Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olmaycak şey değil ama. üfff ben erkek olsam bu kadın dururken beni almazdım. kocişim niye ebni almış kiii. gerçi 4 yıl önce bende zayıftım sonrada bırakamadı gariban

öle deme kız aaa bizde ne cevherler var................

bizimkinde aralarda slayt vardı hiç sıkılmadık..............

neyse cezamızıda yerine getirdik 2 gündür ateşim varya hiç düşmüyor üfff:44:

geçmiş olsun canım.............

kızlar herkes burda ama yusuf koyameti koparıyor bir fitil atayım ateşi yükseliyor belki giremem iyi geceler herkese.......

ay kıyamam yavrum çok geçmiş olsun.................

canım kimse izinli değil

tamam canım

geçmişe baktım ama alıntı yapmadım diğer gruplardan laf söyleyenler olmuş galiba

yaa ne ayıp bişey gerçekten sonuçta burda herkes aynı hedef için toplanmış...aslında ceza uygulamasına bakıp ne hoş bişey insanı motive eder hırslandırır demeleri lazım ki şahsen ben öyle derdim...

ceza değişecekmi
4 grubamı yazılmıycaktı 5 mi yaa :44:

kızlar değiştirelim bu cezayı bence,bunlar dalga geçiyo bizle sanırsam...................................

ya zaten başka gruplar beğenmiş uygulamayı. ama burdada sadece 1 arkadaş rahatsız olmuş anlaşılan. sebebide kilo evrmediğimiz için yazdığımızı sanmış. paylaşım olmadığı için değilde.demiş işte yapın sporunuzu yemeğinizi az yeyin verirsiniz.çok saçma demiş. sanki biz bilmiyoruz. öyleyse takıma da gerek yok madem sadece sporla oluyor. sen 4. gruba yazma canım. ama sen bilrisin inadına da yazabilrisin.

kızlar ben çok yorgunum öpüyorum sizi iyi geceler....................

survivor şimdi bitti ben de geldim hemen.napıyorsunuz kızlar kimse kalmamıs burda..

GÜN İÇİ PAYLAŞIM MESAJ SAYILARI

aynalar:41 mesaj
pinkcat87:8 mesaj:87::87::87:
triptofan:36 mesaj
rosebery:8 mesaj
irras:9 mesaj
fdm:1 mesaj
selinay2002:10 mesaj
ayşen_34:15 mesaj
emidaf:21 mesaj:81::81::81:

evetttt 7 mesajdan az yazan sayın grup üyelerimizden
fdm

bütün gruplara girip ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım şeklinde yazı yazacaksın

hayırlı yolculuklar dileyerek bir daha olmamasını temmenni ediyorum

o zaman kendisi neden takımdaydmış madem zayıflıyo tke başına zayıflasın kalabalık yapmasın onun yerine moral motive olmaya ihtiyacı olan biri gelir değil mi ama
bende inadına yazılmasından yanayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…