- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.861
iki ay cok uzun cnm. ins vir sey cikmaz cok cok gecmis olsun vizide haberdar etmeyi unutma.Sağol canim iki aydir oksurup duruyodu iki defa saglik ocagina dr gitti ilac antibiyotik kullandi gecti gibi gecmedi dunde hafif öksürük vardi istifra edince nefes alamadi acile gittik tahlil yaptirdik 10dk hava verdiler hafta ici göğüs Hastalıkları uzmanina yonlendirdi.. iki aydir oksuruyorsun nerdesin neden gitmedin die kizdi dr erkekler hep ihmal dun bayagi korkuttu..yYani hastalik ihmale gelmiyor @Blacksee55 sende ihmal etme hafif oksurugun bile varsa göğüs Hastalıkları Uzmanına git sende bu sene iyi hasta oldun kuzu..
pattlican musakka . kiymali bezelye beyaz lahanada kapuska bunlarida deneyebilirsin cnmmkızlar bana akşamları yapabilceğim yemek söylermisiniz evde birşey yok günlük alışveriş yapıyorum pazar olayını kaldırdım kalıp bozluyor ıspanak kavurma ve mantar planım var bugün aldım onun dışında ne olabilir sebze haftamız bugün 2 günü kurtardım ama kalan günler
afiyet olsun cnm guzekSabah
Menemen
2-3 lokma ekmek
Peynir
Çay
Akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı kuru patlıcan
Yeşil salata
yoğurt
Çay .
ben ilk kez denedim bayildim cnmAfiyet olsun incir uyutma çok severim bende bu hafta ypacagm inşallah şekersiz :))
bende isterimmKızlar mezunlara kep şeklinde bir ikon daha verilecekmiş herhalde
Cimriliği Hallettik gibi şükür kuzumNasıl oldu canım eşinle
naptın kuzumgünaydınlaaarrrr
benimdeeeeuykum varrrrrr
benim de çookkk uykum varuykum varrrrrr
aynı bebegimmm hafta sonu gezdm geldim yine ne evde iş yaptm ne dinlenebildimnaptın kuzum
benimdeeee
uyuyalimmmbenim de çookkk uykum var
gunaydin kedilerin fit ve das anasiGünaydın gizlar
kiz odan uyumaya musait miben işe gelince uyudum azıcık
Gocam uyandigunaydin kedilerin fit ve das anasi
oda değil kuzu arge de calışıyorm ama erken geldigimden vaktim oluyokiz odan uyumaya musait mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?