- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.241
Karar defterinde yaziyo kuzumcok mu fark var kuzu pancar daha iyi bilir de ben bi arastıraym nasıl oluyomş
asıl bildirim cuma günleri canm pazartesi takım içined bildirim yapıyoruz yarın beraber yaparız bildirimi öğrenmiş olursun
ay dogum lekeside mi varAy o hic aklimiza gelmedi icemedimdikizimin dirseginde gül var minik bi kirmizi dogum lekesi yani ondan mi oldu acaba hani derler ya caninin cektigini yemezsen cocukda leke olur diye he kasapdan alın sucuk sagliksiz degil bence hazir paket almazsan
bakıp buluversnee beee bnm cok işim var bugün malum dün yoktumKarar defterinde yaziyo kuzum
BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?bakıp buluversnee beee bnm cok işim var bugün malum dün yoktum
cok mu fark var kuzu pancar daha iyi bilir de ben bi arastıraym nasıl oluyomş
asıl bildirim cuma günleri canm pazartesi takım içined bildirim yapıyoruz yarın beraber yaparız bildirimi öğrenmiş olursun
Hee bek guzel minik bi gul gibimay dogum lekeside mi var
belkide ondan olmştur cok canın cektiyse eger. ay evet alym sucuklu yumurta yicem aklımda 1 haftadır
ay kuzum çok iyi ya süper ben bunu nasıl yapıcam sanırım benımde böyle o kadar takıntılıyım ki gün icinde 2-3 kez tartılıyorum nasıl vazgeçicem bundan yoksa ben böyle kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum 2 ayda 6 kg aldımTugce isinsu var onu arastir kuzum ben cok takıntı yaptigim icin kilo aldığımı farkettim mesela bir hafta diyet yapiyorum sonra bir gün yiyodum sonra basliyom aha yedim şiştim kesin yarına 2 kilo alcam diye kendime zehir ediyodum ve ertesi sabah gercekten 2 kilo falan almış oluyodum Cumartesi sabah 56 kiloydum bu düşünce gücünü araştırdım saliya kadar aklina ne geliyosa tika basa yedim ve yemeklere kalorisiz muamelesi yaptim ve yiyorum sismiyorum kilo almiyorum yiyeycekler bana kilo aldirmaz yedikce hedef kiloma yaklasmaya devam ediyorum surekli kafamda bunlar vardi ve ben sali sabahi yine 56 kiloydum kilo almamıştım artik kilo almıyorumsonra az yer doyarim açlık hissetmem su ictikce zayiflarim yemek yemek bana kilo aldirmaz aciktigimdan degil canim istediginde yerim demeye basladim bugun persembe ve 54,9 kiloyum hic de cok az yemedim dünkü yediklerimi soyleyim hatta sana
Sabah tambugday hashasli katmer bal kahvaltılik falan, oglen acikmadim yemedim aksam ton balikli tam bugday dürüm, spor sonrasi bi dilim kizarmis tavuk ve bissuru meyve ve ben 500 gr verdim çünkü ben kilo almiyorum hedef kiloma hizla iniyorumm
simdi nasıl oldun dün doktora gitmissin galiba sana mesaj atıcaktım unutmusumcok yorgun sinirli ve uykusuzdumhe bide sürekli aç
bakıp buluversnee beee bnm cok işim var bugün malum dün yoktum
ben de makarna demiştim ama iki semedir 3ü geçmemiştir makarna yediğim
Kilo alicam kilo aliyorum lafını çıkar aklindan kendini hep zayif hayal et zayıfım hedef kiloma hizla inicem de beynimiz yapiyo napiyosaay kuzum çok iyi ya süper ben bunu nasıl yapıcam sanırım benımde böyle o kadar takıntılıyım ki gün icinde 2-3 kez tartılıyorum nasıl vazgeçicem bundan yoksa ben böyle kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum 2 ayda 6 kg aldım
simdi nasıl oldun dün doktora gitmissin galiba sana mesaj atıcaktım unutmusum
hee tm anladım ben yarın hallederimBASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.
*Üyenin benim tarafımdan düzenlenecek olan kayıt bilgilerinde, baskül değişimi ile meydana gelmiş olan artış/eksilme hem üyenin giriş kilosunda hem de hedef kilosunda aynı oranda artış/eksilme meydana getirecek ve ilgili revizasyon tarafımca yapılacaktır.
Bah buldumunutmusum ama nasil yapiyoduh kafam basmadi sen ahillisin yapağsin
banmam ekmekHee bek guzel minik bi gul gibimekmek de banacan mi kilo almiyoh zaten ye
şimdi iyi gibiyim hala aynı yorgunlk sanki hiç geçmicekmiş gibiay kuzum çok iyi ya süper ben bunu nasıl yapıcam sanırım benımde böyle o kadar takıntılıyım ki gün icinde 2-3 kez tartılıyorum nasıl vazgeçicem bundan yoksa ben böyle kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum 2 ayda 6 kg aldım
simdi nasıl oldun dün doktora gitmissin galiba sana mesaj atıcaktım unutmusum
Ayy gercekten dogru ölçüyo mudur ki gı bilmiyom hic bek de pahaliymis arastir da al benceEki Görüntüle 2108120
kızlar bundan kullanan var mıSekerPancarii sen bilirsin kuzum yağ kas ölcümü yapıyomus eğer iyiyse çeyizime almak istiyorum
Kuzum nasilsin hamilelik nasil gidiyorkaptinn Ayyy ben salcadan tavuktan sucuktan baliktan yumurtadan ayyyyy herseyden midem bupaniyor yaaaaaa evde yemek yapamiyorum sagolsun kayinvalidem var o yapiyor bende patates peynir ekmek yiyom
yemek bende yapamıyorum kuzu valla eşimin mutfak becerisi gelişti sayemdekaptinn Ayyy ben salcadan tavuktan sucuktan baliktan yumurtadan ayyyyy herseyden midem bupaniyor yaaaaaa evde yemek yapamiyorum sagolsun kayinvalidem var o yapiyor bende patates peynir ekmek yiyom
Ohhhhhh ne ala valla bende yirim öyleyemek bende yapamıyorum kuzu valla eşimin mutfak becerisi gelişti sayemdebaşkası yapınca yiyorm ben eşimde bn eve gitmeden yemegi yapıp mutfagı havalandırıyo gayet güzel yiyebiliyorum
Ayyyy ya zor geciyor. Paso yatiyorum. Midem cok kotu kusma yok ama hic bisey yiyemiyorum ekmek patates peynir yiyebiliyorum bakalim artik gecer insallahKuzum nasilsin hamilelik nasil gidiyor
tamam anladımKilo alicam kilo aliyorum lafını çıkar aklindan kendini hep zayif hayal et zayıfım hedef kiloma hizla inicem de beynimiz yapiyo napiyosa
psikolojiktir yada uykunu mu alamıyosun kuzum az mı uyuyosunhee tm anladım ben yarın hallederim
banmam ekmek
şimdi iyi gibiyim hala aynı yorgunlk sanki hiç geçmicekmiş gibi
bakıyorum ama kimiis güzel diyo kimisi kötü bilemedimAyy gercekten dogru ölçüyo mudur ki gı bilmiyom hic bek de pahaliymis arastir da al bence
kuru fasulye yapmış geçen, 40yıllık ev kadını yapamaz öyle güzel kıvamlısınıOhhhhhh ne ala valla bende yirim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?