- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #262.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu tamam da @Blacksee55 liste de değil ya gelince yapar belki dedim![]()
tugbaFB da diyetisyeni yapma demiş herhalde bişey de demedi bana etiketlediğim halde başkaları yapıyor lar hafta da bir de olsa
![]()
blacksee yi cıkartugbaFB yla da konusalm yapmıcaksa o da cıksın listeden diğerlierne artık
SekerPancarii yla beraber güzel bi yüklenirsiniz
![]()
ok kib by![]()
ins kuetarilir cekilmez cnmSağol kız takım arkadaşımı motive ettiğin için
SekerPancarii
İveeeettttt bencede
ama bi yenilikte şart
Uyuduk azcık oğlum la dişim başıma vurmuş çatlıyor
biliyorum canım onu faydası da oluyor ama anlık bence onun faydası çekilecek bu diş herhalde
Yeni uyandım zombi gibi tlfdan bakıyorum![]()
benim esim tanisma yildonumuni lutlamamis unutmis normalde sevgililer gununi kutlamiyoruz tanismadan sonra hic kutlamayizeee kizlar bugün planlar ne bakalim varmi eslerinize süprizler yada herhangi bisey
evetttÇok da şey yapmayın kızlar ağır ağır yapın Yorulmayın biz yaparız spor falan siz YorulmayınSekerPancarii
GamzeK17
@selcanmehmetcan
@UMEYYE
@SchonerDuft
Dimi kızlar
@orkide1453
munter
Buki_89
tugbaFB
aksama eve gelince kutlar oda kesin:)düşünmen yeter bence eminim cok mutlu olcakbnmki daha kutlamadı bile
![]()
heee anladim aman zaten cok da önemli degilkibenim esim tanisma yildonumuni lutlamamis unutmis normalde sevgililer gununi kutlamiyoruz tanismadan sonra hic kutlamayiz![]()
ABbabababba
Manti miSekerPancarii tamm ben şaapmiyim yarım kase mantımi yiyip geliyorum :))eşim evdeee maalsef bazen böyle şeylere maruz kalabiliyorum
![]()
Manti miaz yiiiii
benimde ablam gelecek beraber sevgililer günü kutlucaz makarna yiyerek
gocam iste gece geleceh
![]()
Bende spor yapabilirsem yapcam yoksa 30 dk yürüyüşüm var zatenTamamdr aksama da spor yaptikmi birsey kalmaz inşallah bu arada evi toplamaya basladm oda spor olur eksi olur insallahhafiyet olsun sizedee
![]()
Aynen yürüyüş yapmış olursunuz bende sabah oğlumu okula biraktm gelirkende uzak yoldan dolanarak geldim iyi geldi banada normalde eşim götürür sabahları ama çarşamba izinli olduğu için ben götürüyorum hemde yürüyüş oluyor.Bende spor yapabilirsem yapcam yoksa 30 dk yürüyüşüm var zatenkizimi okuldan almaya gitcem simdi
![]()