- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.821
Evet canim yaptirdim sırtımdan yapti carsamba aksam da kafamdan yapacak korktugum gibi olmadi şükür kiloyu bekleme yaptir canim.sadece hayvansal gida yenmiyororkide1453 naptin hacamati yaptirdinmi bende düşünüyorum ins bi zaman bulursam yaptiracagim biraz kg veriyimde
Cok gecmis olsun insallah cikmaz niye hastanede yatmadi anlamadim enfeksiyon varsaKizlar dun kotu gun gecirdim basim cok agriyordu bunu uzerine esim oksururken kustu nefesi kesildi dun acildeydik kanda enfeksiyon varmis hastaneden geldik yine kustu yine nefesi kesildi bizi cok korkuttu annem babam babannem bizde yattilar pazartesi göğüs hastanesine gidecegiz inş bişey cikmaz
Tamam canım yarın ekleyelim inşallah
niye kuzum uyuyamadin miGünaydın kizlar ayy cok uykum vaaarr
cok gecmis olsun cnm. Insallah bir sey cikmaz. Kanda enfeksiyin var diyip eve mi gonderdiler o kismi anlamadmKizlar dun kotu gun gecirdim basim cok agriyordu bunu uzerine esim oksururken kustu nefesi kesildi dun acildeydik kanda enfeksiyon varmis hastaneden geldik yine kustu yine nefesi kesildi bizi cok korkuttu annem babam babannem bizde yattilar pazartesi göğüs hastanesine gidecegiz inş bişey cikmaz
Biliyorum canim ben iki defa yaptirmistim tup bebege yakin yaptircam inş. .cok faydasi oluyor rabbim sifa versinEvet canim yaptirdim sırtımdan yapti carsamba aksam da kafamdan yapacak korktugum gibi olmadi şükür kiloyu bekleme yaptir canim.sadece hayvansal gida yenmiyor
Ben de fena değilim canım işteBencede ya kalıp farkı herhalde zaten beden olarak bakıp almamıştık onları hangisi denk gelirseydi bidaha dikkat edeceğim bakalım
Olur canım kaç puan olsun
Bidaha alışveriş yaparsam dikkat etmeye çalışacağım canım beden ölçüsüne
İyiyiz canım oğlum la oturuyoruz gecenin bi körü uykusu yokmuş beyefendininsen nasılsın
Nasıl oldu canım eşinleBen de fena değilim canım işte
Amin cnm benim ilkti bayadir dusunuyorum kirkudan anca yaptirdimBiliyorum canim ben iki defa yaptirmistim tup bebege yakin yaptircam inş. .cok faydasi oluyor rabbim sifa versin
Aciline gittik dr biz sadece bugun rahatlaman icn ilac veririz dedi göğüs hastalıkları uzmanina gitmemizi soyledi randevu aldik gidecegiz canim şükür simdi iyi.allahim acil bolumler cok kalabalik ana baba gunu gibi rabbim sifa versin hastalara..Cok gecmis olsun insallah cikmaz niye hastanede yatmadi anlamadim enfeksiyon varsa
Sağol canim iki aydir oksurup duruyodu iki defa saglik ocagina dr gitti ilac antibiyotik kullandi gecti gibi gecmedi dunde hafif öksürük vardi istifra edince nefes alamadi acile gittik tahlil yaptirdik 10dk hava verdiler hafta ici göğüs Hastalıkları uzmanina yonlendirdi.. iki aydir oksuruyorsun nerdesin neden gitmedin die kizdi dr erkekler hep ihmal dun bayagi korkuttu..yYani hastalik ihmale gelmiyor @Blacksee55 sende ihmal etme hafif oksurugun bile varsa göğüs Hastalıkları Uzmanına git sende bu sene iyi hasta oldun kuzu..
niye kuzum uyuyamadin mi
cok gecmis olsun cnm. Insallah bir sey cikmaz. Kanda enfeksiyin var diyip eve mi gonderdiler o kismi anlamadm
Aynen canim allah şifa versin hastalik zor iki haftadir bas agrisi cekiyorum tum hareketlerim sinirlandi ve bi yandan agri bu yandan isler çocuklar ve agrinin yorgunlugu mahvetti em degerli hazine saglikAciline gittik dr biz sadece bugun rahatlaman icn ilac veririz dedi göğüs hastalıkları uzmanina gitmemizi soyledi randevu aldik gidecegiz canim şükür simdi iyi.allahim acil bolumler cok kalabalik ana baba gunu gibi rabbim sifa versin hastalara..
Brokoli al canim zeytinyagi ve az su ile hasla ustume sarımsaklı yoğurt cok guzel oluyor bi günde karnıbahar firinlakızlar bana akşamları yapabilceğim yemek söylermisiniz evde birşey yok günlük alışveriş yapıyorum pazar olayını kaldırdım kalıp bozluyor ıspanak kavurma ve mantar planım var bugün aldım onun dışında ne olabilir sebze haftamız bugün 2 günü kurtardım ama kalan günler
brokoliyi hiç sevmiyorum karnabahar olur 3 gün doldu 2 gün annelerde yesek diğer günlere çorba salata soda yada yoğurt desek olur sanırım bu hafta çok yoğunumBrokoli al canim zeytinyagi ve az su ile hasla ustume sarımsaklı yoğurt cok guzel oluyor bi günde karnıbahar firinla
hafta sonu öyle oluyor diyet nasıl gidiyor pekiBugün cok sessiz burası
Haftasonu pek verimli degildi ama almadigimi da dusunuyorum haftaici bakalim 2 haftadir kotuydum bas agrisindan dünyam karardi spor da yapamadim bakalim yarin napicamhafta sonu öyle oluyor diyet nasıl gidiyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?