Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
ya canım benim progestan kullanıyor musun ? çok üzüldüm yat dinlen kalkma yerinden ananas yerleşmeye yardımcı oluyor diyorlardı tüket istersen acı bahatrt patlıcan da yeme bana doktor demişti bende düşük yaptım birşey olmaycakk

Slm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
Çok geçmiş olsun canım

test yaptın mı bugün
Yok canım yapmadım gelmedi daha eşim
Ama yoktur bişey emzirmeden kaynaklı herhalde

ya sen çok zayıfsın ama
Yok kız sayılır göbeğim azcık daha erise

Ama emzirmeyi bırakınca kilo alınabiliyormuş. Düşünsene bugün 4. Gün dün çok kötü oldum biraz sağdım. Bi geçseydi şu süreç
kilo verme yavaşlayabiliyor göğüslerin soluyo kötü oluyor ama sonra doluyor tekrar toparlıyor o yüzden korkmayın

Ama emzirmeyi bırakınca kilo alınabiliyormuş. Düşünsene bugün 4. Gün dün çok kötü oldum biraz sağdım. Bi geçseydi şu süreç
hayirlisiyla borakir ins kuzucuk. Sutleri saginca yine gelmiyor mi nasil duracak gelmesi

aa cnm cok gecmis olsun sags alim bebisini kicagina alirsin ins
Poncik sorsun bakalım söyleyim de
tm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…