- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.961
Yidim ben ton baligi ve barbunyahic yemedimm
yimek yiyom senn
Canim disimizi sikalim zayiflayalim oyle tedavimizi gorelim inş....Ay inşallah canısı benim tedavi ertelene ertelene bir hal olacak müsavirim almanya ya gidecekno giderse reglime denk gelirse yatacak yine tedavim. Ben 60 olmak istiyorum
Çok iyi yapmışsın
Kuzum şeker diyetinde meyve kuru meyve organik bal pekmez yiyorsun ben yaparken tükettim
Şeker diyeti oluyor ya vanillav ile yapmıştık bir ara bal pekmez ve meyve yiyorduk pirinç patates türü gıdalar yemeyorduk. Bizim tedaviye de çok faydası var aslında
Toksan sıkıntı yok afiyet olsunCanim tokum ama dun de cok kacirdim anca dengelenir ac hissetsem daha yerdim ama
5 gün yapalım istersen 5 gün 5 gündür öyle öyle uzuyor zaten süreCanım düşünüyorum ben de yapabilirmiyim diye
Canım araştırdım ama anlamadım tam olarak iki versiyonu var herhalde birinde bal pekmez falan ölçülü şekilde olmak kaydıyla serbest birindede yasak
Krep varken ekmek niye
Aynen canım ama zamanla alışırsın
Güzel canım ama ben başlamadım ki daha
Dağlara çıktık arabaya babam ip koymuştur dedim önce bulamadım hatta sonra halat buldum tam boyu atılmamalık 250 atladım parka inecem hafta da 2 3 gün orda atlicam . Domates çorbası da kolay aslında yoğurt çorbası düdüklü kullanıyorsan düdüklü ile mercimek 20 dk pişerdisarda mi atladin ben evde atlamistm cok eziyeyli olmusti
yok cnm cook sevmiyoruz kolay oluyor bende her fırsatta yapiyorum
yiyoz yani maksat sicak corba olsun
doymadiydimmmm
Uzun süre yapamam ama ara ara yapmak bile çok iyi aslında meyveden alabilirsen şekeri başka bir şey yemeye gerek kalmıyorCanim disimizi sikalim zayiflayalim oyle tedavimizi gorelim inş....
Tmm seker orucunu yapalim benim organik hasbalim pekmezim var haftada bir aklima gelirse yerim sekerim düşerse.kuru meyvem var kendin kuruttum yapalimm bunu canim ins..
Allah Allah yoğsamOturuyom bendebu aralar depresifim sebebini sorguluyorum bisey bulamiyorum
Tamam canım yarın başlayalımmıToksan sıkıntı yok afiyet olsun
5 gün yapalım istersen 5 gün 5 gündür öyle öyle uzuyor zaten süre
Dağlara çıktık arabaya babam ip koymuştur dedim önce bulamadım hatta sonra halat buldum tam boyu atılmamalık 250 atladım parka inecem hafta da 2 3 gün orda atlicam . Domates çorbası da kolay aslında yoğurt çorbası düdüklü kullanıyorsan düdüklü ile mercimek 20 dk pişer
Uzun süre yapamam ama ara ara yapmak bile çok iyi aslında meyveden alabilirsen şekeri başka bir şey yemeye gerek kalmıyor
Cok güzel sağlıklı maşallahmenumude paylasayim
sabah
ilik limonlu su 2 gunkurusu 1 yk pekmez
1 catal suzme peynir
3 zeytin
1 catal tahin helva
2 yk suzme yogurt
2 ad krep
1 porsiyon soganli et kavurma ( krepin icinde koyup yidim)
1 dilim tb ekmegi
1 kase chiali yogurt
1 kase sehriye corbasi
bol izgara tavuk
salata
kuruyemis 1 kurabiye sut ya da cay yerim belki 1 yesil elma da yerimm
