- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.921
hyır ben o gelmeden süpürürüm bzen çok kirli ise yerler perdeleri sadece asarlar çıarıp yıkayıp sermez burdakiler cam kapı balkon toz silme birde mutfak dolap dışları banyo wc onlara ait .e sen süpürüm perde yıkıcanksn ne anladm ben o işten
bende ta paylaşım alanına bakmaya gidiyodum sağol canım
temizlik işine mi girsek
e sen süpürüm perde yıkıcanksn ne anladm ben o işten
bende ta paylaşım alanına bakmaya gidiyodum sağol canım
temizlik işine mi girsek
yapıcam tabisi yaaakilo bildirimi yaparsın sende
kaçısın yok kilo veriyosan tebrik edilceksin vermiyosan tokat yiceksn
Valla bende cok mutluyum herseyi yiyom kilo almiyom zayifliyom istahim yoh cok guzeeellllllben geçende annemin halası var yaşlı diyodum cagır benı yardıma diye gelirmisin dedi gittim yardım ettim 3-4 saat kadında birr temiz evi bal dök yala onun evin pis hali bizim evin temiz halipara verdi zorla almadım zorla çantama koydu
girdim sayılır ben bu işe
yapıcam tabisi yaaa
hem yiyip hem kilo vermek müthiş bişey yaaaa
SekerPancarii Allah senden razı olsun kuzum
sen böyle devam edersen baya gider kilon iyi başladınCuma 65.0
Pazartesi 64.7
Yaa senin kepin vagggg
Evet kuzum hedef kilona gelince mezun oluyosun eskiden sadece karne hazirlaniyodu ama simdi kep de veriyolarGrupta hedef kiloya ulastigmzda mi odullendirme oluyor nasıl oluyor acaba ?
sen böyle devam edersen baya gider kilon iyi başladın
Evet kuzum hedef kilona gelince mezun oluyosun eskiden sadece karne hazirlaniyodu ama simdi kep de veriyolar
Valla bende cok mutluyum herseyi yiyom kilo almiyom zayifliyom istahim yoh cok guzeeellllll
Ayrilma kuzum ben mezun olali 2 sene oldu hala burdayimTeşekkürler ama ben sizlerden ayrılmak istemem kiii:))
bence o kadarını kendinde yapabilirsin kuzu cagırma bosverhyır ben o gelmeden süpürürüm bzen çok kirli ise yerler perdeleri sadece asarlar çıarıp yıkayıp sermez burdakiler cam kapı balkon toz silme birde mutfak dolap dışları banyo wc onlara ait .
Benimde basta oyleydi devam et gece dinlemeyi hic birakma simdi ac oturuyom sofraya hemen geri doyum geliyo az yeyince sabah krep yaptim incecik bi tane aldim önüme ceyregini anca yedim sonra doyum geldi biraktim sen düşünbenim istahım var ya bugün acık kilo almışım iştahımı nasıl kesebilirimama cumadan beri yinede kilo verdim o yediklerimle asla veremezdim kitabını alacam
ay nolmsssss hemen gidip bakıyımmmarkadaşlar 7. takıma ne olmuş bilen var mı
klask turk kadini temizlikci almadan evi yemizlerben perdeleri kadın gelemden indiriyorum gerekirse bir kat süpüryorum halı silmek yok zaten ama koltuk siliniyor
ay bize de der misin cok meraklandimmmay nolmsssss hemen gidip bakıyımmm
kapatmışlar baya olaylar olmuş ama anlamadımay nolmsssss hemen gidip bakıyımmm
kapanmış takım , türkiye de temizlikçiler eve yorum yapıyor baya kirlenmiş falan kirlenemse seni neden çağırayım acaip bi toplumuz ben de çekinirim bi toplarım ama çağırmama kararı aldım şimdilik pençeler i,çin çağırcam gerisini ufak tefek yapmaya çalışıyorum ama param olsa her hafta düzenli alırdımklask turk kadini temizlikci almadan evi yemizler
ay bize de der misin cok meraklandimmm
tam olarak ses kaydına ne kaydettın ben ses kaydı yapmadım cunku sadece düşünüyorumBenimde basta oyleydi devam et gece dinlemeyi hic birakma simdi ac oturuyom sofraya hemen geri doyum geliyo az yeyince sabah krep yaptim incecik bi tane aldim önüme ceyregini anca yedim sonra doyum geldi biraktim sen düşün
caım ben de bu ara bu konuya yoğunlaştım dün akşam başladım olumlamalara 21 gün yapıcamtam olarak ses kaydına ne kaydettın ben ses kaydı yapmadım cunku sadece düşünüyorumbide ses kaydını ne zamanları dinliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?