- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.001
detoks yapmıcam canım karataya devam 5. günüm mutluyum zorlamıyor beni ve göbeğim iniyor tek şikayetişm kabızlık son aylarda hep var limonlu suya iki hafta düzenli devam edersem düzelirmiş bakalımVaaauuuv daha 2 gün var. Perşembe süt detoksu yapsan cumaya süper olur.
Düzelir canım inşallah.detoks yapmıcam canım karataya devam 5. günüm mutluyum zorlamıyor beni ve göbeğim iniyor tek şikayetişm kabızlık son aylarda hep var limonlu suya iki hafta düzenli devam edersem düzelirmiş bakalım
iş yerinde sorunlar bitmiyor dimi ev birşekilde hal oluyor ama işyeri apayrıbu hafta iyi bi yüzdem olacak spor da olsa tadından yenmeyeekti ama iş yerinde sorunlar ev işleri migren derken akşamları yorgun hissediyorum
Nasılsınız vak vaklar
aynen cnm gözünün içine baka baka müdüre herşeyi yetiştirenler bana git müdüre söyle diyor düşünün artık yüzsüzlüğüiş yerinde sorunlar bitmiyor dimi ev birşekilde hal oluyor ama işyeri apayrı
O korkusu hep var kredi ödüyoruz onu hemen bitirme derdinde 2 ayda 3 kredi ödüyoruz borçlar bitse böyle olmam diyor ama bana huyu bu gibi gekiyorCanim acaba tek calistigi icin yetiremem diye mi korkuyor guvenceniz olsin diye once boyle degildiyse aklima baska bisey gelmedi severek evlendiysen konusun bence zamanla.duzeltexegine soz iste
canım önce böyle değildi diyosun belki hayat sartlarındandır biraz bekle bakalım afettirmek için ne yapacakO korkusu hep var kredi ödüyoruz onu hemen bitirme derdinde 2 ayda 3 kredi ödüyoruz borçlar bitse böyle olmam diyor ama bana huyu bu gibi gekiyor
ben tek çalışıyorum çok şanslıyım ama tüm iş bana kalıyoraynen cnm gözünün içine baka baka müdüre herşeyi yetiştirenler bana git müdüre söyle diyor düşünün artık yüzsüzlüğü
Olur canımBen fitness yaptigimda icinde yapiyorum absyi ya ayirmiyom onu fitnessin dksina ekliyom aslinda mekikle abs farkli fitnessa mi katsak absyi
Tartılmaya korkuyorum canım pazartesi tartıldım en sonsabitleyebiliyorsan süper de gitsin fit hatunsun sen .
çok iyi valla sana kitabın resmini atacam unutmadım
bilmiyorum vücudum çok tuhaf bugün ekmek yicem iki dilim yarın birden gider diye düşünüyorum. gece 2 de zorladım uyumak için kendimi erkende uyandım ondan mı acaba öyle oldu
OturuyorumVak vak vak vakvak vaaaak vaka vak vak vak vaaaaak vak
İki gündür ekmek yemedimkahvaltı yaptım çay içiyorum sen napııyosuuun
İyiyim canım ne olsunvak vak ne diye düşündüm bi an
iyiyim vak vak sen nasılsın
kuzum eğer borç varsa normal dicem de ama sağlık şakaya gelmez kiO korkusu hep var kredi ödüyoruz onu hemen bitirme derdinde 2 ayda 3 kredi ödüyoruz borçlar bitse böyle olmam diyor ama bana huyu bu gibi gekiyor
canım ben de rahatım artık kendi işimi yapıp geçiyorum herkes ne entrika çevirrise çevirsin kötünün kötülüğü birgün kendine dönerben tek çalışıyorum çok şanslıyım ama tüm iş bana kalıyor
ben dün 70,20 düm bugün 70,40 çıktımOlur canım
Kızlar abs yaptığınız zaman dksi 1puan ona göre
UMEYYE
munter
SchonerDuft
Buki_89
Tartılmaya korkuyorum canım pazartesi tartıldım en son
Oturuyorum
İyiyim canım ne olsunkaç kilosun
Strestendir o gider inşallahben dün 70,20 düm bugün 70,40 çıktımsözde dukan ekspress yapıyorum
dünya kötülerin dünyası oldu artıkcanım ben de rahatım artık kendi işimi yapıp geçiyorum herkes ne entrika çevirrise çevirsin kötünün kötülüğü birgün kendine döner
umarım ama 1 haftamı tamamlıcam dukanda kararlıyım ne olursa olsun bitirecem bu seferStrestendir o gider inşallah
ahahaaahaa
Hangi miktar çıkmış gı
ayda bir denk gelirse salı günleri dizim var onada kurabik ve çekirdek denk geldi güzel oldu
Ayy sorma Benimkide diyor onu ama dalga geçiyor herhalde
bide geçen düşünce gücünü konuştuk işte bir kadın böyle zayıflamış herşeyi yemiş ama kilo aldıracak diye düşünmemiş diyom hah diyo bende tam öyle yapıyorum
sende öyle yap .. Bende hedefe ulaşayım yaparım dedim...
Kaç oldun şimdi
50
Aslında çok o senin 38 falan olman lazım hatta 20
odemdir o cnm. bende uyuyamadm hep kabuslr gordum ve dune gore 800 gr artiyim ben ne yapayimKızlar dune göre +200 niye böyle oldu 70.40.çıktım. gece 2 de uyudum 7.30 uyandım ondan olabilir mi ? Uykumu alamadım hep kabus gördüm sanırım
munter
Yaa bende 900 gr fazlaydımahahaaahaa
odemdir o cnm. bende uyuyamadm hep kabuslr gordum ve dune gore 800 gr artiyim ben ne yapayim
yediklerimiz belli vucut bizim sabrimizi olcuyor
duzunce gucu bile bizde ters etki yapti grup olarak lanetlimiyiz neyizYaa bende 900 gr fazlaydımyarın inşallah detoks yapacam başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?