- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.101
Ananasi arastir ye kuzu tup bebek yapildiginda en fazla 3-4 gun yenebiliy oda bi dilim yuvarlak sekilde..sseninki tutunma asamasini gecti.korma hic bisey.olmucak dr dedigini harfiyen uygula..geçmiş olsun rabbim sağlıklı sıhhali evlat versinSgl canim tesekkurler
Afiyet olsunsabah
ilik limonlu su ve 1 yk pekmez
1 ysgda yumurta
1 kk suzme peynir
3 zeytin
1.5 dilim tb ekmehi
2 tk suzme yogurt
2 catal tahin helva
ara
1 yesil elma
3 ceviz
3 findik
3 fistik
1 dilim portakal
2 dilim armut
aksam
1 lokma ekmek
tavuk izgara bol
salata bol
kavurmali sehriye corbasi
dizi izlerken10 kurabiye
Mesala nar yeme dusugu artirir maydonoz nane neInsallah cnm cok sagol
İyiyim çok şükür ağşama etli patates sulusu, salata, humus yaptım be yaaMerhabaa bugün eşim izinli gelemedm napiyorsunz nasilsinnzzz
Nar yemiyorum canim zaten dikkat ederim yine de sagolMesala nar yeme dusugu artirir maydonoz nane ne
Cok sagol cnm benim insal lah dikkat etmeye calisiyorumAnanasi arastir ye kuzu tup bebek yapildiginda en fazla 3-4 gun yenebiliy oda bi dilim yuvarlak sekilde..sseninki tutunma asamasini gecti.korma hic bisey.olmucak dr dedigini harfiyen uygula..geçmiş olsun rabbim sağlıklı sıhhali evlat versin
sag ol cnmm
ama benim kurabikler sagliksiz
Yemek yaptım eşimi bekliyorumMerhabaa bugün eşim izinli gelemedm napiyorsunz nasilsinnzzz
Maydanozu sevmez dereotundan nefret ederOff tamda ben yazacaktım sen sormuşun. Benimki padişahın oğlu herşeyi yemez.
Yemek yaptım eşimi bekliyorumsen
Maydanozu sevmez dereotundan nefret ederne olcak bu halimiz
Ohh missBizde disardaydik şimdi geldik yemek yiycz insallah .
Benimki yemeğin içinde kıyma et varsa o yemeği yemez. Etli yemek yenmezmi yaaYemek yaptım eşimi bekliyorumsen
Benimkide kuru fasulyeyi iyisi olsun diye etli yaparım sevmezBenimki yemeğin içinde kıyma et varsa o yemeği yemez. Etli yemek yenmezmi yaaetli patates sulusu yaptım onuda yemez şimdi. Humus yaptım onuda yemiyo ömür törpüsü. Ama hiç şikayetlenmez yemek yapmadığım zamanlarda o huyunu seviyorum.
Hadi bakalım verelim şu kiloları da anne olalım beraber ben 60 a düşmek istiyorum öyle tedaviye baslayayım diyorum .kaç oldun şimdi 7leri gördün mü ?İyiyim biraz tranvay tuttu sallaniyom
Kontrol 19 da hep ayin 19 zuna olur bugun 100gr daha eksideyim.iki hafta uygulayamadim diyeti bulanti yüzünden simdi iyiym cok şükür bakalim ne kadar gidecek kg
Yok canim gecen cuma 80,6 dum heralHadi bakalım verelim şu kiloları da anne olalım beraber ben 60 a düşmek istiyorum öyle tedaviye baslayayım diyorum .kaç oldun şimdi 7leri gördün mü ?
Yoh ay patlamadi ecik fazla yapıştı o hadarr ama tek sorun fizigim coh guzel oldugundan aşırı yakıştıPatlamasın sonra kız kediş
Ne yaptin gocana begendirecehYemek yaptım eşimi bekliyorumsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?