- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.221
akşam niye yemedin canım07.02.2018 menum
Sabah
2 yumurtayla yagsiz mantarli omlet
5 zeytin
1 bardak cay
1 dilim ekmek
1 tk kahvaltilik sos
Oglen saat 4 gibi
8 9 kasik fasulye kuru domates kuru biber kavurmasi
2 kasik yogurt
2 tane pazi sarma
Aralarda komposto rezene
Cay
Yatarken 1 bardak sut
Su 3 litre
karatay mı yapıyosun canımMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 domates
1 kk peynir
Ara
1 muz
1 elma
Bir avuç çiğ fındık
Akşam
1 porsiyon patates sulusu
Humus 1 tabak
Salata
1 kase yoğurt
sen yorum yapmıyon diye yazmadım10gün önce
7 gün önce
bugün
temem: bende kaçmaz bebeğim atarlanma bi daha bana
sen takip ethaftada 1 menü paylaşmışın kuzu bazenleri derken
neyse tm takipteyim
oo kv yardım ediyosa süper
dimi ya hemencik geçiyobnmde evleneli 4 ay oldu bilee
bi kere basardın yine basarırsın60lara bile düşersin sen
kilo mu o da ney
zaten u bi ayda yedigim makarnayla krakerle ekmekle almadıysam daha da almam benSende yedikce bebegime ve bedenime saglik verir yiyecekler bana kilo aldirmaz de icinden hep beynine hükmet
tm ben yorum yapcam artıkınakşam niye yemedin canım
karatay mı yapıyosun canım
sen yorum yapmıyon diye yazmadım
temem
sen takip et
ya o nasıl oluyo desene banaGitmiyor dedikce hic gitmez ben normal yemegimi yiyom cok guzel kilo veriyom dusunce gücüne sardim 2 gunde 1 bucuk kilo verdim çünkü ne yersem yeyim zayiflarim ben vucudum benim hedef kiloma hizla inmeme yardim ederyiyorum kilo almiyorum yiyeceklere kalorisiz muamelesi yapiyorum
36 benim kankim zatenayrilmiyi dibimden onu seviyom yalan yoh
Ahahahahhahah
cnm latte üçü bi arada falan pek önermiyor diyetisyenler de ama ben de çok severim epeydir de içmiyorum diğerleri çok iyi
Ay benimde canim ne salam cekerdi hamileyken yaazaten u bi ayda yedigim makarnayla krakerle ekmekle almadıysam daha da almam ben
akşam ketcaplı makarna yedim 2 kasık nasıl özlemişimmmmama kocam 2 kasıga izin verdi sonra yine yogurtlu yedim
tm ben yorum yapcam artıkın
bu hafta pek iyi değildim ondan yorumlayamadım
onları karıştırdım dme bana sakınlütfen ayrı ayrı yedim de bak
kız pazarda tursucular oluyo onlardan alaydınız yaa kıyamamAy benimde canim ne salam cekerdi hamileyken yaayemezdim tabi bide tursu suyu diye öldüydüm de kimseden bulamadiydih hic unutmam
Akşam yemeğinizi çok begendim tam benlik mix:))
heh tm o zamnahahahhaha ne güldüm yaaa ayrı yedim tabiki kuzum
niye kuzum nolduzaten u bi ayda yedigim makarnayla krakerle ekmekle almadıysam daha da almam ben
akşam ketcaplı makarna yedim 2 kasık nasıl özlemişimmmmama kocam 2 kasıga izin verdi sonra yine yogurtlu yedim
tm ben yorum yapcam artıkın
bu hafta pek iyi değildim ondan yorumlayamadım
Tugce isinsu var onu arastir kuzum ben cok takıntı yaptigim icin kilo aldığımı farkettim mesela bir hafta diyet yapiyorum sonra bir gün yiyodum sonra basliyom aha yedim şiştim kesin yarına 2 kilo alcam diye kendime zehir ediyodum ve ertesi sabah gercekten 2 kilo falan almış oluyodum Cumartesi sabah 56 kiloydum bu düşünce gücünü araştırdım saliya kadar aklina ne geliyosa tika basa yedim ve yemeklere kalorisiz muamelesi yaptim ve yiyorum sismiyorum kilo almiyorum yiyeycekler bana kilo aldirmaz yedikce hedef kiloma yaklasmaya devam ediyorum surekli kafamda bunlar vardi ve ben sali sabahi yine 56 kiloydum kilo almamıştım artik kilo almıyorumya o nasıl oluyo desene banaben yemedıgımı dusunuyorum yanı önceden böyle yapsam hemen verirdim artık almıyorumda zor veriyorum 2 -3 hafta oldu gram gram gidiyor
bende 40 a bayılıyorum o ne güzel rakam öyle
cok yorgun sinirli ve uykusuzdumniye kuzum noldu
Ay o hic aklimiza gelmedi icemedimdikız pazarda tursucular oluyo onlardan alaydınız yaa kıyamam
bende sucuk istiyorum bu ara da güvenilir bi yerden almak lazım
Ne kadar fazla çıkıyorsun eski tartina gore onu soyle yeter kuzum biz cuma gunu isminin yanina tarti değişikliginden kaynakli kilo artışı diye eklerizkaptanlarkaptinn SekerPancarii size sormak istediğim bişey var
şimdi benim eski tartım kafayı yemişti her seferinde farklı tartıyordu cuma sabahları 2 sefer aynı rakamı yazdığında kilomu o kabul ediyordum
şimdi dün yeni bir tartı aldım fakat diğer tartıdan biraz yüksek tartıyor ama sonuçta her çıktığımda aynı rakamı veriyor
ben sabah yeni tartı ile tartıldığımda geçen haftanın kilosundan fazla çıktım ama aslında veriyorum
şimdi benim cuma günü ne yapmam lazım artık bu tartıyla devam edeceğim çünkü
Pazartesi biz haftasonu kacamaklari onlemek icin tartiliyoruz kuzum asıl kilo bildirimleri cumamerhaba cuma gunude kilo bildirimi yapiyormuyuz acaba pazartesi kilo bildirimi yazmışsınız onu anladm ama cumayada 2 bildrm yazmissnz kusura bakmayin ugrastiriyorsam ama anlayamadm
ben de makarna demiştim ama iki semedir 3ü geçmemiştir makarna yediğimkuzum bana vezgeçemeğin ne var dedi bende latte dedim oda zaten ara öğüne süt verecektim içine atacağın kahveye karışmayacam dedi ben filtre kahve koyuyorum çok az
cok mu fark var kuzu pancar daha iyi bilir de ben bi arastıraym nasıl oluyomşkaptanlarkaptinn SekerPancarii size sormak istediğim bişey var
şimdi benim eski tartım kafayı yemişti her seferinde farklı tartıyordu cuma sabahları 2 sefer aynı rakamı yazdığında kilomu o kabul ediyordum
şimdi dün yeni bir tartı aldım fakat diğer tartıdan biraz yüksek tartıyor ama sonuçta her çıktığımda aynı rakamı veriyor
ben sabah yeni tartı ile tartıldığımda geçen haftanın kilosundan fazla çıktım ama aslında veriyorum
şimdi benim cuma günü ne yapmam lazım artık bu tartıyla devam edeceğim çünkü
asıl bildirim cuma günleri canm pazartesi takım içined bildirim yapıyoruz yarın beraber yaparız bildirimi öğrenmiş olursunmerhaba cuma gunude kilo bildirimi yapiyormuyuz acaba pazartesi kilo bildirimi yazmışsınız onu anladm ama cumayada 2 bildrm yazmissnz kusura bakmayin ugrastiriyorsam ama anlayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?