- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.621
canim o zaman salata falan yap ye ac kalarak degil yiyerek kilo ver benimki tavsiye tabi sen daha iyi bilirsi
Bugünkü sacma sapan menumm
sabah -oglen
1 yk kasigi kiyma kavurmasi
3 ceri domates
1 hurma
3 ceviz
yarim avuc findik
yarim kasenden az fazla tarhana
ikindi gibi
1 kiymali pide esim almis ne zmndir cnm cekiyordu
yarim kaseden az fazla tarhana
spor sonrasi
1 avuc kuruyemis karisik
2 kurabiye
sporum
45 dk tempolu yuruyus 18 puan
2 dk plank 6 puan
20 squat 3 puan
30 dk egzersiz 9 puan
toplam 36 puanLuluuu94
cok cok iyi olur. Bim den gun kurusu aldim pek begenmedim baya kucukler. Bimi fistigi cevizi fena degil. Onlari tavsoye ederim gun kurusunu begenmedm .Yok olurmu sizleri çok dikkate alıyorum soylediklerinz değerli benm için.doğrusu alışveriş yapmam lazm kendim için sağlıklı atistirmlk birseylr almam lazm ceviz kayısı üzüm gibi... arada bi iki tane alrm hem enerji hemde ara öğün olur diye düşünüyorum
evet gunduz misafir gelince bir sey yoyemedim esimde pide ile gelince direk mideye indirdimSanrm biraz erken olmuş akşam yemeği :)kurabiye candır
Hiii olabilir benimde sabah kalktigimda biraz agriyo ama.bu ara sebebini bulamadimTeşekkür ederim midem sıkıntılı biraz yememeye alisamadim sanrm ne yesem agriyo
Sagolasin.canim dogru diyorsun ben muru meyveleri hosaf yapip yiyorum zaten kuruyemisde midemi cok agritiyo yedikten sonra hemsire protein agirlikli beslenmemi onerdi bende yumurtayi 2 ye cikardim sonra yogurt veya sutsuz gunum gecmiyor kizda 12 gunde 500 gram almis maasallah gecen ay boyle beslenmiyordum ayda 600 almisti simdilik iyi gibi geliyo bana tek eksigim kuruyemis onu da toz haline getirip salataya falan serperim artik 1 tek sekeri de biraz enerjim dustugu icin attim canim butun gun 2 kucuk cocuga bakiyorum biri 2 bucuk aylik digeri 25 aylikcanim sen emziriyorsun daha kaliteli menulerin olmasi lazim. Ayrica kahve ictin hadi sekerli niye iciyorsun ekmegide tam bugdaya cevirim gunde 1 dilim ye derim. Sonra hurma kuruyemis falan ara ogunlere ekle derim. Bu sekilde kilo verirsin ama yagdan gitmez. Benimki tavsiye tabi sen bilirsin.
Hiii olabilir benimde sabah kalktigimda biraz agriyo ama.bu ara sebebini bulamadim
Benim sert seyler yedigimde agriyor oyle hissediyorum salatayida havuclu turplu falan cok yerimGeçmiş olsun yemek duzeniyle alakali galiba alışırız insallah
Kuzum diyetisyenin emri bir yumurta uc dil ekmak ekmegi kendi basima yemeyim seker hapi mahvediyor.. saat 10 gibide meyva yedim canim tatli istiyordu pazar gunu regl olacam zor zabddettim yinede cok kacirdim.kiz az degil corba iki kase ictim bide hamur yedim abovv cok cok oldu simdi tartil sam 84 kg cikarim :)) 4 kg fazla yani suyu cok ictim yaa.byaa.bak böyle doya doya beslenim haftada yarim kg gidiy diyetisyeninde isyedigi bumu ayin 19 zuna randevu var.iki hafta zati hoc yapamamistim simdi uyguluyom yinede..begenmedm cnm cok az olmus kahvaltiya 3 ekmek yerine 1 hslamis yumurta daha ekleyio 1 veya 2 ekmek yiyedin aksamida begenmedimm bizimlaaa degilsinn
benim yedillerimden ornek al didim kac kez
