Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

brokoliyi hiç sevmiyorum karnabahar olur 3 gün doldu 2 gün annelerde yesek diğer günlere çorba salata soda yada yoğurt desek olur sanırım bu hafta çok yoğunum şimdiden ayarlayım liste yapayım dedim
En iyisi liste yapmak hem diyet icin de faydali stres de olmazsin herşey ayarli olur

Haftasonu pek verimli degildi ama almadigimi da dusunuyorum haftaici bakalim 2 haftadir kotuydum bas agrisindan dünyam karardi spor da yapamadim bakalim yarin napicam
at kestanesi kremi vardı migren için hiç duydun mu hiç ?

En iyisi liste yapmak hem diyet icin de faydali stres de olmazsin herşey ayarli olur
evet liste iyi oluyor diyet yapmıyorum ben artık ya kafam bulandı dukanda vermem gerekirkende aldım ona çok sıkıldım düzenim şaştı

Afiyet olsun incir uyutma çok severim bende bu hafta ypacagm inşallah şekersiz :))

Canim.iki haftadir katilamadim bu hafta katilcam insallah
Tamam canım olabilir böyle şeyler bi hafta sen sırtlanırsın bir hafta ben bir hafta başka biri veya hepimiz aynı anda... Gruplaşmak değil haşa sadece kendi aramızda hırslanmak çünkü %30 spor biliyoruz bunu yapsak ta yapmasak ta kendimize

Aynen canim gecen hafta biraz hareketlendi kilo vermem spor yapabilseydim eminim daha iyi olacaktı kısmet bu cuma daha da zayıfiz fitiz saglikliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…