Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

10gün önce

7 gün önce
dünkü menüm;

Sabah
2 yumurtadan omlet
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
tavuk ızgara
2 -3 yk pilav
ayran

ara
şekersiz türk kahvesi

akşam
1 portakal
1 kivi
1 elma

1 küp bitter
3 litre kadar su
bugün

cnm latte üçü bi arada falan pek önermiyor diyetisyenler de ama ben de çok severim epeydir de içmiyorum diğerleri çok iyi

Tamm dikkat edeceğim bu arada bacağım hala ağrıyor bugün yürüyeceğim biraz açılır belki evde sargiyla aksayarak yürüyorum disari cikacagm düzelir inşallah
inşallah benm de bedenimde aşırı halsizlik var yemek de yiyorum aç kalmıyorum ama psikolojik heralde

onları karıştırdım dme bana sakın lütfen ayrı ayrı yedim de bak

Hamilelik harici bende en fazla 60 gördüm canım sonra da dur dedim kendime bilmiyorum çıkarmıydım daha da
bence cıkmzdın çünkü cok zorlamak gerkeiyo ve sonrasında tutamayız gibi geliyo yani hastalıga dogru gider o sınırı geçtik mi

Uzerime alinmayi cok isterdim ya birde sey sorucam benim haftalik bildirimim hep oyle mi olucak 41 e falan bolup birseyler yapiliyo ya anlamadim gitti
yok kuzu o ilk izinden dönüşte öyle yapılıyo izinde oldugun hafta sayyısına bölünüyo yüzden

Akşam yemeğinizi çok begendim tam benlik mix:))

Aynen cnm yatiyorum zaten kayinvalidem var sagolsun kaldirmiyor yerimden kizimda hic kaldirmiyor zaten insallah duzelirizzzz

meyve yedim sonrada 1 tane bitter attım ağzıma
pırasa vardı salı akşamı yemiştim bidaha canım yemek istemedi bende meyve yiyeyim dedim

aklıma geldikçe paylaşıyom tamam etme kontrol
: bende kaçmaz bebeğim atarlanma bi daha bana

yarın yine cuma günler haftalar ne kadar çabuk geçiyor gruba katılalı 2ay oldu

Anladim canim iyiymis oyle olmasi 70 e dustugum anlar geliyor aklima bir huzun kapliyor icimi uzak geliyo simdilik tabi

ya tamam çok şey yapmasana sen bazenleri yoğun oluyorum da unutuveriyorum
haftada 1 menü paylaşmışın kuzu bazenleri derken
neyse tm takipteyim

Aynen cnm yatiyorum zaten kayinvalidem var sagolsun kaldirmiyor yerimden kizimda hic kaldirmiyor zaten insallah duzelirizzzz
oo kv yardım ediyosa süper

yarın yine cuma günler haftalar ne kadar çabuk geçiyor gruba katılalı 2ay oldu
dimi ya hemencik geçiyo bnmde evleneli 4 ay oldu bilee

Anladim canim iyiymis oyle olmasi 70 e dustugum anlar geliyor aklima bir huzun kapliyor icimi uzak geliyo simdilik tabi
bi kere basardın yine basarırsın 60lara bile düşersin sen

Biz hep boyleydih ki zatenyer kilo almazih kendimizi överik

kilo mu o da ney

afiyet olsun şişkoluğumun zirvesindeyim halen gram gram veriyorum gitmiyor sen kaç kilosun ben 63.0 - 1,2 kg verdim

ben zaten paylaşıyodum kaptan hanımcım sen görmüyodun

36 nın gözünü seveyim
Gitmiyor dedikce hic gitmez ben normal yemegimi yiyom cok guzel kilo veriyom dusunce gücüne sardim 2 gunde 1 bucuk kilo verdim çünkü ne yersem yeyim zayiflarim ben vucudum benim hedef kiloma hizla inmeme yardim ederyiyorum kilo almiyorum yiyeceklere kalorisiz muamelesi yapiyorum

Sende yedikce bebegime ve bedenime saglik verir yiyecekler bana kilo aldirmaz de icinden hep beynine hükmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…