- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.981
kilo aldım ben
bencede heves almak iyidir
Yani 24 ay var aralarindahemen arkasından yapmış yani. Ay hiç yüreğim götürmedi o kadarını.
iyi allaha şükür 100 gram gidiyor ama gidiyorolabilir dün gergindim birde cırcır gibiyim ama kabız gibiyim anlamadım nasıl oluyor
senin nasıl gidiyor
Vak vakGünaydın ördekler
günaydınnnn
Nasılsınız vak vaklarVak vak
Nasi olur biz kilo almayık kiikilo aldım ben
bencede heves almak iyidir
Bence düşünme fazla tuvalete çıkmadıysanda normal o kadar çıkmasıKızlar dune göre +200 niye böyle oldu 70.40.çıktım. gece 2 de uyudum 7.30 uyandım ondan olabilir mi ? Uykumu alamadım hep kabus gördüm sanırım
@munter
Ben fitness yaptigimda icinde yapiyorum absyi ya ayirmiyom onu fitnessin dksina ekliyom aslinda mekikle abs farkli fitnessa mi katsak absyiDiyet diyosan bi iyi bi kötü
Bölgesel hesaplıyorum ama bölgesel de zor ya biraz puanı artırsammı
sabitleyebiliyorsan süper de gitsin fit hatunsun sen .Diyet diyosan bi iyi bi kötü
Bölgesel hesaplıyorum ama bölgesel de zor ya biraz puanı artırsammı
çok iyi valla sana kitabın resmini atacam unutmadımiyi allaha şükür 100 gram gidiyor ama gidiyor
bilmiyorum vücudum çok tuhaf bugün ekmek yicem iki dilim yarın birden gider diye düşünüyorum. gece 2 de zorladım uyumak için kendimi erkende uyandım ondan mı acaba öyle olduNasi olur biz kilo almayık kii
Vak vak vak vakNasılsınız vak vaklar
Gece uyuyamadigindan odem olmustur kuzum kilo almani gerektirecek bisey yok yarin fazlasiyla ineceksinsabitleyebiliyorsan süper de gitsin fit hatunsun sen .
çok iyi valla sana kitabın resmini atacam unutmadım
bilmiyorum vücudum çok tuhaf bugün ekmek yicem iki dilim yarın birden gider diye düşünüyorum. gece 2 de zorladım uyumak için kendimi erkende uyandım ondan mı acaba öyle oldu
Hıı anlıyorumVak vak vak vakvak vaaaak vaka vak vak vak vaaaaak vak
aslında zorlanıyorum ama cırcır gibiyimde anlamadım ne olduğunuBence düşünme fazla tuvalete çıkmadıysanda normal o kadar çıkması
Vaaay nolacak kız kaç kg verdin. Merak ettim şimdibu hafta iyi bi yüzdem olacak spor da olsa tadından yenmeyeekti ama iş yerinde sorunlar ev işleri migren derken akşamları yorgun hissediyorum
1e yaklaştım canımVaaay nolacak kız kaç kg verdin. Merak ettim şimdi
Senin sistem şaşırmış ne çıkaracağını bilememişaslında zorlanıyorum ama cırcır gibiyimde anlamadım ne olduğunu
Vaaauuuv daha 2 gün var. Perşembe süt detoksu yapsan cumaya süper olur.1e yaklaştım canım
inşallah öyle olur yoksa zorlanmamın bir önemi kalmayacakGece uyuyamadigindan odem olmustur kuzum kilo almani gerektirecek bisey yok yarin fazlasiyla ineceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?