Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yat dinlen canim insallah 3 ay sonunda bisin kalmaz
Insallah cajim kizimda da boyleydim ama onda salcadan sadece midem bupaniyordu ve ondela kusma coktu. 3 ayda 5 kilo vermistim. O yizden bunda da aliskinim yani. Kizda da kanamam vardi bundada ya bep ayni demek ki benim hamileliklreim hep boyle olucak

benim kızımında burnunda var çilek var mudahele ettirmedik büyüyünce geçer dediler bakalım beklemedeyiz

bana da biraz pahalı geldi bu fiyata daha profesyonel bulunabilir belki canım
Benim kizimda canim acili ekmek istemisti gece bulamadik cok ta aramadik zaten. Sonra kizim bi dogdu ensesine sacina dogru kirmizi bir kac tane. Benek vardi. Esime dedim bak gordun mu kiza gecmis dedim halbuki ayni lekeden esimdede varmis soyledi gercekten de varmis cok sasirmistim

kızın küçüktü senin dimi canım benim kızımda 20 gün bişey yoktu sonra morarma şeklinde belirip kızardı 1.5 yaşında geçmedi daha

kızın küçüktü senin dimi canım benim kızımda 20 gün bişey yoktu sonra morarma şeklinde belirip kızardı 1.5 yaşında geçmedi daha
Yok canim benim kzim 1 hafra sonra 11 yasina giricek. Ama ensesindeki kirmzilik gecmedi aslinda esimde de ayni leke olunca gecmesini de beklemiyorum zaten

Doğumdan sonra öyle olmuyor malesef. Bende 64 den yukarı çıkmazdım bir zamanlar
İşte hamilelik zaten bizi perişan eden

500 Gr verdim kuzum , geri dönebilirim dimi sonradan sorun olmaz .giremedim de kk ya daha yeni gördüm yazdigini
tm kuzum yarın bildirim yaparsn izine ayrılırsn ne zaman istersen dönebiliyosun kendini toparladıgında gelirsin

Normalde makarnayi cok severim dun evde vardi ama yiyeyemedim ya patates kizartma ya da haslama yiyebiliyorum. Boyle simit pogaca kokusu cikmayan seyler yiyebiliyorum gececek biliyorum o yuzden bekliyorum
senin durum baya kötü o zaman bn hiç kilo vermedim mesela hep aynı kaldım bu 2 ayda

Ben de simdi vermedim

Kiz oyle deme normal dogum en guzeli dogum sonrasi hic bisey olmamis gibi oluyo sonrasi cok rahat oluyoben 4 kilo cocuh dogurdum evet cok zor oldu ama dogum olduktan sonra unuttum hepsini ne agri ne aci hic bisi kalmadi
Ooohaaaaa 4 kilo hemde ben suda doğum oluyoruz öyle yapicam galiba hamile kaldım da tek derdim doğurmak kaldi

demk ki herkesin bünye bir değil kimileri cok veriyo ilk aylar kimileri hiç
A
demk ki herkesin bünye bir değil kimileri cok veriyo ilk aylar kimileri hiç
Aynencnm farkliol a biliyor kizimda 5 kilo vermistim ama ustune 22 kilo almistim ama sonrasinda da emzirirken kendiligimden gitti dogumdan 6vay sonra dikkat etmedim ama eski kiloma geri donmustum. Sen bi de baslangic olarak 59 yazmissin bi doguma 65 yaissin cok zor canim cokkkkkkkk

InshAllah kusum. Biran önce hamile kalıp ise gitmemek istiyorum derdime bak ahahah turkiyede oluyor mu oyle. Burda şansın varsa 10. Haftada doktorun rapor veriyor
ay keske olsa burda da yaaa
biz calışıyoruz toplamda 4 ay ücretli 2 ay dogumdan önce 2 ay dogumdan sonra

6 ay da ücretsiz izin varr dogumdan sonrasına

evrene pozitif enerji gönderdim en işte belki kabul olur 65 le bitirirsem eger dogumdan sonra 50fln kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…