- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.061
ay ne bilim bugün anlamıyorum birşeyiKız test getircek ya onu bekliyorum... Alırsa tabi
yok bacım sağa dimedim
Biz hepimiz zayıfız zatenEki Görüntüle 2107695 Zayıfım ya üstüme alındımdıh
ay ne bilim bugün anlamıyorum birşeyi
Kız alemsin HaEki Görüntüle 2107697 Ne demeh bağa dimedindi ama ben 36 bedenim demen ilazimdi
kiz ondn bir sey olmaz. bagirsaklarin kafayi yedi dukandi normaldi sastilar tabiiyi sayılır ama kötü de şey oldu wcde sümüksü bişi geldi cırcır gibiyim diyorum ya tırstım yanlışlıkla da bakliyat yedim bamyanın içinde vardı ama napim o kadar didiklemicem
Gocam evdaaEki Görüntüle 2107691
masallah cok güzel ben aglamistim kalp atisini duydugumda o ne yapti acabaKızlarkaptinn in selamı var iyiymiş test istemiş onlarla uğraşıyormuş kalp atışını dinlemiş gayet sağlıklıymış
kiz ondn bir sey olmaz. bagirsaklarin kafayi yedi dukandi normaldi sastilar tabipersemve ibsallah bir wc yapar rahatlarsin cuma 68 i gorursunn
dikkat et yakalamasin buraya girdiğini
masallah cok güzel ben aglamistim kalp atisini duydugumda o ne yapti acaba
inşallah bugün 2 dilim ekmek yedim harika oldukiz ondn bir sey olmaz. bagirsaklarin kafayi yedi dukandi normaldi sastilar tabipersemve ibsallah bir wc yapar rahatlarsin cuma 68 i gorursunn
dikkat et yakalamasin buraya girdiğini
masallah cok güzel ben aglamistim kalp atisini duydugumda o ne yapti acaba
inşallah bugün 2 dilim ekmek yedim harika olduyarın peynirde var oh mis valla
evet var ama çalışıyorum uyku yok
uykum var ya snein yok mu
evde neyin var ki ?Ne yemek yapsam
Sgl canim tesekkurlerhayirlisiyla borakir ins kuzucuk. Sutleri saginca yine gelmiyor mi nasil duracak gelmesi
aa cnm cok gecmis olsun sags alim bebisini kicagina alirsin ins
tm cnm
Sgl cnm. Yatiyorum zaten kayinvalidem geldi zaten kalkmiyorum yerimdengeçmiş olsun canım dilkakt et dinlen iş yapma
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Yok canım yapmadım gelmedi daha eşim
Ama yoktur bişey emzirmeden kaynaklı herhalde
Yok kızsayılır göbeğim azcık daha erise
Evet canim kullaniyorum. Anansi ilk defa duydum yiyim bari.. yatiyorum canim zaten kayinvalidem geldi insallah bisey olmazya canım benim progestan kullanıyor musun ? çok üzüldüm yat dinlen kalkma yerindenananas yerleşmeye yardımcı oluyor diyorlardı tüket istersen acı bahatrt patlıcan da yeme bana doktor demişti bende düşük yaptım birşey olmaycakk
İnternete baktım biraz sağabilirmişiz çok ağrı olursa bir sefere mahsus tabihayirlisiyla borakir ins kuzucuk. Sutleri saginca yine gelmiyor mi nasil duracak gelmesi
aa cnm cok gecmis olsun sags alim bebisini kicagina alirsin ins
tm cnm
tüp bebek te trnsfer yapanlar genelde yiyor bende ordan duymuştum . inşallah canım bol bol rabbi hebli mines salihin i oku allahın izni ile bir şey olmayacakEvet canim kullaniyorum. Anansi ilk defa duydum yiyim bari.. yatiyorum canim zaten kayinvalidem geldi insallah bisey olmaz
Eki Görüntüle 2107697 Ne demeh bağa dimedindi ama ben 36 bedenim demen ilazimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?