- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.841
En iyisi liste yapmak hem diyet icin de faydali stres de olmazsin herşey ayarli olurbrokoliyi hiç sevmiyorum karnabahar olur 3 gün doldu 2 gün annelerde yesek diğer günlere çorba salata soda yada yoğurt desek olur sanırım bu hafta çok yoğunumşimdiden ayarlayım liste yapayım dedim
at kestanesi kremi vardı migren için hiç duydun mu hiç ?Haftasonu pek verimli degildi ama almadigimi da dusunuyorum haftaici bakalim 2 haftadir kotuydum bas agrisindan dünyam karardi spor da yapamadim bakalim yarin napicam
evet liste iyi oluyor diyet yapmıyorum ben artık ya kafam bulandı dukanda vermem gerekirkende aldım ona çok sıkıldım düzenim şaştıEn iyisi liste yapmak hem diyet icin de faydali stres de olmazsin herşey ayarli olur
ben 10 kere zıplayım plank squat şınav mekik yapıyorum vücut ısınması için zıplıyorum sadeceKizlar cardio filan yapamasamda squat plank filan yapsam o da faydali olur demi illa ter atmak lazimmi
Öyle yapayim canim cunku vucudum toparlanamadı henuz hiç olmazsa hareket yapmis olurum takimima puan da kazandiririmben 10 kere zıplayım plank squat şınav mekik yapıyorum vücut ısınması için zıplıyorum sadece
sabah
iliksu 1 yk pekmez
1 kase menemen
saltalik domates biber
1 tk tereyag
1 tk recel
t catal tahin helva
1.4 dilim tb ekmegi
ara
4 yk incir uyutma
3 ceviz
yarim avuc findik
yarim muz
1 yesil elma
aksam
1 kase kavurmali sehriye corbasi
2 yk ispanak
1 koca kase ton balikli salata
yogurt
kirabiye
kuruyemiş
gibi seyler yerim
Afiyet olsun canım bol eksi getirsin inşallahSabah
Menemen
2-3 lokma ekmek
Peynir
Çay
Akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı kuru patlıcan
Yeşil salata
yoğurt
Çay .
Tamam canım yeter ki bilincinde olunben bitiremedm ev arıyoruz annemgildeyik salıya kadar izin verirmisinz bitirip yazacağım söz
Canim.iki haftadir katilamadim bu hafta katilcam insallahHaftaya yarışma istiyormusunuz
Unutmayın bu takım işi kazanırsınız da beraber kaybederseniz de
Tamam canım yeter ki bilincinde olun
Tamam canım olabilir böyle şeyler bi hafta sen sırtlanırsın bir hafta ben bir hafta başka biri veya hepimiz aynı anda... Gruplaşmak değil haşa sadece kendi aramızda hırslanmak çünkü %30 spor biliyoruz bunu yapsak ta yapmasak ta kendimizeCanim.iki haftadir katilamadim bu hafta katilcam insallah
Tamam canım olurda yapamazsanda sorun yok önemsemen yeterÇok önemsiyorum ama buaralar taşınma toplama durumları var malum hayat telaşı..
Aynen canim gecen hafta biraz hareketlendi kilo vermem spor yapabilseydim eminim daha iyi olacaktı kısmet bu cuma daha da zayıfiz fitiz saglikliyizTamam canım olabilir böyle şeyler bi hafta sen sırtlanırsın bir hafta ben bir hafta başka biri veya hepimiz aynı anda... Gruplaşmak değil haşa sadece kendi aramızda hırslanmak çünkü %30 spor biliyoruz bunu yapsak ta yapmasak ta kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?