap tamam iste psikolojini bozma benim de normalim 53 filan ama 55 56 yeter bana bi olsam otesini dusunmem bir iki kilo oynasin
Aynen ya hep daha ince oluyum dedikce kendimi yipratiyorum kilo almayim sporumu aksatmayim yeter banagecen yaz 52 ydim ama yine bu olculerdeydim demekki sporla sıkılaştım yeter bu kadar inmek psikolojim bozuldu valla diyet diyettttt

nefsinizi sağlamlastırıyom ben sizin

hee az yirsin bilirin bu bedavaydı bizim cekilişten kazandıydık
Bu arada biz dusunce gucuyle zayifliyoruz kaptin ben mesela 55 im cok mutluyum senin haberin yok tabi kizlar hepimiz fitiz acukmiyoruz ki

Aynen ya hep daha ince oluyum dedikce kendimi yipratiyorum kilo almayim sporumu aksatmayim yeter banagecen yaz 52 ydim ama yine bu olculerdeydim demekki sporla sıkılaştım yeter bu kadar inmek psikolojim bozuldu valla diyet diyettttt
Aynen sen bizi motive et kendini kasma bizle soor yap

Bu arada biz dusunce gucuyle zayifliyoruz kaptin ben mesela 55 im cok mutluyum senin haberin yok tabi kizlar hepimiz fitiz acukmiyoruz ki
Evet az yer doyariz bizz sasirtici sekilde boyle icimden tekrarladikca açlık hissim gelmiyo
Aynen sen bizi motive et kendini kasma bizle soor yap
Tabi burda olmaya devam kuzum kilo korumada bi nevi esnek diyet zaten spor devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…