Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun neee 10 kurabiyemii

Cok sagol cnm benim insal lah dikkat etmeye calisiyorum

Yemek yaptım eşimi bekliyorum sen

Maydanozu sevmez dereotundan nefret eder ne olcak bu halimiz
Benimki yemeğin içinde kıyma et varsa o yemeği yemez. Etli yemek yenmezmi yaa etli patates sulusu yaptım onuda yemez şimdi. Humus yaptım onuda yemiyo ömür törpüsü. Ama hiç şikayetlenmez yemek yapmadığım zamanlarda o huyunu seviyorum.

Benimkide kuru fasulyeyi iyisi olsun diye etli yaparım sevmez oda şikayet etmez sağolsun atıştırıverir kendi ekmeğin arasına bulduğunu koyar yer

Arkadaslar bgn karatayi biraz degistirdim sabah alel acele kahvaltı yaptim ama 7 saat arayla
Kahvalti
2yumirta
Peynir
2 zeytin
Bir bardak fistik ve yarim elma

Oglen 2.30
200 ml süt ve 1 elma

Aksam
Dunku tavuk azcik
Salata yoğurt ve 2 kasil pilav

Biraz fistilla yarim elma şimdi spora basliyorum

İyiyim biraz tranvay tuttu sallaniyom
Kontrol 19 da hep ayin 19 zuna olur bugun 100gr daha eksideyim.iki hafta uygulayamadim diyeti bulanti yüzünden simdi iyiym cok şükür bakalim ne kadar gidecek kg
Hadi bakalım verelim şu kiloları da anne olalım beraber ben 60 a düşmek istiyorum öyle tedaviye baslayayım diyorum .kaç oldun şimdi 7leri gördün mü ?

Slm kizlar bugun menunuze yorum yapamicam halim yok yatacam biraz otobus tuttu ttanvayda
Ben menumu paylasim

Sabah aceleyle yarim omlet iki dilim ekmek bi yk cokelek peynir ev yapimi kusburnu cay

Ogle sonu bi kase yulaf chia tarcinli yogurt 5-6 yaprak sarma (kuran dersindeydim cok güzel menuler vardi)

Aksam ayranli kelebek makarna 3 yk
200gr kadar haslanmis tavuk sekersiz erik kayısı hosafi

30dk tempolu yürüyüş 12 puan Luluuu94
Görüşürüz
2,5 lt su yatana jadar 3 lt olur

Kahvalti 11:00

1 Salatalik
3 Çeri domates
3 yk menemen 1 tam yumurta (menemenin içinden )
2 lokma ekmek
1 kupa çay

Atistirma yok

Akşam
5 yk etli bol soğanlı bulgur pilavı

Sınırsız çay diyebilirim :)))

Egzersiz yapamiyorum sağ bacağım arka kas pert olmuş sanırım kas zorladım suan krem sürdüm sargı beziyle sardm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…