Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy bayramdan önce bende alcam valla halıları yıkamaya gönderince cagırcm birini gelsin temizliesin gitsin hiç ugrasamam gibi geliyo
200 cok değil mi
160 tlye geliyor 5 tl yol parası e bunun kahvaltısı yemeyi var toplamda 200 tlye geliyor .s,izin orda kaç tl

ayy bayramdan önce bende alcam valla halıları yıkamaya gönderince cagırcm birini gelsin temizliesin gitsin hiç ugrasamam gibi geliyo
200 cok değil mi
SchonerDuft ohhh ne iyimis kiz öyle bende istiom yardimci:) vallah biz Burda herseyi yapioz tek basimiza gecen hafta halilarimi sildim koltuklarimi sildim bide perdelerimi yikadim:)

işi bitene kadar devam ediyo işte hiç çağırmadm da cagıranlardan biliyorum yani yemek veriliyo bildigim kadrıyla ne cam kapı perde her yer siliniyo koltuk halı hariç sanırım

günaydınnn
ben perdeleri kadın gelemden indiriyorum gerekirse bir kat süpüryorum halı silmek yok zaten ama koltuk siliniyor

Merhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Cidden mi temizlik şirketleri falanda mı ytok orda ay hem çalış hem temizlik yap zor ya
yani vardirda yani normal bisey gibi degil Burda yani hic evlere temizlikci cagirlmaz anca cook zenginler belki ama o farkda cok yok Burda yani ben öyle biliyorum etrafdan

ben perdeleri kadın gelemden indiriyorum gerekirse bir kat süpüryorum halı silmek yok zaten ama koltuk siliniyor
e sen süpürüm perde yıkıcanksn ne anladm ben o işten

bende ta paylaşım alanına bakmaya gidiyodum sağol canım

bizim burda 120 den başlıyor 100 e giden de var sanırım
temizlik işine mi girsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…