- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #262.341
evettt anne adayindan bile dajha cok baktircaksin kendine kesinnnnnBencede en guzel ben olacaaammmmahahahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt anne adayindan bile dajha cok baktircaksin kendine kesinnnnnBencede en guzel ben olacaaammmmahahahahah
@Blacksee55 hep banli spor da yapmiyo atiyom ben onu bizim tahımdanEki Görüntüle 2111111
GamzeK17 canim spor yapcan mi daha hic yapmamısin
![]()
Suanda iyi gidiyor :)devam insallahBende hep 2 ogun beslenirdim zatiflayamazdimda aksine alirdim simdi 6 ogunbeslenerek vermeye basladim ama tabi herkes vucudunu kendi biliyor sen bu sekilde verebiliyorsan ne guzel devam
yok valla kuzum eve gidip yatmak istiyorum yemek bile istemiyorum eşimde dirilişi izlereee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
Çok da şey yapmayın kızlar ağır ağır yapın Yorulmayın biz yaparız spor falan siz YorulmayınSekerPancarii
GamzeK17
@selcanmehmetcan
UMEYYE
SchonerDuft
Dimi kızlar
orkide1453
munter
Buki_89
@tgb1907
ahahah
bende diyorum ne diyooo
![]()
ben sana dedim 2 hafta spor yapmayanı at listeden belli bi sınır koy mesela günlük 20 dk olsun alt limit haftalık sınırı geçemeyeni 2. haftada gönder
Kuzu tamam da @Blacksee55 liste de değil ya gelince yapar belki dedimben sana dedim 2 hafta spor yapmayanı at listeden belli bi sınır koy mesela günlük 20 dk olsun alt limit haftalık sınırı geçemeyeni 2. haftada gönder![]()
Hic bi zaman bi planimiz olmadi sevgililer gununu gutlamiyohahahaha o niye beee
Bincidievettt anne adayindan bile dajha cok baktircaksin kendine kesinnnnn
Süpersin canim bu hafta ceza almayalimSabah yürüyüş ve dansim var :))aksamada planlarm var yazacagm inşallah![]()
Çok da şey yapmayın kızlar ağır ağır yapın Yorulmayın biz yaparız spor falan siz YorulmayınSekerPancarii
GamzeK17
@selcanmehmetcan
UMEYYE
SchonerDuft
Dimi kızlar
orkide1453
munter
Buki_89
@tgb1907
blacksee yi cıkar @tgb1907 yla da konusalm yapmıcaksa o da cıksın listeden diğerlierne artıkKuzu tamam da @Blacksee55 liste de değil ya gelince yapar belki dedim@tgb1907 da diyetisyeni yapma demiş herhalde bişey de demedi bana etiketlediğim halde başkaları yapıyor lar hafta da bir de olsa
![]()
blacksee yi cıkar @tgb1907 yla da konusalm yapmıcaksa o da cıksın listeden diğerlierne artıkSekerPancarii yla beraber güzel bi yüklenirsiniz
![]()
sonra dersin ki ben hergün sporumu yapıyom bana ceza yazmaaağğğğEki Görüntüle 2111225 Boğün spor havamda degilim
bizde özel bisey yapmioz pek zaten görümcemde bizde ufak bi hediye aldim aslinda pek huyumda degil hediye almak sevgililer gününde ama esim gecen bi temizlik ilaciyla en sevdigi esofmanini bozdu cok üzülmüstü aynisini aldim okadar yani:)yok valla kuzum eve gidip yatmak istiyorum yemek bile istemiyorum eşimde dirilişi izler
siz napcaksınız![]()
düşünmen yeter bence eminim cok mutlu olcakbizde özel bisey yapmioz pek zaten görümcemde bizde ufak bi hediye aldim aslinda pek huyumda degil hediye almak sevgililer gününde ama esim gecen bi temizlik ilaciyla en sevdigi esofmanini bozdu cok üzülmüstü aynisini aldim okadar yani:)
sonra dersin ki ben hergün sporumu yapıyom bana ceza yazmaaağğğğ![]()
GamzeK17
@selcanmehmetcan
UMEYYE
SchonerDuft
Dimi kızlar
orkide1453
munter
Buki_89
@tgb1907