- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.085
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.901
demek haftaya ksiyle başladınnn
Yardımcı almayı düşünüyorum ama 200 tlcik vermem gerekecekayy serin serin ne güzel gelmiştir
bende çarsamba yapmıştm izinli oldugum gün süpürmüştm fln yeter dedm yapmadm
bi an degil yudum yudum içsen öyle de bulanır mı ki midenEvet inşallah böyle devam eder su içemiyorum çok içince midem bulanıyor ama aliscm inşallah su çok içmeden böyleyse... 3lt flan icsem dha fydali olck sanrm
ayy bayramdan önce bende alcam vallaYardımcı almayı düşünüyorum ama 200 tlcik vermem gerekecekcamlarım kirlendi hep
160 tlye geliyor 5 tl yol parası e bunun kahvaltısı yemeyi var toplamda 200 tlye geliyor .s,izin orda kaç tlayy bayramdan önce bende alcam vallahalıları yıkamaya gönderince cagırcm birini gelsin temizliesin gitsin hiç ugrasamam gibi geliyo
200 cok değil mi
yol parasınıda mı siz veriyosunuz160 tlye geliyor 5 tl yol parası e bunun kahvaltısı yemeyi var toplamda 200 tlye geliyor .s,izin orda kaç tl
tüm gün dimi ama gelince neler yapyor kahvaltı öğle yemeği veriyorsunuz dimiyol parasınıda mı siz veriyosunuz
bizim tek kişi 80 di en son galiba
ayy bayramdan önce bende alcam vallahalıları yıkamaya gönderince cagırcm birini gelsin temizliesin gitsin hiç ugrasamam gibi geliyo
200 cok değil mi
işi bitene kadar devam ediyo işte hiç çağırmadm da cagıranlardan biliyorum yanitüm gün dimi ama gelince neler yapyor kahvaltı öğle yemeği veriyorsunuz dimi
günaydınnnGünaydn kizlar
Cidden mi temizlik şirketleri falanda mı ytok orda ay hem çalış hem temizlik yap zor yaSchonerDuft ohhh ne iyimis kiz öyle bende istiom yardimci:) vallah biz Burda herseyi yapioz tek basimiza gecen hafta halilarimi sildim koltuklarimi sildim bide perdelerimi yikadim:)
ben perdeleri kadın gelemden indiriyorum gerekirse bir kat süpüryorum halı silmek yok zaten ama koltuk siliniyorişi bitene kadar devam ediyo işte hiç çağırmadm da cagıranlardan biliyorum yaniyemek veriliyo bildigim kadrıyla ne cam kapı perde her yer siliniyo koltuk halı hariç sanırım
günaydınnn
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanıİmzamı da güncelliyorum arkadaşlar, özellikle ilk madde bütün üyeleri ilgilendiriyor. Bu nedenle bütün takımların okunmasını sağlayınız.
Gönüllü bir arkadaşım mesaj linkini kopyalayarak takımlara dağıtırsa sevinirim.
yani vardirda yani normal bisey gibi degil Burda yani hic evlere temizlikci cagirlmaz anca cook zenginler belki ama o farkda cok yok Burda yani ben öyle biliyorum etrafdanCidden mi temizlik şirketleri falanda mı ytok orda ay hem çalış hem temizlik yap zor ya
bizim burda 120 den başlıyor 100 e giden de var sanırımyol parasınıda mı siz veriyosunuz
bizim tek kişi 80 di en son galiba
giinayyydııınnn
e sen süpürüm perde yıkıcanksn ne anladm ben o iştenben perdeleri kadın gelemden indiriyorum gerekirse bir kat süpüryorum halı silmek yok zaten ama koltuk siliniyor
bende ta paylaşım alanına bakmaya gidiyodum sağol canımMerhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
temizlik işine mi girsekbizim burda 120 den başlıyor 100 e giden de var sanırım
kilo bildirimi yaparsın sendeben artık menü paylaşmıcam kaptannnregresyonla kilo veriyorum da benim menülerim size pek iyi gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?