- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.961
hee kapat iyi yaparsın sonra hasta ol hastaneye ilaca öde o parayıkız yok ne karı kobiyi fln kapattıydm 3 gündür bugn yagmur yagmş acarız artık malesef kifatura ödemektn bıktm az güneş görünce kapatıyorm hemen
bizim ev sıcak oluyo üst kattaki iyi yakıyohee kapat iyi yaparsın sonra hasta ol hastaneye ilaca öde o parayı
bizde de aynı durum yukardaki ykıyor yan taraf ta yakıyor soğuk olmadı bu sene martan sonr kışta olmuyor zatenbizim ev sıcak oluyo üst kattaki iyi yakıyobi oturma odası soguk orda da pek takılmıyorm malum sürekli uyku
Geldimben bazen vicdan azabı cekiyorm eşimin dısarı cıktıgına sevindigimdeama gitsinde az kk ya bakaym diye bekliyorm napabiliirim
bugün cok soguk bizim burasıbizde de aynı durum yukardaki ykıyor yan taraf ta yakıyor soğuk olmadı bu sene martan sonr kışta olmuyor zaten
Ben 54,7 yim kuzum 56.7 ydim canimin istediginde herseyi yiyomben 21 gün olayını bilmiyordum bugün bi kaç video seyrettım bıraz daha bilgi sahibi oldum şimdi buna istinaden yapıcam
aha tamam canım bende ses kaydı yapayım bu akşamsen kaç kilosunnn
bencede hiç iyi olmuyoGeldimbensiz gezmeye cihamaz ama ise gitmesi iyi oluyo gündüz erkek evde iyi olmuyo yaa
cemreleri mi takip ediyorsun sen kızbugün cok soguk bizim burası
ben cemreler düşcek havalar sogumaz artık dedm ama sabha bi cıktm evden buz
bosver simdi onu da 14 subat geliyoHerseye karisiyi sıkıntıdan
hee yaz gelsin diye bi heves le bekliyorm cemrelericemreleri mi takip ediyorsun sen kızburası yaz havasıydı dün bugün biraz soğuk pencereyi aralamış oturyorum mesela şuan sen düşün
iyiyiz böyle ya yazın çok sıcak oluyor oğru dügün yğmurda yğmadıhee yaz gelsin diye bi heves le bekliyorm cemreleri
bence bu yazda serin gecer mevsimler iyice karıstı birbirineiyiyiz böyle ya yazın çok sıcak oluyor oğru dügün yğmurda yğmadı
Biz gutlamiyohbosver simdi onu da 14 subat geliyo
Bence serin olmucak simdiden bahar geldi gibi ayy yanacuhh yazin bencebence bu yazda serin gecer mevsimler iyice karıstı birbirine
o da kötü ya kuraklık oluyor su kıtlığına gidiyoruzbence bu yazda serin gecer mevsimler iyice karıstı birbirine
naptın kuzuBence serin olmucak simdiden bahar geldi gibi ayy yanacuhh yazin bence
Gocam iste kizim okulda ayaklarimiz uzattim kraker keyfi yapiyom ayynaptın kuzu
bizde kutlamıyozBiz gutlamiyohsiz noreceniz
geçmesin yaBence serin olmucak simdiden bahar geldi gibi ayy yanacuhh yazin bence
evet ama kimsenin umrunda değilo da kötü ya kuraklık oluyor su kıtlığına gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?