Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tam olarak ses kaydına ne kaydettın ben ses kaydı yapmadım cunku sadece düşünüyorum bide ses kaydını ne zamanları dinliyosun
En onemlisi ses kaydi gece kısık seste kulaklikta dinleyerek uyyosun bilinc altin en son onu duydugu icin inaniyo
21 gece kendi sesiniz ile kaydedin ve tekrar tekrar uyku öncesi dinleyin, bilinçaltı neye inanırsa sizi o hale getirir:
Ben zayıfım.
Kolayca istediğim ideal kilomda kalabilirim.
Yemekler bana mutluluk verir, zayıf da kalmamı destekler.
Her su içişimde arınırım ve zayıflarım.
Yemek yemek güzeldir, ben her zaman zayıf olabilirim.
Hızlı ve rahatça zayıflıyorum.
Kendimi olduğum gibi seviyorum ve kabule geçiyorum.
Ben tokum, az yer tok hissederim.
50 kiloyum (hedefin kaçsa onu de)
Aha bunu 4 5 kez kendi sesimle okudum kaydettim uzun dinleyim diye bi kac kez okudum

bence o kadarını kendinde yapabilirsin kuzu cagırma bosver
HEE eşimde yaz temizliğine çağırırız diyo yapmam lazım balkonlar kirlendi
klask turk kadini temizlikci almadan evi yemizler

ay bize de der misin cok meraklandimmm
yok kız ben temizlemem sadece süpürürüm perde inerken toz yatağımın içine girmesin

Buki_89 burda bayağı revaşta bizim apartman görevlisinin karısı silmeyi bu kadara banyoyu bu kadara wcyi bu kadara camları bu kadara silerim diyordu düşün sanki pazardan meyve alıyorum gbi hissetmiştim

caım ben de bu ara bu konuya yoğunlaştım dün akşam başladım olumlamalara 21 gün yapıcam
ben 21 gün olayını bilmiyordum bugün bi kaç video seyrettım bıraz daha bilgi sahibi oldum şimdi buna istinaden yapıcam

aha tamam canım bende ses kaydı yapayım bu akşam sen kaç kilosunnn

sizin or karlı en azından kapı pencere görünmüyor burası mesela bugün güneşli perdeler sonuna kadar açık
kız yok ne karı kobiyi fln kapattıydm 3 gündür bugn yagmur yagmş acarız artık malesef ki fatura ödemektn bıktm az güneş görünce kapatıyorm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…