- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.181
günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım dahada fena oldum ya iki boğazımda şişti bayılıcam şimdi ya uykum var karnım aç ama yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum bile uf ya
selamlar kızlar
benimde moralim çok bozuk doktordan geldim işte yara için
yarın yakıcak yarayı damardan uyuşturcakmış aci hissedersin yoksa dedi hastaneden çıktım kendimi otobüslerde ağlamamak için zor tuttum
ne diyem rabbim daha büyük dertler vermesin
sağol yavrim
bencede canım bende senin gibi düşünüyorum
ceza caydırıcı takımların diline düşmeyi hiç istemem hemde böylece herkes sorumluluğunun farkına varıyo..
aman allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme
bende giremezsem gün byunca hiç bilinki ya net yoktur ya evde yokumdur ya da kötü bişey olmuştur
kızlarr çok moralim bozuldu yaa
beşibiryerde içiyorum ya formda yorumlara bi baktım kanser yapıyo die yazılmış sakın içmeyin v.s v.s ee napıcam ben şimdi ufff((
slm kızlar saat 10 da ve 12 de ki elmamı yedim.
bugün arkadaşların günü var. arkadaş ilçede oturuyor. gitmesem diyorum ama ilçeye gitmemiz lazım ev arkadaşımla. evden çıkma durumumuz var. ilçeden ev bakcaz. o yüzden ilçeye gitmemiz gerekiyor. napcam bilmiyorumsaat 14, 16 ve 18 deki elmalarımı yemeyip çok az bişey mi yesem günde. eve gelince üzerine sporumuda yapar eritirim. allahım sen beni yoldan çıkarma :26:
canım bende içiyorumkızlarr çok moralim bozuldu yaa
beşibiryerde içiyorum ya formda yorumlara bi baktım kanser yapıyo die yazılmış sakın içmeyin v.s v.s ee napıcam ben şimdi ufff((
geçmiş olsun canım ya
canım düşünme kötü şeyler dediğin gibi allah beterinden saklasın
amin canım
evet ceza caydırıcı bencede.
canım bütün ihtimalleri saydın geriye ne kaldı ki
bitkisel değil mi niye kanser yapıyormuş. ona gelene kadar daha neler var canım kanser yapan
bugün arkadaşların günü var. arkadaş ilçede oturuyor. gitmesem diyorum ama ilçeye gitmemiz lazım ev arkadaşımla. evden çıkma durumumuz var. ilçeden ev bakcaz. o yüzden ilçeye gitmemiz gerekiyor. napcam bilmiyorumsaat 14, 16 ve 18 deki elmalarımı yemeyip çok az bişey mi yesem günde. eve gelince üzerine sporumuda yapar eritirim. allahım sen beni yoldan çıkarma :26:
ayşen canımm peki faydasını gördün mü bu çaylarınn :44::44:bende inan çok su içiyorum 3 lt buluyodur
canım valla bilmiyorum ki zaten diyet yapıyoruz yemiyoruz dikkat ediyoruz herşeye
ben daha 1 lt içtim yatana kadar 1,5 daha içmem lazım ama tuvalete gitmekten bıkıyorum ya
kızlarr çok moralim bozuldu yaa
kızlarr şimdi arkadaşım geldi yanıma savcılık sınavını kazandı kutlamak için tatlı ve dondurma almışş yemem dietteyim dedim kızdıı oda ne dieti fıstık gibisinnbende yaa tabi tabi sen erkeksin diet sorunun yokk bide yakın arkadaşım acaba diorum 2-3 kaşık dondurma yesem ne olurr yada şeytana uymayım mı off şaştım kaldımm
Zayıflamak ve forma girmek amacıyla içilen bitkisel çaylar, akut hepatitten siroza kadar ciddi karaciğer hasarına neden olabiliyor.
Zayıflama çaylarında bulunan alkaloit adlı kimyasalların, akut hepatit başta olmak üzere hızlı seyirli ve ölümcül sarılık ve siroz gibi ciddi karaciğer hastalıklarına neden olduğu belirtildi. Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurdan Tözüm, “Son zamanlarda moda haline geldi ama ben zayıflamak için çay tüketilmesini önermiyorum. Kullanan kişinin de bu çayların, sağlığına zarar verebileceğini ve karaciğerinde geçici ya da kalıcı ciddi hasar bırakabileceğini bilmesi gerekir” dedi.
alıntıdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?