- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.561
her şekilde at bana pandispanya tarifindfen yapılıyor dimi keki ? sende çizkek hamur tarifi var mı ? burda bisküviden yapıyorlar hepyaparim kiz nedemek:) amaa hic yapmadim ilk defa denicem nasil cikar bilemiorum resmini atarim artik basarili olursam
bugün 71,40 çıktım yarına allah büyük karbonhidratlı bir gün geçirdim
temem dememet bakim ama bana az yiyon deme
buki bana da yapsana bundan harika pastalar bunlar
bugün 71,40 çıktım yarına allah büyük karbonhidratlı bir gün geçirdim
cok güzel duruyo ama içinde puding olsa daha güzelyaparim kiz nedemek:) amaa hic yapmadim ilk defa denicem nasil cikar bilemiorum resmini atarim artik basarili olursam
icine istedigini koyabiliosun ben ne koycam daha karar veremedimcok güzel duruyo ama içinde puding olsa daha güzel
çizkek işini ufak tefek cinayetlerden merveye soracanher şekilde at bana pandispanya tarifindfen yapılıyor dimi keki ? sende çizkek hamur tarifi var mı ? burda bisküviden yapıyorlar hep
yaparim kiz nedemek:) amaa hic yapmadim ilk defa denicem nasil cikar bilemiorum resmini atarim artik basarili olursam
her şekilde at bana pandispanya tarifindfen yapılıyor dimi keki ? sende çizkek hamur tarifi var mı ? burda bisküviden yapıyorlar hep
yaptıktan sonra resim ve tarif isterizkendim için değil eşim çoluk cocuk yer
ödem atınca birden 70e inersin sen bak görbende dün 72.2 çıktım ama adet olamadım şişkinliğim var bugün bende kaç çıkacam yarın bakalım
lafını unutma emitemem demem
cok güzel duruyo ama içinde puding olsa daha güzel
bonibon çok güzel görünüyor olabilir ya da jelibon olcak içindeicine istedigini koyabiliosun ben ne koycam daha karar veremedim
dimi bögürtlenlli nasıl seviyorum onun yapışını izlemeyiçizkek işini ufak tefek cinayetlerden merveye soracanher bölümde yapıyor canımı istetiyo valla
sevinirim almanca atsanda olur annem çevirir sıkıntı yok işin içinden çıkamazsan tabi .tamam canim atarim, evet var canim bi bakmam lazim ama bide türkceye cevirmem gerek tarifi:)
ahahaha tamam olur;
bu çiz kek hamuru mu ? içi nasıl oluyor peki kremasını nasıl hazırlıyorsun onu atsana zahmet veriyorum amaTarifi buldum canim, cevirisi pek iyi omasada insallah anlarsin
- 200 Gramm Un
- 130 Gramm Nisasta
- 1/2 Teelöffel Kabartma tozu
- 1 tutam tuz
- 100 Gramm Seker
- 1 Yumurta
- 1 Yumurta Sarisi
- 150 Gramm tereyag kücük parcalar halinde
SchonerDuft
Un, Nisasta, Kabartma tozu, tuz ve sekeri bi kaba alip karistir. Yumurtalari ve tereyag parcalarini icine katip yogur.
Hamur kivama gelince yuvarlayip strec filme sarip yarim saat buzdolabinda beklet
Ayyy canım benim ne yorulması zevkle yapıyorum sen otur asıl şöyle şekerli bol kremali kahve ikram edeyim hatta sanaekle eklebenim kiloma kim yakın son hız geliyorum Luluuu94 sen çok yoruldun dinlen biraz sen ben geliyorum artık yaptıklarımla seni geçecem meydan okuyorum sana
Tamam canım olabilironuLuluuu94 le konusun kuzum belki ayarlar
listelerini takipteyim
hem hacemat hem karaay bence güzel bi sonuc cıkıcak yarın
canısı şekerli kremalı kahve sevmim şekersiz ve köüksiz olsun mümkünse tarsusi olsun yanına 2 kuru kayısı ve bir bardak su lütfenAyyy canım benim ne yorulması zevkle yapıyorum sen otur asıl şöyle şekerli bol kremali kahve ikram edeyim hatta sana
Tamam canım olabilir
evet tatlim o hamurdan yapiyorum ben hepbu çiz kek hamuru mu ? içi nasıl oluyor peki kremasını nasıl hazırlıyorsun onu atsana zahmet veriyorum ama
Böğürtlenli çizkek var yanına yemezmisin....canısı şekerli kremalı kahve sevmim şekersiz ve köüksiz olsun mümkünse tarsusi olsun yanına 2 kuru kayısı ve bir bardak su lütfen
cnm haftasonu olacak mı ipte rekor kırmak istiyorumAyyy canım benim ne yorulması zevkle yapıyorum sen otur asıl şöyle şekerli bol kremali kahve ikram edeyim hatta sana
Tamam canım olabilir
içi nasıl oluyor senin tarif değişik geldi bana şimdi. içini pişiriyorsun dimi hamurla beraaberevet tatlim o hamurdan yapiyorum ben hep
cık yimim midem bulanıyor benimBöğürtlenli çizkek var yanına yemezmisin....
Bence yersin
bence hersey oluricine istedigini koyabiliosun ben ne koycam daha karar veremedim
ay evet bende öyle biseyler düsündüm bakalim:)bonibon çok güzel görünüyor olabilir ya da jelibon olcak içinde
quark dediğin süzme yoğurtmu oluyoır burda yok öyle bişiIlk önce quarkin cok sulu olmamasi cin süzmen gerekiyo, bi süzgece mutfakkagidi koy ve quarki icine al, suyu süzülsün. (hamurunu hazirlayana kadar süzülmesi yeterli)
- 750 Gramm Quark
- 4 yumurta
- 2 cay kasigi limonkabugu rendesi
- 200 Gramm Seker
- 2 Paket Vanilyali Pudung
- 100 ml ay cicek yagi
- 300 ml süt
Yumurtalari ve sekeri mikser yardimiyla cirp. Suyu süzülmüs quarki icine karistir. Daha sonra Limonkabuklarini, pudding tozunu yag ve sütü icine karistir. Iyice karistirki icinde topcuklar kalmasin, Karisim baya sulu oluo korkutmasin seniJ
Hamuru bi pastakabina kenarlari yukari dogru cikacak sekilde yerlestir ve üstüne hazirladigin karisimi koy.
Firinin en alt kismina koy ve 60-70 dakika kadar pisir 180 derecede
SchonerDuft
bide önemli bi nokta bazen cizkek firindan cikartikdan sonra icine düsebilio (yada nasil söyleniosa) onun olmamasi icin firina koydukdan 25 dakika sonra cikar ve pastanin kenarlarini bi bicak yardimiyla kabdan ayir sonrasinda tekrar firina koy ve 25 dakika sonra ayni islemi tekrarla baktin üstü cok kizardi üstüne yagli kagitla kapatip tekrar firina koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?