- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.281
sırtta tehlikeli bencedenemek istersen sırtına yap bacak tehlikeli
her hafta sonu bi iş cıkıyo annem sürekli gidilcek yerler buluyosen ne aldın canım snaırm yenı almıssın sende bakıyorm ama böyle yağ oranı falan ölçen tartı buamadımiyi bişey olsun istiyorum
ahahahhahaşimdi ne demem gerekiyo bana tam olarak söyle o sinyali göndereyim beyiinciğime
bende her sabah öyle kalkıyorum yarın erken uyucam dıye dıye gece bi bakıyorum 12 30 olmus saatson 1 gün kaldı cts pazar uyursun rahat rahat o zamanda uyuyamıyorum ben
bincidiya da yok yok toto en iyisi
tm o zaman yarın tekrar bakarızdün aldım kuzum sabah aç karnına tartıldım
ya bu cok iyiymis cokta uygun en azından işe yaramasa bile pahalı değil canım bana dönüş yaparmsın bıraz kullandıktan sonra memnun kalırsan bende alayımEki Görüntüle 2108143
ben bundan aldım canım yağ kas ölçüyor yağ oranı diyetisyenın ölçüğümden % 2 daha fazla diğerlerine çok bakamadım dün aldım fiyatı 55 lira memnun olup olmadığım bi kaç hafta sonra belli olur
şimdi tamam anladm ses kaydı yapıp dinliycemBen kahvalti yapmaya gidiyom bah kopyaliyom sana demen gerekenleri
21 GECE BU SESİ DİNLEYİN
Bilinçaltınıza ilk etapta 5/10 kilo için bir zayıflama emri verin, o onayı verince sizi o kiloya getirmek için çalışmaya, elinden geleni yapmaya başlayacak. Seni diyetisyene gönderen, rejime sokan, kilonu sorgulatan da zaten bilinçaltı. O nedenle dönüşüm zaten bilinçaltı ile başlamalı.
Sesinizi kaydedin ve 21 gece uyku öncesi dinleyin, bilinçaltı neye inanırsa sizi o hale getirir:
Ben zayıfım.
Kolayca istediğim ideal kilomda kalabilirim.
Yemekler bana mutluluk verir, zayıf da kalmamı destekler.
Her su içişimde arınırım ve zayıflarım.
Yemek yemek güzeldir, ben her zaman zayıf olabilirim.
Hızlı ve rahatça zayıflıyorum.
Kendimi olduğum gibi seviyorum ve kabule geçiyorum.
Ben tokum, az yer tok hissederim.
sırtta tehlikeli bence
her hafta sonu bi iş cıkıyo annem sürekli gidilcek yerler buluyobu hafta da gün var ama yine uyurum öğlene kadar
sen niye uyuyamyon hafta sonu
bincidiama bn korkarım denemeye
Doğumdan sonra öyle olmuyor malesef. Bende 64 den yukarı çıkmazdım bir zamanlarnormal sartlarda bence herkesn bi kilo sınırı var kuzu bn 61 den yukarı cıkamam mesela ki diyete baslamadn önce cok fazla yiyodum sürekli dısardn ve saglıksız seyler ama max 61oldm gerisi gelmedi
ya bu cok iyiymis cokta uygun en azından işe yaramasa bile pahalı değil canım bana dönüş yaparmsın bıraz kullandıktan sonra memnun kalırsan bende alayım
Menüde bir balık birde tavuk yokdünkü menüm
2 büyük bardak limonlu su
sabah:
tam bugday ekmekli sandwich
yeşilçay
öğlen:
kabak yemeği
salata
yoğurt
ara:
küçük boy latte
15 badem
akşam:
et kavurma, hindi haşlama , kıyma kavurma
(toplamı avuç kadar evde bi kaç gündür kalan yemeklerden mix yaptım)
salata
cacık
ara:
1 portakal
3lt su
sağolasın canımtamam canım ben haber veririm sana
Karatay yapmıyorum ama 10 zeytini görünce demiakşam niye yemedin canım
