- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.041
test yaptın mı bugünPazartesi 50,7 di canım
Hayır olmadım
Geçmiş olsun inşallah bu süreci hayırlısıyla atlatırsın.Slm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
Cok sagol cnm tesekkurlerGeçmiş olsun inşallah bu süreci hayırlısıyla atlatırsın.
ya sen çok zayıfsın ama
ya canım benim progestan kullanıyor musun ? çok üzüldüm yat dinlen kalkma yerindenSlm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
Çok geçmiş olsun canımSlm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
Yok canım yapmadım gelmedi daha eşimtest yaptın mı bugün
Yok kızya sen çok zayıfsın ama
kilo verme yavaşlayabiliyor göğüslerin soluyo kötü oluyor ama sonra doluyor tekrar toparlıyor o yüzden korkmayınAma emzirmeyi bırakınca kilo alınabiliyormuş. Düşünsene bugün 4. Gün dün çok kötü oldum biraz sağdım. Bi geçseydi şu süreç
geçmiş olsun canım dilkakt et dinlen iş yapmaSlm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
hayirlisiyla borakir ins kuzucuk. Sutleri saginca yine gelmiyor mi nasil duracak gelmesiAma emzirmeyi bırakınca kilo alınabiliyormuş. Düşünsene bugün 4. Gün dün çok kötü oldum biraz sağdım. Bi geçseydi şu süreç
aa cnm cok gecmis olsun sags alim bebisini kicagina alirsin insSlm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
tm cnmPoncik sorsun bakalım söyleyim de
gelmedi derken ? y ne meraklıyımÇok geçmiş olsun canım
Yok canım yapmadım gelmedi daha eşim
Ama yoktur bişey emzirmeden kaynaklı herhalde
Yok kızsayılır göbeğim azcık daha erise
konuşmamış poncikte bugün kuzumhayirlisiyla borakir ins kuzucuk. Sutleri saginca yine gelmiyor mi nasil duracak gelmesi
aa cnm cok gecmis olsun sags alim bebisini kicagina alirsin ins
tm cnm
ins her sey yolundadir.konuşmamış poncikte bugün kuzum
iyi sayılır ama kötü de şey oldu wcde sümüksü bişi geldi cırcır gibiyim diyorum ya tırstım yanlışlıkla da bakliyat yedim bamyanın içinde vardı ama napim o kadar didiklemicemins her sey yolundadir.
sen nasilsin nasil gidiyor dukan
Teşekkür ederim canımS Sultanca35 canım burası 1.sayfayı oku sormak istediğin birşey varsa sor uyarsa katılırsın .kaptanlarımızSekerPancarii kaptinn
Bana mi diyosun ay evetttya sen çok zayıfsın ama
Kız test getircek ya onu bekliyorum... Alırsa tabigelmedi derken ? y ne meraklıyımhayırlısı olsun canım
Gocam evdaa
Bana didi bi kereBana mi diyosun ay evetttEki Görüntüle 2107690
Bana didi bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?