- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.621
tm cnm hatrltacagim.üş kere ne gı anlamadımok bende iyice iyileşmiş olurum canısı
ok yaron gitcem hatırlat resim atayım
döktüm içime sinmedi benimde
Bende çok açım yatm cnm hatrltacagim.
iyi yaptinn . Su an varya acliktan midem gurul gurul bit mantar sote olsa yerdim
Lavman yapamadim canim uyuyakaldimbugdayli canim
ins lavman etki eder yoksa yarin arti cikarsin buyuk olasilik cunku cig kofte sisiriyor
Günaydın nasılsın kuzum hayırlı cumalar
15 dk egzersiz 4.5 puan
dans 5 dk 2.5 puan
2 dk plank 6 puan
50 ad. squat 7.5 puan
toplam 20.5
tempolu yuruyuste yapabilirsem yapacagm
.)
pazaretsi 48 doğru cnm salı da 600 ip ve 10 dk mı ne abs vardı perşemde de 300 ip 25 absBilmiyorum kisporlarınla puanı topla bakalım
Neden kilo veremiyorsunz ilaç flanmi kullaniyirsunz anlayışlı insanlar burda sizi cikarmazlarkızlar günaydın artıdayım sanırım listeden atılcam listeden çıksam da grupla devam edebiliyorum demi sporlara filan
birinci sebep bu kiloda takılmış olmam bu hafta veremesem bile sabit kalabilirdim aslında ama hayvansal gıda yiyemedim hacamat yaptırınca o yüzden simit falan yedim üstüne de çiğ köfte tamamen kendi hatam yaniNeden kilo veremiyorsunz ilaç flanmi kullaniyirsunz anlayışlı insanlar burda sizi cikarmazlar
Benim gibi düşün liste de değilim ama takılıyorum buraya spor listesindeyim keptin gelsin konuşursun onunla olmazsa izine ayrılırsınbirinci sebep bu kiloda takılmış olmam bu hafta veremesem bile sabit kalabilirdim aslında ama hayvansal gıda yiyemedim hacamat yaptırınca o yüzden simit falan yedim üstüne de çiğ köfte tamamen kendi hatam yani
Hep aynı kiloda takılmış olmanizi dusunmeyin ve yediklerinjze dikkat edin en onmlisi kendinizi bilmeniz ne yerseniz kilo yapar sizde mesela uzak durmaya çalışın bi hafta ekmek yemeyin mesela porsiyon küçültun nacizane benm fikrim inşallah sizde istesignz kiloya inersinzbirinci sebep bu kiloda takılmış olmam bu hafta veremesem bile sabit kalabilirdim aslında ama hayvansal gıda yiyemedim hacamat yaptırınca o yüzden simit falan yedim üstüne de çiğ köfte tamamen kendi hatam yani
birinci sebep bu kiloda takılmış olmam bu hafta veremesem bile sabit kalabilirdim aslında ama hayvansal gıda yiyemedim hacamat yaptırınca o yüzden simit falan yedim üstüne de çiğ köfte tamamen kendi hatam yani
kaç çıktın bugün . 71,90 çıktım bugün sabah ama ödem var ellerim şiş uyandım sende de ödem vardır regli olunca birden gider kiloncanım benim bu hafta ki listemi uygulasan ben regl olamadığım halde (karnım şiş) -800 deyim
kaç çıktın bugün . 71,90 çıktım bugün sabah ama ödem var ellerim şiş uyandım sende de ödem vardır regli olunca birden gider kilon
aylarca emek yemediğim oldu inanın protein de kabızlık oluyor ekmek tarzı aylar sonra sadece bu hafta yedimHep aynı kiloda takılmış olmanizi dusunmeyin ve yediklerinjze dikkat edin en onmlisi kendinizi bilmeniz ne yerseniz kilo yapar sizde mesela uzak durmaya çalışın bi hafta ekmek yemeyin mesela porsiyon küçültun nacizane benm fikrim inşallah sizde istesignz kiloya inersinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?