- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.181
nası 40 beden oluyo ya bende 40 kırk giyiyorum
34 hmBende 34 beden siyah pantulumu giydim kizimi almaya gidiyom Eki Görüntüle 2107756 acik zor ceksemde giydim
çay iciyom bancarım sen nidiyonGunaydin pincih nipiyon
Yenice gahtim bende gayfe icecemçay iciyom bancarım sen nidiyon
cnm sen normal kahvaltını yap akşam yemeği yeme orda da abartmadan ye diğer gün sporla dengele akşama kadar yemezsen şekrin düşer daha da çok yersinAynen öyle ama evde yapmasak bile dışarıda lezzetli ikramlaara maruz kalıyoruz:))cumartesi çaya davetliyiz arkadasima akşama kadar yemek yememeyi düşünüyorum gidincede yemessek ayıp oluyor hazırlık yapılıyor sonucta
bende zayıfım heaaaGünaydın givircih hamisimzayifim heaa
demek menü paylaşmaya başladındünkü menüm;
Sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
tavuk ızgara
2 -3 yk pilav
ayran
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
1 portakal
1 kivi
1 elma
1 küp bitter
3 litre kadar su
34 guzel bi bedenbende bazen 38 bazen 40 değişiiyokotlarda 28 giyiyodum sımdı 29
34 hmanlyrm cnm hayatta başarılar sana
Geçecek inşallahTamm bu şekilde yapmaya çalışacağım:) yeni başladığım için nefsimle ilgili sorunlarım var aç kaldigmi hissediyorum hep ama geçecek insallah
Ayy geçen eşim sen istesen bile 60 tan yukarı çıkamazsın dedi bana ısrarla doğru mu ki acepbende zayıfım heaaayiyip yyip 60tan yukarı cıkmıyom
demek menü paylaşmaya başladınzayıflamaya mı karar verdiin yoksam
akşam yemek yerine bitter mi yedindünkü menüm;
Sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
tavuk ızgara
2 -3 yk pilav
ayran
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
1 portakal
1 kivi
1 elma
1 küp bitter
3 litre kadar su
normal sartlarda bence herkesn bi kilo sınırı var kuzu bn 61 den yukarı cıkamam mesela ki diyete baslamadn önce cok fazla yiyodum sürekli dısardn ve saglıksız seyler ama max 61oldm gerisi gelmediAyy geçen eşim sen istesen bile 60 tan yukarı çıkamazsın dedi bana ısrarla doğru mu ki acep
afiyet olsunYenice gahtim bende gayfe icecemzayif zayif oturuyom bek mutluyum ayy sen gac kilosun
ben zaten paylaşıyodum kaptan hanımcımbende zayıfım heaaayiyip yyip 60tan yukarı cıkmıyom
demek menü paylaşmaya başladınzayıflamaya mı karar verdiin yoksam
36 nın gözünü seveyim34 guzel bi bedenseveğim onu hoşlaşirim kendisinden onun da beni sevmesi icin baski yapıyorum
afiyet olsunşişkoluğumun zirvesindeyim halen gram gram veriyorum gitmiyor sen kaç kilosun ben 63.0 - 1,2 kg verdim
ben zaten paylaşıyodum kaptan hanımcımsen görmüyodun
36 nın gözünü seveyim
Hamilelik harici bende en fazla 60 gördüm canım sonra da dur dedim kendime bilmiyorum çıkarmıydım daha danormal sartlarda bence herkesn bi kilo sınırı var kuzu bn 61 den yukarı cıkamam mesela ki diyete baslamadn önce cok fazla yiyodum sürekli dısardn ve saglıksız seyler ama max 61oldm gerisi gelmedi
Uzerime alinmayi cok isterdim ya birde sey sorucam benim haftalik bildirimim hep oyle mi olucak 41 e falan bolup birseyler yapiliyo ya anlamadim gittigünaydın zayıf hatunlaarrben geldimm
meyve yedim sonrada 1 tane bitter attım ağzımaakşam yemek yerine bitter mi yedin
aklıma geldikçe paylaşıyomşimdi mesajlarını kontrol etcem kac gündür paylaşıyomuşsun
dünkü menüm
2 büyük bardak limonlu su
sabah:
tam bugday ekmekli sandwich
yeşilçay
öğlen:
kabak yemeği
salata
yoğurt
ara:
küçük boy latte
15 badem
akşam:
et kavurma, hindi haşlama , kıyma kavurma
(toplamı avuç kadar evde bi kaç gündür kalan yemeklerden mix yaptım)
salata
cacık
ara:
1 portakal
3lt su
cnm sen normal kahvaltını yap akşam yemeği yeme orda da abartmadan ye diğer gün sporla dengele akşama kadar yemezsen şekrin düşer daha da çok yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?