Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

denemek istersen sırtına yap bacak tehlikeli
sırtta tehlikeli bence

her hafta sonu bi iş cıkıyo annem sürekli gidilcek yerler buluyo bu hafta da gün var ama yine uyurum öğlene kadar
sen niye uyuyamyon hafta sonu

ya da yok yok toto en iyisi
bincidi ama bn korkarım denemeye

ya bu cok iyiymis cokta uygun en azından işe yaramasa bile pahalı değil canım bana dönüş yaparmsın bıraz kullandıktan sonra memnun kalırsan bende alayım

şimdi tamam anladm ses kaydı yapıp dinliycem peki az mı yemem gerekiyo bunları söyledikten sonra yoksa beynim zaten yememi istemiycek mi yoksa yiyip mi zayıflıycam

sırtta tehlikeli bence

her hafta sonu bi iş cıkıyo annem sürekli gidilcek yerler buluyo bu hafta da gün var ama yine uyurum öğlene kadar
sen niye uyuyamyon hafta sonu

bincidi ama bn korkarım denemeye

benimde cıkıyo her hafta bişey gçeen hafta cts lazere gittim o gece misafir geldi annemin arkadaşları kızı falan gece uyumadık pazar sabahta erken kalktım onlardan biri cts de çağırıyo kal dicek kesin inşallah kalmam uyumak isityorum ağız tadıyla

normal sartlarda bence herkesn bi kilo sınırı var kuzu bn 61 den yukarı cıkamam mesela ki diyete baslamadn önce cok fazla yiyodum sürekli dısardn ve saglıksız seyler ama max 61oldm gerisi gelmedi
Doğumdan sonra öyle olmuyor malesef. Bende 64 den yukarı çıkmazdım bir zamanlar

Menüde bir balık birde tavuk yok

Neye inanirdirirsan beynini o olacak ben yemeklerin bana kilo aldirmicagina inandim hedefe hizla yaklastigima inandim her daim ince ve guzel bi fizige sahip olduguma inandim az yeyip doyduguma inandimmmmm

500 Gr verdim kuzum , geri dönebilirim dimi sonradan sorun olmaz .giremedim de kk ya daha yeni gördüm yazdigini

Normalde makarnayi cok severim dun evde vardi ama yiyeyemedim ya patates kizartma ya da haslama yiyebiliyorum. Boyle simit pogaca kokusu cikmayan seyler yiyebiliyorum gececek biliyorum o yuzden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…