Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mattika hoşgeldinn. zayıflamak istiyosan gel canım yerimiz var. ayyy bu sefer kesinlikle spora gidiyorum. sabhatan beri evde olup sporu bu saate bırakmamın mantığı nedir???

Son düzenleme:
kızlarr eniştemin doğum gününü kutluyoruz şimdi kardeşler daha yeni geldiği için bu saate kaldı ve annemin bağırmasıyla mecburen çok ince 1 dilim pasta yedim yaa

kızlarr eniştemin doğum gününü kutluyoruz şimdi kardeşler daha yeni geldiği için bu saate kaldı ve annemin bağırmasıyla mecburen çok ince 1 dilim pasta yedim yaa

olsun canım o kadar yemeğe karşı yine iyi dağıldın şimdi yarım saat mezdeke ile göbek atan erir o yediğin pasta

kızlar burnuma neyin kokusu geldi biliyor musunuz üstünde dumanı tüten sıcak bir tarhana çorbası
bende de hiç akıl yok börek iste pasta iste çikolata iste yok

sayfa açık dursunda kalabalık görünsün..ses vermezsem bilinki 5.5 hızla koşu bandıonın üstünde tv izliyor olacağım..

evet canım kaçamadım ama inan anneme karşı okadar direnebilmem bile başarı
ama aslı doğru sölüyosun canım hemen kalkıp mezdeke oynamam lazımm

selamlar cancağızlarım nasılsınız bakayım
ay ben giremedim sabah beri temizlik yemek misafirlerim vardı yeni gittiler bende hemen düştüm buraya aklım sizdeydi emme

bugün saçma sapan bir menüm oldu
öğlen kalktım zaten 12 30 da
2 bardak limonlu ılık su
bir kase special k

ara olarak misafirlere yaptığım tavuk göğsünden yedim iki kaşık

akşam yine special k yedim nedenn demeyin vururum bir sürü yemek yaptım aslında fakat çok geçe kaldım 8 gibiydi yemek yemek istemedim

ara olarak bir kaç küçük galete yedim

günü kapattım

misafirlerim gitti yusuf <hastalanıyor sanırım çok huysuz ve ateşi var yanyana uzandık keyif yapıyoruz biraz geçmişe bakayım ......

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar hazırlanıp yola çıkıcaz annemden ayrılmak baya üzüyo beni yaaaaa
kendinize iyi bakın:92::92:

aslında bir sürü yemek yaptım ama nasıl bir azim gelmiş bana herkes beni hayretle izledi onlar normal çay içiyo ben yeşil ayyy nasıl zayıflamış diye diye bi hal oldular dedim nazar değecek herhal bana

yayla çorbası yaptım
barbunya pilaki yaptım
mısırlı bezelyeli pilav
karnıyarık

ammaaa sadece yemekleri yaparken tuzunu bakmak için yarım kaşık yedim hemde en sevdiğim mısırlı bezelyeli enfes pilavımdan bile

hoşbulduk aslıcım

geçmiş çok uzunmu acaba eşim pc den kalk işim var deyip duruyo misafiler gitti biz pc başına üşüştük
devamsızlık listesini bugün yapmam zor gibi artık yarın sabah doktora gitmeden önce yaparım herhal

kim tutar seni yürü be

çok fazla değil canım gündüz sakindi ama şimdi çoğalabilir

çok geçmiş olsun canm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…