- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.581
yap kiz vallah kocisinde yer ohhhce hersey olurbende yapcam bende bendeee
yok tatlim degil gecenlerde hani konusu gecmisti mirgrozda var demistin ondan tekrar yazmadim ne oldunu dur bi bakim tam olark ne diyequark dediğin süzme yoğurtmu oluyoır burda yok öyle bişi
o yemesin ben yerimyap kiz vallah kocisinde yer ohhh
yok tatlim degil gecenlerde hani konusu gecmisti mirgrozda var demistin ondan tekrar yazmadim ne oldunu dur bi bakim tam olark ne diye
bizim burda tatlı niyetine falan satılyor rsana resim atarım olmazsayap kiz vallah kocisinde yer ohhh
yok tatlim degil gecenlerde hani konusu gecmisti mirgrozda var demistin ondan tekrar yazmadim ne oldunu dur bi bakim tam olark ne diye
ben arastirdim biraz türkyede quark yerine kaymakli yogurt kulaniliyomus yine ayni islemi yaparsan yani suyunu süzme islemini quarkdan bi farki yokmusbizim burda tatlı niyetine falan satılyor rsana resim atarım olmazsa
ok annem bu tarzx bir pasta da süzme yoğurt kullanıyordu hamur şeklinde açıyoruz karışım yapıyoruz ama hamuru kakaolu içine labne giriyordu oda favorim sağol canısı eşime bir süpriz yapayımben arastirdim biraz türkyede quark yerine kaymakli yogurt kulaniliyomus yine ayni islemi yaparsan yani suyunu süzme islemini quarkdan bi farki yokmus
ok annem bu tarzx bir pasta da süzme yoğurt kullanıyordu hamur şeklinde açıyoruz karışım yapıyoruz ama hamuru kakaolu içine labne giriyordu oda favorim sağol canısı eşime bir süpriz yapayım
ins vardir kuzummm belli mi olur hayorlisiiiişte liste yapcam hafta hafta değişecek o liste bakalım.
birde spor listesinde cuma dinlenme günü olsa vumartesi pazarda listeye dahil olsa eskiden olduğu gibi olmaz mı ben çalışıyorum tüm sporum hafta sonunda oluyor
olursa bu şekilde olur bende bilmiyorum aman yoktur da bizdeki umutaşılama ile olcak inşallah
4.5 kg supetmisilk defa bu kadar gün tartılmadım stres yaptım şimdi kuzenim 21 günü tamamladı karatay da 4.5 kilo verdi 75 küsürlerden 71 e düştü ben de ctesi karataya devam edicem
5 yıldır burdayım da maas bi zam yapmadıkları için
ay bu nasil bir pastaaa harikaaaa canim cektiiihttps://www.google.de/search?q=pina...dpr=1#imgrc=lzeueJE5-9RSoM:&spf=1518698863120
sun linke bi baksaniza kizlar aciliomu sizde... eger becerirsem bu pastayi yapmak istiom
çizkek işini ufak tefek cinayetlerden merveye soracanher bölümde yapıyor canımı istetiyo valla
Tarifi buldum canim, cevirisi pek iyi omasada insallah anlarsin
- 200 Gramm Un
- 130 Gramm Nisasta
- 1/2 Teelöffel Kabartma tozu
- 1 tutam tuz
- 100 Gramm Seker
- 1 Yumurta
- 1 Yumurta Sarisi
- 150 Gramm tereyag kücük parcalar halinde
SchonerDuft
Un, Nisasta, Kabartma tozu, tuz ve sekeri bi kaba alip karistir. Yumurtalari ve tereyag parcalarini icine katip yogur.
Hamur kivama gelince yuvarlayip strec filme sarip yarim saat buzdolabinda beklet
Ben okurken yoruldum sen nasil yazdin bunuIlk önce quarkin cok sulu olmamasi cin süzmen gerekiyo, bi süzgece mutfakkagidi koy ve quarki icine al, suyu süzülsün. (hamurunu hazirlayana kadar süzülmesi yeterli)
- 750 Gramm Quark
- 4 yumurta
- 2 cay kasigi limonkabugu rendesi
- 200 Gramm Seker
- 2 Paket Vanilyali Pudung
- 100 ml ay cicek yagi
- 300 ml süt
Yumurtalari ve sekeri mikser yardimiyla cirp. Suyu süzülmüs quarki icine karistir. Daha sonra Limonkabuklarini, pudding tozunu yag ve sütü icine karistir. Iyice karistirki icinde topcuklar kalmasin, Karisim baya sulu oluo korkutmasin seniJ
Hamuru bi pastakabina kenarlari yukari dogru cikacak sekilde yerlestir ve üstüne hazirladigin karisimi koy.
