Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vaaauuuv daha 2 gün var. Perşembe süt detoksu yapsan cumaya süper olur.
detoks yapmıcam canım karataya devam 5. günüm mutluyum zorlamıyor beni ve göbeğim iniyor tek şikayetişm kabızlık son aylarda hep var limonlu suya iki hafta düzenli devam edersem düzelirmiş bakalım

Canim acaba tek calistigi icin yetiremem diye mi korkuyor guvenceniz olsin diye once boyle degildiyse aklima baska bisey gelmedi severek evlendiysen konusun bence zamanla.duzeltexegine soz iste
O korkusu hep var kredi ödüyoruz onu hemen bitirme derdinde 2 ayda 3 kredi ödüyoruz borçlar bitse böyle olmam diyor ama bana huyu bu gibi gekiyor

O korkusu hep var kredi ödüyoruz onu hemen bitirme derdinde 2 ayda 3 kredi ödüyoruz borçlar bitse böyle olmam diyor ama bana huyu bu gibi gekiyor
canım önce böyle değildi diyosun belki hayat sartlarındandır biraz bekle bakalım afettirmek için ne yapacak

Ben fitness yaptigimda icinde yapiyorum absyi ya ayirmiyom onu fitnessin dksina ekliyom aslinda mekikle abs farkli fitnessa mi katsak absyi
Olur canım
Kızlar abs yaptığınız zaman dksi 1puan ona göre
UMEYYE
munter
SchonerDuft
Buki_89

Tartılmaya korkuyorum canım pazartesi tartıldım en son

Vak vak vak vak vak vaaaak vaka vak vak vak vaaaaak vak

İki gündür ekmek yemedim kahvaltı yaptım çay içiyorum sen napııyosuuun
Oturuyorum

vak vak ne diye düşündüm bi an
iyiyim vak vak sen nasılsın
İyiyim canım ne olsun kaç kilosun

ahahaaahaa

Kızlar dune göre +200 niye böyle oldu 70.40.çıktım. gece 2 de uyudum 7.30 uyandım ondan olabilir mi ? Uykumu alamadım hep kabus gördüm sanırım
munter
odemdir o cnm. bende uyuyamadm hep kabuslr gordum ve dune gore 800 gr artiyim ben ne yapayim
yediklerimiz belli vucut bizim sabrimizi olcuyor

ahahaaahaa

odemdir o cnm. bende uyuyamadm hep kabuslr gordum ve dune gore 800 gr artiyim ben ne yapayim
yediklerimiz belli vucut bizim sabrimizi olcuyor
Yaa bende 900 gr fazlaydım yarın inşallah detoks yapacam başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…