Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menüm;

Sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
tavuk ızgara
2 -3 yk pilav
ayran

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1 portakal
1 kivi
1 elma

1 küp bitter
3 litre kadar su

cnm sen normal kahvaltını yap akşam yemeği yeme orda da abartmadan ye diğer gün sporla dengele akşama kadar yemezsen şekrin düşer daha da çok yersin

Günaydın givircih hamisim zayifim heaa
bende zayıfım heaaa yiyip yyip 60tan yukarı cıkmıyom

dünkü menüm;

Sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
tavuk ızgara
2 -3 yk pilav
ayran

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1 portakal
1 kivi
1 elma

1 küp bitter
3 litre kadar su
demek menü paylaşmaya başladın zayıflamaya mı karar verdiin yoksam

Tamm bu şekilde yapmaya çalışacağım:) yeni başladığım için nefsimle ilgili sorunlarım var aç kaldigmi hissediyorum hep ama geçecek insallah
Geçecek inşallah
İkramları görünce kendi kendine söyle atıyorum bu kekten yarım dilim yiyebilirsin doyarsın sonra zaten şu kurabiyeden bir tane hakkın var gibi gibi

dünkü menüm;

Sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
tavuk ızgara
2 -3 yk pilav
ayran

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1 portakal
1 kivi
1 elma

1 küp bitter
3 litre kadar su
akşam yemek yerine bitter mi yedin

Ayy geçen eşim sen istesen bile 60 tan yukarı çıkamazsın dedi bana ısrarla doğru mu ki acep
normal sartlarda bence herkesn bi kilo sınırı var kuzu bn 61 den yukarı cıkamam mesela ki diyete baslamadn önce cok fazla yiyodum sürekli dısardn ve saglıksız seyler ama max 61oldm gerisi gelmedi

Yenice gahtim bende gayfe icecem zayif zayif oturuyom bek mutluyum ayy sen gac kilosun
afiyet olsun şişkoluğumun zirvesindeyim halen gram gram veriyorum gitmiyor sen kaç kilosun ben 63.0 - 1,2 kg verdim

bende zayıfım heaaa yiyip yyip 60tan yukarı cıkmıyom

demek menü paylaşmaya başladın zayıflamaya mı karar verdiin yoksam
ben zaten paylaşıyodum kaptan hanımcım sen görmüyodun

34 guzel bi beden seveğim onu hoşlaşirim kendisinden onun da beni sevmesi icin baski yapıyorum
36 nın gözünü seveyim

dünkü menüm

2 büyük bardak limonlu su

sabah:

tam bugday ekmekli sandwich
yeşilçay

öğlen:
kabak yemeği
salata
yoğurt

ara:
küçük boy latte
15 badem

akşam:
et kavurma, hindi haşlama , kıyma kavurma
(toplamı avuç kadar evde bi kaç gündür kalan yemeklerden mix yaptım )
salata
cacık

ara:
1 portakal

3lt su

afiyet olsun şişkoluğumun zirvesindeyim halen gram gram veriyorum gitmiyor sen kaç kilosun ben 63.0 - 1,2 kg verdim

ben zaten paylaşıyodum kaptan hanımcım sen görmüyodun

36 nın gözünü seveyim

şimdi mesajlarını kontrol etcem kac gündür paylaşıyomuşsun

normal sartlarda bence herkesn bi kilo sınırı var kuzu bn 61 den yukarı cıkamam mesela ki diyete baslamadn önce cok fazla yiyodum sürekli dısardn ve saglıksız seyler ama max 61oldm gerisi gelmedi
Hamilelik harici bende en fazla 60 gördüm canım sonra da dur dedim kendime bilmiyorum çıkarmıydım daha da

çok güzel olmuş afiyet olsun

cnm sen normal kahvaltını yap akşam yemeği yeme orda da abartmadan ye diğer gün sporla dengele akşama kadar yemezsen şekrin düşer daha da çok yersin

Tamm dikkat edeceğim bu arada bacağım hala ağrıyor bugün yürüyeceğim biraz açılır belki evde sargiyla aksayarak yürüyorum disari cikacagm düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…