- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.079
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.601
Maşallah afiyet olsun :))lavasla degilde marula sararak yeseniz en azndan daha iyi olur bence.Kizlar menum berbatti sabah simit ogle cig kofte durum aksam da biraz cif köfte marul bugum ayin 15i bizim ev icin cog köfte günü malesef bu hafta karbonhidrat dolu oldu umarim arti cikmam lavman yapicam birazdan
Bakaym bi canımLuluuu94 canim 300 ip 15 puan bide 30 dklik abs videosunin 25 dk sini yaptim guzel videoydu 1000 abs challenge adi
Afiyet olsun cnmSabah
1 haşlanmış patates
1 tabak Yeşillik
Zeytin
Çay
Öğlen
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
4y.k kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Çay .2 lt su
Hayırlısı canımMerhaba gününüz nasıl geçti ? Benm çok iyi sayılmaz tasinmaktan vazgeçtik bir süreliğine erteledik bütçemizi aştı bazı şeylerama kullanmadiklarmi toparlamaya devam ediyorum
Canim ben uc gun spor yaptım puani toplam.mi yazdin anlamadim12-16 Şubat spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:6+85+221,5+55
Favelayn:
munter:16+8+53+40
orkide1453:48+51
Buki_89:25+23
ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:25+53
UMEYYE:
SchonerDuft:24
SekerPancarii:76+28,5
GamzeK17:39
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım kendine bir gün belirleyip o günü karbonsuz geçirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Off aynen ya bakalim sabah neler olacakMaşallah afiyet olsun :))lavasla degilde marula sararak yeseniz en azndan daha iyi olur bence.
Bilmiyorum kiCanim ben uc gun spor yaptım puani toplam.mi yazdin anlamadim
Rabbim isteyen herkese hayirli vakitte nasip etsin insallahNe güzel rabbim bizede iki versin gozum.gozum.korkmaz benim rabbi hayirlisini versin
Insallah ekside gibiyim ama bakalimgüzel yarına iddialı mısın
Suppersinsabah
ilik su pekmez 2 gun kurusu
1 kapya 1 yesil biber
2 salatalik
2 kk kadar suzme peynir
2 tk suzme yogurt
1.5 dilim ekmek
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
ara
yarim kurabiye
yarim portakal
3 yk yogurt
aksam
1 dolu kase yayala corbasi
1.5 porsiyin az etli sebze sote (sirf persembe oldugu icin ekmeksiz yedim doymadim)
sut icerim acikda kuruyemis yerim
Komagene günü benimde nasil canim cekiyor ama c.tesi diyetisyene de gideyim de cok az yiyecemKizlar menum berbatti sabah simit ogle cig kofte durum aksam da biraz cif köfte marul bugum ayin 15i bizim ev icin cog köfte günü malesef bu hafta karbonhidrat dolu oldu umarim arti cikmam lavman yapicam birazdan
Afiyet olsun begendim benSabah
1 haşlanmış patates
1 tabak Yeşillik
Zeytin
Çay
Öğlen
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
Yoğurt
Çay .2 lt su
bugdayli canimYayla corbasi pitincli mi bugdayli mi
ins lavman etki eder yoksa yarin arti cikarsin buyuk olasilik cunku cig kofte sisiriyorKizlar menum berbatti sabah simit ogle cig kofte durum aksam da biraz cif köfte marul bugum ayin 15i bizim ev icin cog köfte günü malesef bu hafta karbonhidrat dolu oldu umarim arti cikmam lavman yapicam birazdan
evet cnm sebzeli sotede ekmek cok istedi cnm ama yemedimm direndimYarın tartı var diye sanrm akşam kurabik göremedim :)))
afiyet olsun cnm guzelSabah
1 haşlanmış patates
1 tabak Yeşillik
Zeytin
Çay
Öğlen
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
Yoğurt
Çay .2 lt su
ya hayirlisi olsun ins. Kiraya mi taşınacaktınızMerhaba gününüz nasıl geçti ? Benm çok iyi sayılmaz tasinmaktan vazgeçtik bir süreliğine erteledik bütçemizi aştı bazı şeylerama kullanmadiklarmi toparlamaya devam ediyorum
kuzum persembe dinlenme gunu olsa olur mu hani cumaya odemimiz olmaz diye persembe olsun diyorum uymazsa size bana uyar cuma dinlenme gunu olabilitKızlar bugünki sporları da ekleyelim yarın sonuçlandıralım Cuma günleri dinlenme olsun....
Cumartesi başlayalım tekrar ok midir?
munter
SchonerDuft
UMEYYE
@selcanmehmetcan
GamzeK17
orkide1453
SekerPancarii
tsk ederm cnmSuppersin
son kullanma tarihi gecmemis bit sey olmaz bence ama mantar isi bu yemeyin risk almayin psikolojik bile kotu hissettirebiliracil bişi sormam lazım mnatar almıştık a101den son kullanma 16 şubat ben kendi dolabımda sakladım 4 güdür duruyor yaparsam bişi olur mu kızlar
üş kere ne gı anlamadımÜş kere hahahatamam olur bugün sonuçları açıklayalım o zaman
ok yaron gitcem hatırlat resim atayımbekliyorum cnmm
döktüm içime sinmedi benimdeson kullanma tarihi gecmemis bit sey olmaz bence ama mantar isi bu yemeyin risk almayin psikolojik bile kotu hissettirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?