anladim canim. Isin zor ben tek cocukla pertim sende iki cocuk Allah kolaylik versin. Sabahlari ve gun icinde kecibiynuzu pekmezi yemeni tavsiye ederim. Ceviz falanda yiyebiyor musun? Kuru uzum dalab hosafi seketsiz ic yine kuru incir bunlar cok faydali hem saglikli enerjide verir. Kahveni bol sutlu ve sekersiz dene eminim o tadada alisirsin. Benim aburcuburlar bana zehir gelmiyor ama o seker bana zehir geliyorSagolasin.canim dogru diyorsun ben muru meyveleri hosaf yapip yiyorum zaten kuruyemisde midemi cok agritiyo yedikten sonra hemsire protein agirlikli beslenmemi onerdi bende yumurtayi 2 ye cikardim sonra yogurt veya sutsuz gunum gecmiyor kizda 12 gunde 500 gram almis maasallah gecen ay boyle beslenmiyordum ayda 600 almisti simdilik iyi gibi geliyo bana tek eksigim kuruyemis onu da toz haline getirip salataya falan serperim artik 1 tek sekeri de biraz enerjim dustugu icin attim canim butun gun 2 kucuk cocuga bakiyorum biri 2 bucuk aylik digeri 25 aylik
anladim canisiiii seker hapini surekli kullanacak misin neden sende botle etttki etti acaba doktora sordun mu agir mi geldi ki bir de ilacsiz sekeri dusuremezmiydin bilmediğimden soruyorum kuzum sakin yanlis anlamaKuzum diyetisyenin emri bir yumurta uc dil ekmak ekmegi kendi basima yemeyim seker hapi mahvediyor.. saat 10 gibide meyva yedim canim tatli istiyordu pazar gunu regl olacam zor zabddettim yinede cok kacirdim.kiz az degil corba iki kase ictim bide hamur yedim abovv cok cok oldu simdi tartil sam 84 kg cikarim :)) 4 kg fazla yani suyu cok ictim yaa.byaa.bak böyle doya doya beslenim haftada yarim kg gidiy diyetisyeninde isyedigi bumu ayin 19 zuna randevu var.iki hafta zati hoc yapamamistim simdi uyguluyom yinede..
Uzun süreli izin değil kuzum zaten biraz kendimi toplamak istiyorum babamda rahatsız anneannem rahatsızmis geldi mi üst üste geliyorcnm 60 mı oldun tebrik ederim süpersin ben 60ı yine göremedim ya izne ayrılma bence nburda iyi değil misin
Sağol kaptinimoo şahane vermişsin kuzuu
hayırlı olsun canıım zor olmıcak mı yazın tasınsaymıssınız keske
Ya cevizi toz haline getirip deniycem bi salataya falan atmayi cok severim ama midemi agritiyo sert seyler inciri kayisiyi uzumu de sekersiz hosaf yapiyorum zatenanladim canim. Isin zor ben tek cocukla pertim sende iki cocuk Allah kolaylik versin. Sabahlari ve gun icinde kecibiynuzu pekmezi yemeni tavsiye ederim. Ceviz falanda yiyebiyor musun? Kuru uzum dalab hosafi seketsiz ic yine kuru incir bunlar cok faydali hem saglikli enerjide verir. Kahveni bol sutlu ve sekersiz dene eminim o tadada alisirsin. Benim aburcuburlar bana zehir gelmiyor ama o seker bana zehir geliyor
(Ben de cok saglikli beslenemiyorum sadece bildiklerimi paylasmak istedim. )
Bugünkü sacma sapan menumm
sabah -oglen
1 yk kasigi kiyma kavurmasi
3 ceri domates
1 hurma
3 ceviz
yarim avuc findik
yarim kasenden az fazla tarhana
ikindi gibi
1 kiymali pide esim almis ne zmndir cnm cekiyordu
yarim kaseden az fazla tarhana
spor sonrasi
1 avuc kuruyemis karisik
2 kurabiye
sporum
45 dk tempolu yuruyus 18 puan
2 dk plank 6 puan
20 squat 3 puan
30 dk egzersiz 9 puan
toplam 36 puanLuluuu94
Tamam canımLuluuu94 1000 ip 20 dakika tempolu yürüyüsüm var kuzm
Anladim canim gecmis olsunUzun süreli izin değil kuzum zaten biraz kendimi toplamak istiyorum babamda rahatsız anneannem rahatsızmis geldi mi üst üste geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?