Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben arastirdim biraz türkyede quark yerine kaymakli yogurt kulaniliyomus yine ayni islemi yaparsan yani suyunu süzme islemini quarkdan bi farki yokmus
ok annem bu tarzx bir pasta da süzme yoğurt kullanıyordu hamur şeklinde açıyoruz karışım yapıyoruz ama hamuru kakaolu içine labne giriyordu oda favorim sağol canısı eşime bir süpriz yapayım

ins vardir kuzummm belli mi olur hayorlisiii

ilk defa bu kadar gün tartılmadım stres yaptım şimdi kuzenim 21 günü tamamladı karatay da 4.5 kilo verdi 75 küsürlerden 71 e düştü ben de ctesi karataya devam edicem
4.5 kg supetmis

5 yıldır burdayım da maas bi zam yapmadıkları için

https://www.google.de/search?q=pina...dpr=1#imgrc=lzeueJE5-9RSoM:&spf=1518698863120

sun linke bi baksaniza kizlar aciliomu sizde... eger becerirsem bu pastayi yapmak istiom
ay bu nasil bir pastaaa harikaaaa canim cektiii bizede yapsanaaaa

çizkek işini ufak tefek cinayetlerden merveye soracan her bölümde yapıyor canımı istetiyo valla

Ben okurken yoruldum sen nasil yazdin bunu
Biriniz yaosin bana da yollasin ben de yaparim diye not ettim ama mumkun degil ben buni yapamam
ok annem bu tarzx bir pasta da süzme yoğurt kullanıyordu hamur şeklinde açıyoruz karışım yapıyoruz ama hamuru kakaolu içine labne giriyordu oda favorim sağol canısı eşime bir süpriz yapayım
o nasil pasta adi ne degisik geldi bana da sule degisik pastalar severmm

ooo baya güzel bi pastadir kesin oda... yap bakalim üstüne visnede koyarsin merve gibi:) resim atarsin buraya artik yapinca

yi kiz sen iki canlisinnn

yaparim canimmmm

hahaahah ya ben seviyorum pasta yapmayi yilbasi icin iki farkli pasta yapmistim Hemde ugrastiranlardan
oooo supersinn hamarat becerikli hatunlata bayilirimm
degisik guzel tarifin varsa isterim

hayırlısı kuzum ben kendimi aşılamaya alıştırdım onun dışında beklentim pek yok normal olarak
adını bilmiyorum valla pastanın anneme gidince resim atarım sana adı harika bişi ama

ooo baya güzel bi pastadir kesin oda... yap bakalim üstüne visnede koyarsin merve gibi:) resim atarsin buraya artik yapinca
evert ya uzun süredir yapmıyoruz anneme diyim bir hafta sonu yapsın

Olabilir düşünüyorum
çok düşünme söz hafta sonu az spor yapcam sen geçmicim

Üş kere hahaha tamam olur bugün sonuçları açıklayalım o zaman

bekliyorum cnmm

sabah
ilik su pekmez 2 gun kurusu

1 kapya 1 yesil biber
2 salatalik
2 kk kadar suzme peynir
2 tk suzme yogurt
1.5 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
6 zeytin

ara
yarim kurabiye
yarim portakal
3 yk yogurt

aksam
1 dolu kase yayala corbasi
1.5 porsiyin az etli sebze sote (sirf persembe oldugu icin ekmeksiz yedim doymadim )

sut icerim acikda kuruyemis yerim

Yayla corbasi pitincli mi bugdayli mi

Kizlar menum berbatti sabah simit ogle cig kofte durum aksam da biraz cif köfte marul bugum ayin 15i bizim ev icin cog köfte günü malesef bu hafta karbonhidrat dolu oldu umarim arti cikmam lavman yapicam birazdan

Yarın tartı var diye sanrm akşam kurabik göremedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…