Firinin en alt kismina koy ve 60-70 dakika kadar pisir 180 derecede
SchonerDuft
bide önemli bi nokta bazen cizkek firindan cikartikdan sonra icine düsebilio (yada nasil söyleniosa) onun olmamasi icin firina koydukdan 25 dakika sonra cikar ve pastanin kenarlarini bi bicak yardimiyla kabdan ayir sonrasinda tekrar firina koy ve 25 dakika sonra ayni islemi tekrarla baktin üstü cok kizardi üstüne yagli kagitla kapatip tekrar firina koyabilirsin
o nasil pasta adi ne degisik geldi bana da sule degisik pastalar severmmok annem bu tarzx bir pasta da süzme yoğurt kullanıyordu hamur şeklinde açıyoruz karışım yapıyoruz ama hamuru kakaolu içine labne giriyordu oda favorim sağol canısı eşime bir süpriz yapayım
ooo baya güzel bi pastadir kesin oda... yap bakalim üstüne visnede koyarsin merve gibi:) resim atarsin buraya artik yapincaok annem bu tarzx bir pasta da süzme yoğurt kullanıyordu hamur şeklinde açıyoruz karışım yapıyoruz ama hamuru kakaolu içine labne giriyordu oda favorim sağol canısı eşime bir süpriz yapayım
Olabilir düşünüyorumcnm haftasonu olacak mı ipte rekor kırmak istiyorum
yi kiz sen iki canlisinnno yemesin ben yerim
ay bu nasil bir pastaaa harikaaaa canim cektiiibizede yapsanaaaa
Ben okurken yoruldum sen nasil yazdin bunu
Biriniz yaosin bana da yollasin ben de yaparim diye not ettim ama mumkun degil ben buni yapamam
oooo supersinn hamarat becerikli hatunlata bayilirimmyi kiz sen iki canlisinnn
yaparim canimmmm
hahaahah ya ben seviyorum pasta yapmayi yilbasi icin iki farkli pasta yapmistim Hemde ugrastiranlardan
hayırlısı kuzum ben kendimi aşılamaya alıştırdım onun dışında beklentim pek yok normal olarakins vardir kuzummm belli mi olur hayorlisiii
4.5 kg supetmis
ay bu nasil bir pastaaa harikaaaa canim cektiiibizede yapsanaaaa
Ben okurken yoruldum sen nasil yazdin bunu
Biriniz yaosin bana da yollasin ben de yaparim diye not ettim ama mumkun degil ben buni yapamam
o nasil pasta adi ne degisik geldi bana da sule degisik pastalar severmm
evert ya uzun süredir yapmıyoruz anneme diyim bir hafta sonu yapsınooo baya güzel bi pastadir kesin oda... yap bakalim üstüne visnede koyarsin merve gibi:) resim atarsin buraya artik yapinca
çok düşünme söz hafta sonu az spor yapcam sen geçmicimOlabilir düşünüyorum
Üş kere hahahahayırlısı kuzum ben kendimi aşılamaya alıştırdım onun dışında beklentim pek yok normal olarak
adını bilmiyorum valla pastanın anneme gidince resim atarım sana adı harika bişi ama
evert ya uzun süredir yapmıyoruz anneme diyim bir hafta sonu yapsın
çok düşünme söz hafta sonu az spor yapcam sen geçmicim
bekliyorum cnmmhayırlısı kuzum ben kendimi aşılamaya alıştırdım onun dışında beklentim pek yok normal olarak
adını bilmiyorum valla pastanın anneme gidince resim atarım sana adı harika bişi ama
evert ya uzun süredir yapmıyoruz anneme diyim bir hafta sonu yapsın
çok düşünme söz hafta sonu az spor yapcam sen geçmicim
Ne güzel rabbim bizede iki versin gozum.gozum.korkmaz benim rabbi hayirlisini versinTamm canim su an bile yazarken oglum uyudu kizim da emiyor oyle yazabiliyorum dusun yani 2. Cocuk dusunenlerin gozunu korkutmayim ama
Yayla corbasi pitincli mi bugdayli misabah
ilik su pekmez 2 gun kurusu
1 kapya 1 yesil biber
2 salatalik
2 kk kadar suzme peynir
2 tk suzme yogurt
1.5 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
ara
yarim kurabiye
yarim portakal
3 yk yogurt
aksam
1 dolu kase yayala corbasi
1.5 porsiyin az etli sebze sote (sirf persembe oldugu icin ekmeksiz yedim doymadim)
sut icerim acikda kuruyemis yerim
Yarın tartı var diye sanrm akşam kurabik göremedim :)))sabah
ilik su pekmez 2 gun kurusu
1 kapya 1 yesil biber
2 salatalik
2 kk kadar suzme peynir
2 tk suzme yogurt
1.5 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
ara
yarim kurabiye
yarim portakal
3 yk yogurt
aksam
1 dolu kase yayala corbasi
1.5 porsiyin az etli sebze sote (sirf persembe oldugu icin ekmeksiz yedim doymadim)
sut icerim acikda kuruyemis yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?