Yidim ben ton baligi ve barbunyaafiyet ossun sana da bebik
oh ne guzel dag havasi esliginde sporToksan sıkıntı yok afiyet olsun
5 gün yapalım istersen 5 gün 5 gündür öyle öyle uzuyor zaten süre
Dağlara çıktık arabaya babam ip koymuştur dedim önce bulamadım hatta sonra halat buldum tam boyu atılmamalık 250 atladım parka inecem hafta da 2 3 gün orda atlicam . Domates çorbası da kolay aslında yoğurt çorbası düdüklü kullanıyorsan düdüklü ile mercimek 20 dk pişer
Uzun süre yapamam ama ara ara yapmak bile çok iyi aslında meyveden alabilirsen şekeri başka bir şey yemeye gerek kalmıyor
sag ol kuzummCok güzel sağlıklı maşallah
Bende 70 si gormek istiyorumCnm yap 21 gun sen bak 3 4 kilo gidecek inan bana spor da yaparsan tabi bence hosuna gidecek ve devaminu getireceksin ben 58 olacagima inaniyorum ondan sonra hizlanacak 55 i ramzandan once gorecem
Ben bugun basladimmAllah Allah yoğsam
Tamam canım yarın başlayalımmı
Napim kuzum 7.30 gibi yemek yedik karnım şişti doymadan kalktım üstelik . İdrarım da yanıyor üstelik25 dk fitness yaptim hic yapasim yok bu aralar ama ufak da olsa yapiyim dedim
SchonerDuft napiyon kuzum
Olur başlayalım yarın yarın başlıcam diye biraz gömdüm bugünden vedalastik kendileri ileAllah Allah yoğsam
Tamam canım yarın başlayalımmı
Valla iyi geldi de üşüttüm kendimiafiyet olsun cnm guzel gemissin bende ton balik alcamm iyi oluyor evde bulununca
oh ne guzel dag havasi esliginde spor
mercimek gaz yapiyor bebegime ondn onu yapmiyorum nafir yapiyorum. yogurt corbasinida esim biraz ara vetelim dedi
kaldi sehriye ve tarhana
tarhana corbasini aksamdan suya koyup yapiyorum acilsun diye haliyle gun icinde tapamiyorum ful sehriyeye talim oluyoz
Tamam bende katılıyorum yarın inşallahBen bugun basladimm
Bende bendeNapim kuzum 7.30 gibi yemek yedik karnım şişti doymadan kalktım üstelik . İdrarım da yanıyor üstelik.sen naptın kuzu
Olur başlayalım yarın yarın başlıcam diye biraz gömdüm bugünden vedalastik kendileri ile
Valla iyi geldi de üşüttüm kendimi
Ay başka çeşidi yok mu sana göre bir el atalım yazık size hergun şehriye çorbası
Bak böyle giderse 5.. rakamlari gorursun cumaya merrak ediyorumKahvalti
Saat10 gibi bitti
2 yumurta
5 6 tane zeytin
Bir parca petnir
Yesillik ve cig fistik
Aksam 4.30 5 arasu
Tavuk cigeri kavurmasi
Havuc ve tavuklu yogurtlu kereviz salatasi
Birinci gun bitti kaldi 20 gun arkadaslar
aman dikkat et kuzummNapim kuzum 7.30 gibi yemek yedik karnım şişti doymadan kalktım üstelik . İdrarım da yanıyor üstelik.sen naptın kuzu
Olur başlayalım yarın yarın başlıcam diye biraz gömdüm bugünden vedalastik kendileri ile
Valla iyi geldi de üşüttüm kendimi
Ay başka çeşidi yok mu sana göre bir el atalım yazık size hergun şehriye çorbası
Tamam canımLuluuu94 cnm 15 dk daha yurudun 6 puan 50 kalori yakmisim
kuzum seni yoruyorum bugun boyle parca parca oldu unutmayayim dite buray yazdim normalde kendi not sefterime yaziyorsum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?