Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1000 km kuzum maraşta annem ben İstanbul
Mesafe varmış. Kuzum sen bir şekilde ailenin yanına git restini çek hastaneye de götürmemiş seni olur mu öyle şey ta 21ne vermişler randevuyu bu cimriliği aşıyor aşmıyorsa bile sağlık konusunda da cimri olcaksa yazık sana ve kızına sorumsuz eşin sen sevdiğin için tahammül ediyorsun

Annemlere gittik 22.30 olmuş kalkcaz daha dün evde tektim çalıştı yarında çalışacak tekim birlikte zaman geçiremedik perşembe de kv gideriz cuma yine yok cumartesi kalıyor koskoca 1 hafta
bu hafta kv gitmeyin olmaz mi

git tabi hic olmazsa kafan dagilir. Hele ailen arlandaysa hallederler bu isi. Hic dusunme sen gidince esin dusunsun kara kara. Sana harcayamadigi paralari ile oturur sohbet eder sarilir uyur
Kesinlikle öyle doğru diyosun iki gün barış 3. Gün küs b.ku çıktı artık , dik durmam lazım bu sefer

Ve bana sanki ben abartiyormuşum gibi hissettirmesi de cabası..

Kesinlikle öyle doğru diyosun iki gün barış 3. Gün küs b.ku çıktı artık , dik durmam lazım bu sefer
Aynen canim. Hepsini gectim evladinin boyle bir aile ortamında buyumesi ne kadar dogru. Bir ucan balon nedir ya heveslenmissin alamamissin. Hani yokluktan olsa asla bir sey demem. Ama senin durumun varligin icinde yokluk cekmek. Bu is duzelirse boyle duzelir duzelmezse ona gore hareket edersin. Hayatinin baharinda kendini yiyip bitirme Allah korusun hastalanirsin. Senin uzulmen demek evladinin uzulmesi demek. Bizim bundan sonra verecegimiz her karat evldimiz icin olacak o yüzden uzun vadeli dusun 2 3 yilda boyle davranan insan 10 20 seneye nasil olur. Kesinlikle duzelmesi sana deger vermesi gerekiyor.

Kizlar opuldunuz kizim yeniden uyanmadan azicik uyuyayim

soylemeden gecemeyecegim acliktan midem kaziniyor

En çok kızıma uzuluyorm , o babasını secemezdi ama ben daha iyi seçebilirdim gözümden kaçan bir şeyler oldu illa ki taniyamamişim..
Geceleri uyumayıp.ders çalışıyorum sırf onun için ben de inşallah kazanırim , böyle giderse biter bu evlilik çünkü bir güvencemiz olmak zorunda..

Taninmiyorlar canim. Ayni evde olunca isler hep değişiyor. Sadece katlanilabilecek seyler oluyor katlanilamayacaklar. Senin durim bence katlanilamayacaklardan. Ins duzelir evliliginiz bitmez. Ikinizde fedakarlik yaparak kurtarirsiniz evliliginizi ins.
Rabim emeklerinin karsiligiji almayi nasip etsin.

Amin kuzum çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…