Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e sen süpürüm perde yıkıcanksn ne anladm ben o işten

bende ta paylaşım alanına bakmaya gidiyodum sağol canım

temizlik işine mi girsek
hyır ben o gelmeden süpürürüm bzen çok kirli ise yerler perdeleri sadece asarlar çıarıp yıkayıp sermez burdakiler cam kapı balkon toz silme birde mutfak dolap dışları banyo wc onlara ait .

e sen süpürüm perde yıkıcanksn ne anladm ben o işten

bende ta paylaşım alanına bakmaya gidiyodum sağol canım

temizlik işine mi girsek

ben geçende annemin halası var yaşlı diyodum cagır benı yardıma diye gelirmisin dedi gittim yardım ettim 3-4 saat kadında birr temiz evi bal dök yala onun evin pis hali bizim evin temiz hali para verdi zorla almadım zorla çantama koydu
girdim sayılır ben bu işe
kilo bildirimi yaparsın sende
kaçısın yok kilo veriyosan tebrik edilceksin vermiyosan tokat yiceksn
yapıcam tabisi yaaa
hem yiyip hem kilo vermek müthiş bişey yaaaa
SekerPancarii Allah senden razı olsun kuzum

Valla bende cok mutluyum herseyi yiyom kilo almiyom zayifliyom istahim yoh cok guzeeellllll

hyır ben o gelmeden süpürürüm bzen çok kirli ise yerler perdeleri sadece asarlar çıarıp yıkayıp sermez burdakiler cam kapı balkon toz silme birde mutfak dolap dışları banyo wc onlara ait .
bence o kadarını kendinde yapabilirsin kuzu cagırma bosver

benim istahım var ya bugün acık kilo almışım iştahımı nasıl kesebilirim ama cumadan beri yinede kilo verdim o yediklerimle asla veremezdim kitabını alacam
Benimde basta oyleydi devam et gece dinlemeyi hic birakma simdi ac oturuyom sofraya hemen geri doyum geliyo az yeyince sabah krep yaptim incecik bi tane aldim önüme ceyregini anca yedim sonra doyum geldi biraktim sen düşün

klask turk kadini temizlikci almadan evi yemizler

ay bize de der misin cok meraklandimmm
kapanmış takım , türkiye de temizlikçiler eve yorum yapıyor baya kirlenmiş falan kirlenemse seni neden çağırayım acaip bi toplumuz ben de çekinirim bi toplarım ama çağırmama kararı aldım şimdilik pençeler i,çin çağırcam gerisini ufak tefek yapmaya çalışıyorum ama param olsa her hafta düzenli alırdım

Benimde basta oyleydi devam et gece dinlemeyi hic birakma simdi ac oturuyom sofraya hemen geri doyum geliyo az yeyince sabah krep yaptim incecik bi tane aldim önüme ceyregini anca yedim sonra doyum geldi biraktim sen düşün
tam olarak ses kaydına ne kaydettın ben ses kaydı yapmadım cunku sadece düşünüyorum bide ses kaydını ne zamanları dinliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…