karatay mı yapıyosun canım
sen yorum yapmıyon diye yazmadım
temem
sen takip et
hem ondan hemde 2 öğün gördüm o yüzdenKaratay yapmıyorum ama 10 zeytini görünce demi
Hıı o geç yapıyorum bazen kahvaltıyı sonra 2 öğüne düşüyohem ondan hemde 2 öğün gördüm o yüzden
anladım bende karatay sandımdıHıı o geç yapıyorum bazen kahvaltıyı sonra 2 öğüne düşüyo
Neye inanirdirirsan beynini o olacakya bu cok iyiymis cokta uygun en azından işe yaramasa bile pahalı değil canım bana dönüş yaparmsın bıraz kullandıktan sonra memnun kalırsan bende alayım
şimdi tamam anladm ses kaydı yapıp dinliycempeki az mı yemem gerekiyo bunları söyledikten sonra yoksa beynim zaten yememi istemiycek mi yoksa yiyip mi zayıflıycam
benimde cıkıyo her hafta bişey gçeen hafta cts lazere gittim o gece misafir geldi annemin arkadaşları kızı falan gece uyumadık pazar sabahta erken kalktım onlardan biri cts de çağırıyo kal dicek kesin inşallah kalmamuyumak isityorum ağız tadıyla
He ay kendi sesin daha etkili bence deneO kadar yaniben o kadar ciddiye alamadım daha meditasyon uzmanının videosunu indirdim 21 gün dinleyecekmişsin bir hafta oluyor indireli dinleyemedim daha
Tamam onuda deneyeceğim bakalımHe ay kendi sesin daha etkili bence dene
Tamam onuda deneyeceğim bakalım
Ayhhh regl olamayacağım ben galiba
Hayır öyle demek yok bir hafta içinde olacaksın hiç bir sorun yok
Eveeet bencede
Düşünce gücü
Dur bende yapıcam sesimi dinleme işiniDüşünce gücü
500 Gr verdim kuzum , geri dönebilirim dimi sonradan sorun olmaz .giremedim de kk ya daha yeni gördüm yazdiginifazla sakinim dimi bende farkındayımama ben zaten normlde de soguk kanlı donuk briyim o yüzden galiba bu sakinliğim
aahahahahrabbim ne nasip ederse o ama bnm gönlümden de normal geçiyo
ay hem korkmustur hem üzülmüştür. yavrucak sana mı üzülsün kendine mi
yok kuzu cnm cekmedi
bnm canı bişeyy cekmiyo niyeysecekse de istesem
okudum yazdıklarını kuzum tm kilo almadıysan yarın bidirim yap izine ayıralm aldıysan bildrim yapma takım zarrar görmeesin
üzüldüm senin adına ama herseyde vardır bir hayır buda senin sınavın demek ki inşallahh atlatırsın biran önce
yok kuzu valla dısarda olsa belki yerimde evde onun kokusunu kaldıramam
hee gördüm
daha hiç bişeyi belli değildi bişey anlamadm yine
kuzum cok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen nasıl olsa kücük cocugun yok evdekiler bakar basının caresine
Normalde makarnayi cok severim dun evde vardi ama yiyeyemedim ya patates kizartma ya da haslama yiyebiliyorum. Boyle simit pogaca kokusu cikmayan seyler yiyebiliyorum gececek biliyorum o yuzden bekliyorumbizde sogan kullanmıyoz yemeklerde bende sogan yemiyormgeçicektir kuzu bi kaç aya düzelir inşallah makarnayı dene yogurtlu cok iyi gidiyo
oo bya fark varmış peki tartıı ne zaman aldın aldıgın gibi tartıldın mı
he ellemiyom zati severek yapıyo
temizlikte güzel oluyo yaptır sende ama bıktırma bırakırbende su odayı süpürüversene diyom baslamışkn bütün evi yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?