Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam niye yemedin canım

Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 domates
1 kk peynir
Ara
1 muz
1 elma
Bir avuç çiğ fındık

Akşam
1 porsiyon patates sulusu
Humus 1 tabak
Salata
1 kase yoğurt

karatay mı yapıyosun canım

10gün önce

7 gün önce

bugün
sen yorum yapmıyon diye yazmadım

: bende kaçmaz bebeğim atarlanma bi daha bana
temem

sen takip et

Sende yedikce bebegime ve bedenime saglik verir yiyecekler bana kilo aldirmaz de icinden hep beynine hükmet
zaten u bi ayda yedigim makarnayla krakerle ekmekle almadıysam daha da almam ben
akşam ketcaplı makarna yedim 2 kasık nasıl özlemişimmmm ama kocam 2 kasıga izin verdi sonra yine yogurtlu yedim

akşam niye yemedin canım

karatay mı yapıyosun canım

sen yorum yapmıyon diye yazmadım

temem

sen takip et
tm ben yorum yapcam artıkın
bu hafta pek iyi değildim ondan yorumlayamadım

ya o nasıl oluyo desene bana ben yemedıgımı dusunuyorum yanı önceden böyle yapsam hemen verirdim artık almıyorumda zor veriyorum 2 -3 hafta oldu gram gram gidiyor

36 benim kankim zaten ayrilmiyi dibimdenonu seviyom yalan yoh

bende 40 a bayılıyorum o ne güzel rakam öyle

cnm latte üçü bi arada falan pek önermiyor diyetisyenler de ama ben de çok severim epeydir de içmiyorum diğerleri çok iyi

kuzum bana vezgeçemeğin ne var dedi bende latte dedim oda zaten ara öğüne süt verecektim içine atacağın kahveye karışmayacam dedi ben filtre kahve koyuyorum çok az

Ay benimde canim ne salam cekerdi hamileyken yaa yemezdim tabibide tursu suyu diye öldüydüm de kimseden bulamadiydih hic unutmam

niye kuzum noldu

Tugce isinsu var onu arastir kuzum ben cok takıntı yaptigim icin kilo aldığımı farkettim mesela bir hafta diyet yapiyorum sonra bir gün yiyodum sonra basliyom aha yedim şiştim kesin yarına 2 kilo alcam diye kendime zehir ediyodum ve ertesi sabah gercekten 2 kilo falan almış oluyodum Cumartesi sabah 56 kiloydum bu düşünce gücünü araştırdım saliya kadar aklina ne geliyosa tika basa yedim ve yemeklere kalorisiz muamelesi yaptim ve yiyorum sismiyorum kilo almiyorum yiyeycekler bana kilo aldirmaz yedikce hedef kiloma yaklasmaya devam ediyorum surekli kafamda bunlar vardi ve ben sali sabahi yine 56 kiloydum kilo almamıştım artik kilo almıyorum sonra az yer doyarim açlık hissetmem su ictikce zayiflarim yemek yemek bana kilo aldirmaz aciktigimdan degil canim istediginde yerim demeye basladim bugun persembe ve 54,9 kiloyum hic de cok az yemedim dünkü yediklerimi soyleyim hatta sana
Sabah tambugday hashasli katmer bal kahvaltılik falan, oglen acikmadim yemedim aksam ton balikli tam bugday dürüm, spor sonrasi bi dilim kizarmis tavuk ve bissuru meyve ve ben 500 gr verdim çünkü ben kilo almiyorum hedef kiloma hizla iniyorumm

kaptanlar kaptinn SekerPancarii size sormak istediğim bişey var

şimdi benim eski tartım kafayı yemişti her seferinde farklı tartıyordu cuma sabahları 2 sefer aynı rakamı yazdığında kilomu o kabul ediyordum

şimdi dün yeni bir tartı aldım fakat diğer tartıdan biraz yüksek tartıyor ama sonuçta her çıktığımda aynı rakamı veriyor

ben sabah yeni tartı ile tartıldığımda geçen haftanın kilosundan fazla çıktım ama aslında veriyorum

şimdi benim cuma günü ne yapmam lazım artık bu tartıyla devam edeceğim çünkü

merhaba cuma gunude kilo bildirimi yapiyormuyuz acaba pazartesi kilo bildirimi yazmışsınız onu anladm ama cumayada 2 bildrm yazmissnz kusura bakmayin ugrastiriyorsam ama anlayamadm

kız pazarda tursucular oluyo onlardan alaydınız yaa kıyamam
bende sucuk istiyorum bu ara da güvenilir bi yerden almak lazım
Ay o hic aklimiza gelmedi icemedimdi kizimin dirseginde gül var minik bi kirmizi dogum lekesi yani ondan mi oldu acaba hani derler ya caninin cektigini yemezsen cocukda leke olur diye he kasapdan alın sucuk sagliksiz degil bence hazir paket almazsan

Ne kadar fazla çıkıyorsun eski tartina gore onu soyle yeter kuzum biz cuma gunu isminin yanina tarti değişikliginden kaynakli kilo artışı diye ekleriz

merhaba cuma gunude kilo bildirimi yapiyormuyuz acaba pazartesi kilo bildirimi yazmışsınız onu anladm ama cumayada 2 bildrm yazmissnz kusura bakmayin ugrastiriyorsam ama anlayamadm
Pazartesi biz haftasonu kacamaklari onlemek icin tartiliyoruz kuzum asıl kilo bildirimleri cuma

kuzum bana vezgeçemeğin ne var dedi bende latte dedim oda zaten ara öğüne süt verecektim içine atacağın kahveye karışmayacam dedi ben filtre kahve koyuyorum çok az
ben de makarna demiştim ama iki semedir 3ü geçmemiştir makarna yediğim

cok mu fark var kuzu pancar daha iyi bilir de ben bi arastıraym nasıl oluyomş

asıl bildirim cuma günleri canm pazartesi takım içined bildirim yapıyoruz yarın beraber yaparız bildirimi öğrenmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…