Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar dun kotu gun gecirdim basim cok agriyordu bunu uzerine esim oksururken kustu nefesi kesildi dun acildeydik kanda enfeksiyon varmis hastaneden geldik yine kustu yine nefesi kesildi bizi cok korkuttu annem babam babannem bizde yattilar pazartesi göğüs hastanesine gidecegiz inş bişey cikmaz

Cok gecmis olsun insallah cikmaz niye hastanede yatmadi anlamadim enfeksiyon varsa

Tamam canım yarın ekleyelim inşallah

Günaydın kizlar ayy cok uykum vaaarr
niye kuzum uyuyamadin mi

cok gecmis olsun cnm. Insallah bir sey cikmaz. Kanda enfeksiyin var diyip eve mi gonderdiler o kismi anlamadm

Ben de fena değilim canım işte

sabah
iliksu 1 yk pekmez

1 kase menemen
saltalik domates biber
1 tk tereyag
1 tk recel
t catal tahin helva
1.4 dilim tb ekmegi

ara
4 yk incir uyutma
3 ceviz
yarim avuc findik
yarim muz
1 yesil elma

aksam
1 kase kavurmali sehriye corbasi
2 yk ispanak
1 koca kase ton balikli salata

yogurt
kirabiye
kuruyemiş
gibi seyler yerim

Arkadaslar bgn malum hacamatran dolayi gec kahvalti yaptım
Fistik 7 8 zeytin yesillik ve 1 muz

Aksam 6 kasik kısır yesillik tursu

Cok gecmis olsun insallah cikmaz niye hastanede yatmadi anlamadim enfeksiyon varsa
Aciline gittik dr biz sadece bugun rahatlaman icn ilac veririz dedi göğüs hastalıkları uzmanina gitmemizi soyledi randevu aldik gidecegiz canim şükür simdi iyi.allahim acil bolumler cok kalabalik ana baba gunu gibi rabbim sifa versin hastalara..

niye kuzum uyuyamadin mi

cok gecmis olsun cnm. Insallah bir sey cikmaz. Kanda enfeksiyin var diyip eve mi gonderdiler o kismi anlamadm
Sağol canim iki aydir oksurup duruyodu iki defa saglik ocagina dr gitti ilac antibiyotik kullandi gecti gibi gecmedi dunde hafif öksürük vardi istifra edince nefes alamadi acile gittik tahlil yaptirdik 10dk hava verdiler hafta ici göğüs Hastalıkları uzmanina yonlendirdi.. iki aydir oksuruyorsun nerdesin neden gitmedin die kizdi dr erkekler hep ihmal dun bayagi korkuttu..yYani hastalik ihmale gelmiyor @Blacksee55 sende ihmal etme hafif oksurugun bile varsa göğüs Hastalıkları Uzmanına git sende bu sene iyi hasta oldun kuzu..

kızlar bana akşamları yapabilceğim yemek söylermisiniz evde birşey yok günlük alışveriş yapıyorum pazar olayını kaldırdım kalıp bozluyor ıspanak kavurma ve mantar planım var bugün aldım onun dışında ne olabilir sebze haftamız bugün 2 günü kurtardım ama kalan günler

Aynen canim allah şifa versin hastalik zor iki haftadir bas agrisi cekiyorum tum hareketlerim sinirlandi ve bi yandan agri bu yandan isler çocuklar ve agrinin yorgunlugu mahvetti em degerli hazine saglik

Brokoli al canim zeytinyagi ve az su ile hasla ustume sarımsaklı yoğurt cok guzel oluyor bi günde karnıbahar firinla

Brokoli al canim zeytinyagi ve az su ile hasla ustume sarımsaklı yoğurt cok guzel oluyor bi günde karnıbahar firinla
brokoliyi hiç sevmiyorum karnabahar olur 3 gün doldu 2 gün annelerde yesek diğer günlere çorba salata soda yada yoğurt desek olur sanırım bu hafta çok yoğunum şimdiden ayarlayım liste yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…