- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.961
gunsydin cnmmGünaydın kızlar
gunaydin cnm hadi bekliyommGünaydın kızlar birazdan tartilacam inşallah 69u görecem
Olur bebegim ♡Atarım kuzum yarın ya da perşembe yaparsın sende olur mu ?
Bence kuzum biraz korkut şu adamı git annene uzun süre gelmicem ya da restini çek bu hayat böyle geçmez ki sana da yazık
Luluuu94 45 mekik 3 puan
5 dk basen egzersiz 1.5 puan
300 ip atlama 15 puan
15 dk fitness 15 puan =34.5 puan))
Hangi miktar çıkmış gıafiyet olsun cnm. Cesit her zaman ki gibi bol. Yalniz miktarlar 2 katina cikmis gozumden kacmadi
demek dizi izlerken kurabik yedi npek guzeldi d imii cok mutlu enerjik hissettin dimi keske daha once de yapsaydim dedin dimi
Ayy sorma Benimkide diyor onu ama dalga geçiyor herhaldeegzersiz 35 dk 10.5 puan
tempolu yuruyus 35 dk 14 pua
squat 40 ad 6 puan
plan 1 dk 3 puan
toplam 33.5
Luluuu94
kociskom bana kas yapmissin dediomuz kasi
Luluuu94 1000 ip 50 puan
Hayirli gecelerLuluuu94 120dk tempolu yürüyüş 120 dk 5dk kondisyon bisiklet 51 puan
naber kuzu nasıl gidiyorGünaydın ördekler
sen streslisin bence ondan oluyor kafanı rahat bırak canımKızlar dune göre +200 niye böyle oldu 70.40.çıktım. gece 2 de uyudum 7.30 uyandım ondan olabilir mi ? Uykumu alamadım hep kabus gördüm sanırım
munter
olabilir dün gergindim birde cırcır gibiyim ama kabız gibiyim anlamadım nasıl oluyorsen streslisin bence ondan oluyor kafanı rahat bırak canım
işte o cümleleri doğru kurmak gerekiyor eskiden bir forum vardı olumlama bölüü vardı tecrübe shibi kişilerden bilgi alıyorduk sonra siteye saldırı geldi meyve veren ağaç taşlanır hesabı kapandı site
evlenince elersin emin ol
kilo aldım benGünaydın kizlar
Luluuu94 30 dk yürüyüş 6 pointt bide 15 dk abs yaptim onu ne diye yazcaz fitnessa mi giriyo
bencede heves almak iyidirönce bi kitaplik yapayım sonra olmadı kaldırır atarım ya hevesimi alayimbebiş falan olursa
Diyet diyosan bi iyi bi kötünaber kuzu nasıl gidiyor
Bölgesel hesaplıyorum ama bölgesel de zor ya biraz puanı artırsammıGünaydın kizlar
Luluuu94 30 dk yürüyüş 6 pointt bide 15 dk abs yaptim onu ne diye yazcaz fitnessa mi giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?