Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok mu fark var kuzu pancar daha iyi bilir de ben bi arastıraym nasıl oluyomş

asıl bildirim cuma günleri canm pazartesi takım içined bildirim yapıyoruz yarın beraber yaparız bildirimi öğrenmiş olursun
Karar defterinde yaziyo kuzum

ay dogum lekeside mi var
belkide ondan olmştur cok canın cektiyse eger. ay evet alym sucuklu yumurta yicem aklımda 1 haftadır

bakıp buluversnee beee bnm cok işim var bugün malum dün yoktum
BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.

*Üyenin benim tarafımdan düzenlenecek olan kayıt bilgilerinde, baskül değişimi ile meydana gelmiş olan artış/eksilme hem üyenin giriş kilosunda hem de hedef kilosunda aynı oranda artış/eksilme meydana getirecek ve ilgili revizasyon tarafımca yapılacaktır.

Bah buldum unutmusum ama nasil yapiyoduh kafam basmadisen ahillisin yapağsin

ay kuzum çok iyi ya süper ben bunu nasıl yapıcam sanırım benımde böyle o kadar takıntılıyım ki gün icinde 2-3 kez tartılıyorum nasıl vazgeçicem bundan yoksa ben böyle kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum 2 ayda 6 kg aldım

cok yorgun sinirli ve uykusuzdum he bide sürekli aç
simdi nasıl oldun dün doktora gitmissin galiba sana mesaj atıcaktım unutmusum

kaptinn Ayyy ben salcadan tavuktan sucuktan baliktan yumurtadan ayyyyy herseyden midem bupaniyor yaaaaaa evde yemek yapamiyorum sagolsun kayinvalidem var o yapiyor bende patates peynir ekmek yiyom

Kilo alicam kilo aliyorum lafını çıkar aklindan kendini hep zayif hayal et zayıfım hedef kiloma hizla inicem de beynimiz yapiyo napiyosa

hee tm anladım ben yarın hallederim

Hee bek guzel minik bi gul gibim ekmek de banacan mi kilo almiyoh zaten ye
banmam ekmek

şimdi iyi gibiyim hala aynı yorgunlk sanki hiç geçmicekmiş gibi

kaptinn Ayyy ben salcadan tavuktan sucuktan baliktan yumurtadan ayyyyy herseyden midem bupaniyor yaaaaaa evde yemek yapamiyorum sagolsun kayinvalidem var o yapiyor bende patates peynir ekmek yiyom
yemek bende yapamıyorum kuzu valla eşimin mutfak becerisi gelişti sayemde başkası yapınca yiyorm ben eşimde bn eve gitmeden yemegi yapıp mutfagı havalandırıyo gayet güzel yiyebiliyorum

Kilo alicam kilo aliyorum lafını çıkar aklindan kendini hep zayif hayal et zayıfım hedef kiloma hizla inicem de beynimiz yapiyo napiyosa
tamam anladım
ozaman ben 54 kg olcam zayıf olcam ben ben dönyanın engözel garısıyam bide en zayıf oldu mu şindi bu
hee tm anladım ben yarın hallederim

banmam ekmek

şimdi iyi gibiyim hala aynı yorgunlk sanki hiç geçmicekmiş gibi
psikolojiktir yada uykunu mu alamıyosun kuzum az mı uyuyosun

Ayy gercekten dogru ölçüyo mudur ki gı bilmiyom hic bek de pahaliymis arastir da al bence
bakıyorum ama kimiis güzel diyo kimisi kötü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…