Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ewet cnm bendim. 200 tl hemde indirimli hali . yorumlari baya iyi tugbaFB de kullanmis. o aliexprestn 19 tl ye almis oradan alabilirsem bende alacgm. Ark faydasini gorurse paylasrsn cok sevnrmm

yuklu cikar insssssss

test alip yapsan cok merk ettimmm

senin ne isin var listede
yok kuzum bende idrarda çıkmıyor günüm de geçmeden test yapmak ağır geliyor ama bulantı devam ederse cumartesi kontrole gidecem dahiliyeye o test yaparsa yapar ama olmadığına eminim . şöyle birşey oluyor mu peki ...
mesela sol yumurta yavaş çalışıyor geç büyümeye başladı 10 cm iken regli oldum büyüyor yumurtalar regli bittikten sonra çatlar ve o yumurta ile gebelik oluşur mu ?

SchonerDuft hazır ikimizde hırslıyken beraber mi yarışsak ki sen benden zayıfsın ama ben de yakalarım yane nasıl olur kaptinn
kaç kilosun sen şimdi yarışak canısı

yok sönmem çünkü 2 3 gündür normal yedim midem çok kötü oldu zaten vereceğim 5 6 kilom var hemen verip yoluma bakarım ayrıca bana az yiyon demekte yok ona göre
cokta az yime mdem sende
yuklu cikar insssssss

test alip yapsan cok merk ettimmm

senin ne isin var listede
yok be 12 bin cıktı oysa bn daha cok bekliyodum

anladm cnm hayirlisitla olsun ins.
Gec dollenme falan oluyormus belkide d3digin fibi olabikir ben bu konulardan pek anlamiyorum ama yazdığın olabilir gibi gelesi bilemedim

cokta az yime mdem sende

yok be 12 bin cıktı oysa bn daha cok bekliyodum
işte liste yapcam hafta hafta değişecek o liste bakalım.
birde spor listesinde cuma dinlenme günü olsa vumartesi pazarda listeye dahil olsa eskiden olduğu gibi olmaz mı ben çalışıyorum tüm sporum hafta sonunda oluyor

anladm cnm hayirlisitla olsun ins.
Gec dollenme falan oluyormus belkide d3digin fibi olabikir ben bu konulardan pek anlamiyorum ama yazdığın olabilir gibi gelesi bilemedim
olursa bu şekilde olur bende bilmiyorum aman yoktur da bizdeki umut aşılama ile olcak inşallah

güzel yarına iddialı mısın

aynen haftasonu yapıyorum ben de puana eklense ben de memnun olurum

ilk defa bu kadar gün tartılmadım stres yaptım şimdi kuzenim 21 günü tamamladı karatay da 4.5 kilo verdi 75 küsürlerden 71 e düştü ben de ctesi karataya devam edicem

onu @Bir garip le konusun kuzum belki ayarlar
listelerini takipteyim
ilk defa bu kadar gün tartılmadım stres yaptım şimdi kuzenim 21 günü tamamladı karatay da 4.5 kilo verdi 75 küsürlerden 71 e düştü ben de ctesi karataya devam edicem
hem hacemat hem karaay bence güzel bi sonuc cıkıcak yarın

onu @Bir garip le konusun kuzum belki ayarlar
listelerini takipteyim

hem hacemat hem karaay bence güzel bi sonuc cıkıcak yarın
et bakim ama bana az yiyon deme

https://www.google.de/search?q=pina...dpr=1#imgrc=lzeueJE5-9RSoM:&spf=1518698863120

sun linke bi baksaniza kizlar aciliomu sizde... eger becerirsem bu pastayi yapmak istiom
buki bana da yapsana bundan harika pastalar bunlar

geçen cuma 72.8 dim kuzum
bugün 71,40 çıktım yarına allah büyük karbonhidratlı bir gün geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…