Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

üş kere ne gı anlamadım ok bende iyice iyileşmiş olurum canısı

ok yaron gitcem hatırlat resim atayım

döktüm içime sinmedi benimde
tm cnm hatrltacagim.
iyi yaptinn . Su an varya acliktan midem gurul gurul bit mantar sote olsa yerdim

12-16 Şubat spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:6+85+221,5+55
Favelayn:
munter:16+8+53+40+20,5
orkide1453:48+51
Buki_89:25+23

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:25+53+10
UMEYYE:
SchonerDuft:24
SekerPancarii:76+28,5
GamzeK17:39

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım kendine bir gün belirleyip o günü karbonsuz geçirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Neden kilo veremiyorsunz ilaç flanmi kullaniyirsunz anlayışlı insanlar burda sizi cikarmazlar
birinci sebep bu kiloda takılmış olmam bu hafta veremesem bile sabit kalabilirdim aslında ama hayvansal gıda yiyemedim hacamat yaptırınca o yüzden simit falan yedim üstüne de çiğ köfte tamamen kendi hatam yani

birinci sebep bu kiloda takılmış olmam bu hafta veremesem bile sabit kalabilirdim aslında ama hayvansal gıda yiyemedim hacamat yaptırınca o yüzden simit falan yedim üstüne de çiğ köfte tamamen kendi hatam yani
Benim gibi düşün liste de değilim ama takılıyorum buraya spor listesindeyim keptin gelsin konuşursun onunla olmazsa izine ayrılırsın

Hep aynı kiloda takılmış olmanizi dusunmeyin ve yediklerinjze dikkat edin en onmlisi kendinizi bilmeniz ne yerseniz kilo yapar sizde mesela uzak durmaya çalışın bi hafta ekmek yemeyin mesela porsiyon küçültun nacizane benm fikrim inşallah sizde istesignz kiloya inersinz

canım benim bu hafta ki listemi uygulasan ben regl olamadığım halde (karnım şiş) -800 deyim

aylarca emek yemediğim oldu inanın protein de kabızlık oluyor ekmek tarzı aylar sonra sadece bu hafta yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…