- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.141
ayy valla yaaa insana böyel övgüler yağınca nasıl yerkim tutar seni yürü be
çok fazla değil canım gündüz sakindi ama şimdi çoğalabilir
kızlar herkes burda ama yusuf koyameti koparıyor bir fitil atayım ateşi yükseliyor belki giremem iyi geceler herkese.......
kızlar herkes burda ama yusuf koyameti koparıyor bir fitil atayım ateşi yükseliyor belki giremem iyi geceler herkese.......
olmaycak şey değil ama.üfff ben erkek olsam bu kadın dururken beni almazdım. kocişim niye ebni almış kiii. gerçi 4 yıl önce bende zayıftım sonrada bırakamadı gariban
yapmadım haziranın başında oalcak. yapacaklarımızı yazayımmı?
1 . hoşgeldiniz şiiri
2. gülsüüm skeci şarkılı
3. mevsimler-aylar
4. sınıfımı geçtim şiiri
5. sıra gecesi
6. waka waka dansı
7. şirinler partisi
8. okula gitmeyen damla tiyatro
9. kabadayılar sınıfı tiyatro
10. cennet ile memmed skeç
11. meslekler rondu
12. güzellik yarışması tiyatro
13. bir şiir bulamm lazım
14. aralarda zaman kazanmak için reklam tarzı bişey bulmalıyım.kızlar SİZCE GÜNCEL REKLAMLARDAN HANGİSİNİ ÇOCUKLAR CANLANDIRSIN? KOMİK OLABİLİR. DUYGUSAL DA OLABİLİR.
neyse cezamızıda yerine getirdik 2 gündür ateşim varya hiç düşmüyor üfff:44:
boğazlarım ağrıyordu aslında baş ağrısıda vardı birden ateşim çıktı eve geldim bi baktim ki ateş 39
gittik doktora kandı idrardı derken bekledik baya bide bi üşüme bi üşüme bi koku duysam çıkarasım geliyor ilk dedim acaba hamilemiyim diye ama dedim olmaz
tahlilleri aldım girdim doktora idrarımda iltihap varmış birde kanamam varmış içten herhalde ağrın varmı dedi evet dedim o zaman ateş düşürücü iğne yapamayız dedi gönderdi beni ..
eve geldim ilaçları içtim kafamı koyunca anında yükseliyor ateşim .. baktım 39,5 oldu duşa girdim hemen bekledik işte 15dk fln bi baktıkki 39,7 olmuş hemen gittik tabi iğne yaptı işte ateş düşürücü ama şimdi gene çıkıyor yavaş yavaş anlamadım valla
bu arada kaptan bugün izinli kimler var :26:
canım kimse izinli değil
tamam canım
geçmişe baktım ama alıntı yapmadım diğer gruplardan laf söyleyenler olmuş galiba
yaa ne ayıp bişey gerçekten sonuçta burda herkes aynı hedef için toplanmış...aslında ceza uygulamasına bakıp ne hoş bişey insanı motive eder hırslandırır demeleri lazım ki şahsen ben öyle derdim...
ceza değişecekmi
4 grubamı yazılmıycaktı 5 mi yaa :44:
kızlar değiştirelim bu cezayı bence,bunlar dalga geçiyo bizle sanırsam...................................
siz bilrisiniz. ama bence caydırıcı . mesela ben tırsıyorum kii 7ye tamamlamazsam nolacek diye.gerçi ben bu çeneyle az yazmam da.
kızlar ben çok yorgunum öpüyorum sizi iyi geceler....................
ya zaten başka gruplar beğenmiş uygulamayı. ama burdada sadece 1 arkadaş rahatsız olmuş anlaşılan. sebebide kilo evrmediğimiz için yazdığımızı sanmış. paylaşım olmadığı için değilde.demiş işte yapın sporunuzu yemeğinizi az yeyin verirsiniz.çok saçma demiş. sanki biz bilmiyoruz. öyleyse takıma da gerek yok madem sadece sporla oluyor. sen 4. gruba yazma canım. ama sen bilrisin inadına da yazabilrisin.
survivor şimdi bitti ben de geldim hemen.napıyorsunuz kızlar kimse kalmamıs burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?