- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.081
Mantarı iki gün önce yedik sade tavukmu yapsam domates lievde neyin var ki ?
çorba yap yanına salata malzemende varsa mantarlı tavuk sote yap yada barbunya oh mis
seçmezMantarı iki gün önce yedik sade tavukmu yapsam domates li
Kızlar eşleriniz yemek seçer mi
bende 40 bedenim nolmuş yani
fırında tavuk pilav salata yanına yoğurt ve soda bayağı doyurucu olur ..Mantarı iki gün önce yedik sade tavukmu yapsam domates li
nası 40 beden oluyo ya bende 40 kırk giyiyorumbende 40 bedenim nolmuş yani
Ohh missseçmezaslaaaaaaaaaaaaa
çünkü eşim yok
Evetfırında tavuk pilav salata yanına yoğurt ve soda bayağı doyurucu olur ..
benim eşim takıntılıydı hem yemek seçer hemde birşey dolapta çok kaldı mı atardı difrizdekiler dahil .
babam ve annem sayesinde alıştı hem yemek seçmiyor hemde difrizden birşeyler çıkarıp atmıyorevlendiğimizde sebze yemezdi onun için sebze barbunyaydı sadece seninki seçiyor mu ?
Bende 34 beden siyah pantulumu giydim kizimi almaya gidiyombende 40 bedenim nolmuş yani
Insallah cnm cok sagoltüp bebek te trnsfer yapanlar genelde yiyor bende ordan duymuştum . inşallah canım bol bol rabbi hebli mines salihin i oku allahın izni ile bir şey olmayacak
tam dayaklık desene . işin zor vallaOhh miss
Nısılsın
Evetdolma yemez sarma yer ama yaprak sarması sadece makarna pilav yer ama mantı yemez karnabahar ağzına koymaz 
Annemle konuştum akıl danıştım biraz daha beklicem bakaljmkuzum eğer borç varsa normal dicem de ama sağlık şakaya gelmez kine yapmaya karar verin peki
bekle bakalım kuzum belki borçlardandır bu durumu sonuçta tek el her şey güzel olsun senin içinAnnemle konuştum akıl danıştım biraz daha beklicem bakaljm
Afiyet olsun sizin bu kurabikleri kiskanmaya basladim:)))sabah
ilik limonlu su ve 1 yk pekmez
1 ysgda yumurta
1 kk suzme peynir
3 zeytin
1.5 dilim tb ekmehi
2 tk suzme yogurt
2 catal tahin helva
ara
1 yesil elma
3 ceviz
3 findik
3 fistik
1 dilim portakal
2 dilim armut
aksam
1 lokma ekmek
tavuk izgara bol
salata bol
kavurmali sehriye corbasi
dizi izlerkenkurabiye
sag ol cnmmAfiyet olsun sizin bu kurabikleri kiskanmaya basladim:)))
Off tamda ben yazacaktım sen sormuşun. Benimki padişahın oğlu herşeyi yemez.Mantarı iki gün önce yedik sade tavukmu yapsam domates li
İyiyim biraz tranvay tuttu sallaniyomBitmeyenUmidim kuzu nasılsın diyet kontrolün ne zaman
Patlamasın sonra kız kedişBende 34 beden siyah pantulumu giydim kizimi almaya gidiyom Eki Görüntüle 2107756 acik zor ceksemde giydim
sag ol cnmm
ama benim kurabikler sagliksiz
Ahaa haaa haseçmezaslaaaaaaaaaaaaa
çünkü eşim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?