Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi sayılır ama kötü de şey oldu wcde sümüksü bişi geldi cırcır gibiyim diyorum ya tırstım yanlışlıkla da bakliyat yedim bamyanın içinde vardı ama napim o kadar didiklemicem
kiz ondn bir sey olmaz. bagirsaklarin kafayi yedi dukandi normaldi sastilar tabi persemve ibsallah bir wc yapar rahatlarsin cuma 68 i gorursunn

dikkat et yakalamasin buraya girdiğini

Kızlar kaptinn in selamı var iyiymiş test istemiş onlarla uğraşıyormuş kalp atışını dinlemiş gayet sağlıklıymış
masallah cok güzel ben aglamistim kalp atisini duydugumda o ne yapti acaba

inşallah bugün 2 dilim ekmek yedim harika oldu yarın peynirde var oh mis valla

Evet canim kullaniyorum. Anansi ilk defa duydum yiyim bari.. yatiyorum canim zaten kayinvalidem geldi insallah bisey olmaz

hayirlisiyla borakir ins kuzucuk. Sutleri saginca yine gelmiyor mi nasil duracak gelmesi

aa cnm cok gecmis olsun sags alim bebisini kicagina alirsin ins

tm cnm
İnternete baktım biraz sağabilirmişiz çok ağrı olursa bir sefere mahsus tabi

Evet canim kullaniyorum. Anansi ilk defa duydum yiyim bari.. yatiyorum canim zaten kayinvalidem geldi insallah bisey olmaz
tüp bebek te trnsfer yapanlar genelde yiyor bende ordan duymuştum . inşallah canım bol bol rabbi hebli mines salihin i oku allahın izni ile bir şey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…