Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

et bakim ama bana az yiyon deme

buki bana da yapsana bundan harika pastalar bunlar

bugün 71,40 çıktım yarına allah büyük karbonhidratlı bir gün geçirdim
temem demem
yaparim kiz nedemek:) amaa hic yapmadim ilk defa denicem nasil cikar bilemiorum resmini atarim artik basarili olursam
cok güzel duruyo ama içinde puding olsa daha güzel

her şekilde at bana pandispanya tarifindfen yapılıyor dimi keki ? sende çizkek hamur tarifi var mı ? burda bisküviden yapıyorlar hep

tamam canim atarim, evet var canim bi bakmam lazim ama bide türkceye cevirmem gerek tarifi:)

yaptıktan sonra resim ve tarif isteriz kendim için değil eşim çoluk cocuk yer

ahahaha tamam olur;

Tarifi buldum canim, cevirisi pek iyi omasada insallah anlarsin
  • 200 Gramm Un
  • 130 Gramm Nisasta
  • 1/2 Teelöffel Kabartma tozu
  • 1 tutam tuz
  • 100 Gramm Seker
  • 1 Yumurta
  • 1 Yumurta Sarisi
  • 150 Gramm tereyag kücük parcalar halinde
SchonerDuft

Un, Nisasta, Kabartma tozu, tuz ve sekeri bi kaba alip karistir. Yumurtalari ve tereyag parcalarini icine katip yogur.

Hamur kivama gelince yuvarlayip strec filme sarip yarim saat buzdolabinda beklet

bende dün 72.2 çıktım ama adet olamadım şişkinliğim var bugün bende kaç çıkacam yarın bakalım
ödem atınca birden 70e inersin sen bak gör
temem demem

cok güzel duruyo ama içinde puding olsa daha güzel
lafını unutma emi

icine istedigini koyabiliosun ben ne koycam daha karar veremedim
bonibon çok güzel görünüyor olabilir ya da jelibon olcak içinde
çizkek işini ufak tefek cinayetlerden merveye soracan her bölümde yapıyor canımı istetiyo valla
dimi bögürtlenlli nasıl seviyorum onun yapışını izlemeyi

tamam canim atarim, evet var canim bi bakmam lazim ama bide türkceye cevirmem gerek tarifi:)

ahahaha tamam olur;
sevinirim almanca atsanda olur annem çevirir sıkıntı yok işin içinden çıkamazsan tabi .

bu çiz kek hamuru mu ? içi nasıl oluyor peki kremasını nasıl hazırlıyorsun onu atsana zahmet veriyorum ama

ekle ekle benim kiloma kim yakın son hız geliyorum Luluuu94 sen çok yoruldun dinlen biraz sen ben geliyorum artık yaptıklarımla seni geçecem meydan okuyorum sana
Ayyy canım benim ne yorulması zevkle yapıyorum sen otur asıl şöyle şekerli bol kremali kahve ikram edeyim hatta sana

onu Luluuu94 le konusun kuzum belki ayarlar
listelerini takipteyim

hem hacemat hem karaay bence güzel bi sonuc cıkıcak yarın
Tamam canım olabilir

Ayyy canım benim ne yorulması zevkle yapıyorum sen otur asıl şöyle şekerli bol kremali kahve ikram edeyim hatta sana

Tamam canım olabilir
canısı şekerli kremalı kahve sevmim şekersiz ve köüksiz olsun mümkünse tarsusi olsun yanına 2 kuru kayısı ve bir bardak su lütfen

• 750 Gramm Quark
  • 4 yumurta
  • 2 cay kasigi limonkabugu rendesi
  • 200 Gramm Seker
  • 2 Paket Vanilyali Pudung
  • 100 ml ay cicek yagi
  • 300 ml süt

Ilk önce quarkin cok sulu olmamasi cin süzmen gerekiyo, bi süzgece mutfakkagidi koy ve quarki icine al, suyu süzülsün. (hamurunu hazirlayana kadar süzülmesi yeterli)

Yumurtalari ve sekeri mikser yardimiyla cirp. Suyu süzülmüs quarki icine karistir. Daha sonra Limonkabuklarini, pudding tozunu yag ve sütü icine karistir. Iyice karistirki icinde topcuklar kalmasin, Karisim baya sulu oluo korkutmasin seniJ

Hamuru bi pastakabina kenarlari yukari dogru cikacak sekilde yerlestir ve üstüne hazirladigin karisimi koy.

Firinin en alt kismina koy ve 60-70 dakika kadar pisir 180 derecede

SchonerDuft

bide önemli bi nokta bazen cizkek firindan cikartikdan sonra icine düsebilio (yada nasil söyleniosa) onun olmamasi icin firina koydukdan 25 dakika sonra cikar ve pastanin kenarlarini bi bicak yardimiyla kabdan ayir sonrasinda tekrar firina koy ve 25 dakika sonra ayni islemi tekrarla baktin üstü cok kizardi üstüne yagli kagitla kapatip tekrar firina koyabilirsin

quark dediğin süzme yoğurtmu oluyoır burda yok öyle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…