- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.981
Bence bal veya pekmezden bir yk kasigini gecmicek çok mu tatli canin tatli cekerse kuru kayısı erik vs yenebilir yada yogurda tarcin veya sute tarçın ile gunu halkederiz bakalim ne kadar dayanacagim sanırım benim kan sekerim cok düşüyor du 15 gun kadar yapmistim sinirlerime bile dokunuyordu asabi olmustum dedigim gibi kendimi dizginlemeye calisacagim zaten diyette menumde asla tatli bal pekmez yok onun yerine kuru üzüm kayisi erik ve ceviz tarcin kefir yogurt vardi ins uygulsrsan güzel kg veririm yaCanım düşünüyorum ben de yapabilirmiyim diye
Canım araştırdım ama anlamadım tam olarak iki versiyonu var herhalde birinde bal pekmez falan ölçülü şekilde olmak kaydıyla serbest birindede yasak
Krep varken ekmek niye
Aynen canım ama zamanla alışırsın
Güzel canım ama ben başlamadım ki daha
Onu nasil yapiyon ben yemegini çorbası ni yaptim yiyemedim ziyan oldu çöpe doktum..haptanmi ne bana koktuYok canim kereviz salatasi cok iyi doyurucu deneyin mutlaka
Kaçamağım yok bugun cok sukur dunde bi meyveler kacamagim oldu pancarim bugun 79,5 ciktim bide yarim gun süt detoksu yapıyorum yarin diyetisyene gidecegim ins eksi cikarim ..yiyorum yiyorum kg almiyorum :))) gerçekten dusunce gucu cok motive ediyor sen devam ediyormusun..Eki Görüntüle 2112808 Kaçamak yapan yohtur insallah
Idrae yanmasini bol su icerek atlatirsin canim bide ayagini sicak tut patik giy kuzu..Napim kuzum 7.30 gibi yemek yedik karnım şişti doymadan kalktım üstelik . İdrarım da yanıyor üstelik.sen naptın kuzu
Olur başlayalım yarın yarın başlıcam diye biraz gömdüm bugünden vedalastik kendileri ile
Valla iyi geldi de üşüttüm kendimi
Ay başka çeşidi yok mu sana göre bir el atalım yazık size hergun şehriye çorbası
Bende bende
Cık her şey difrizde olmuyor . Çorba olmazsa olmaz sanırım sizde .kızlar bulur bence sana göre pratik çorbalaraman dikkat et kuzumm
ay atin valla dimates yapayim dedim 2 tane vardi salata yaptim
mantar severim varsa yarin alacagim
sebze corbasi brokoli falanda severimde evde her zaman olmuyorlar. Buzlukta saklanip yapilir mi acaba
Sağlıklı kurabiye iyi oluyor da 1 taneden fazlası yine zarar aslındamunter canım aslında sende yapabilirsin sağlıklı olmak kaydıyla kurabikte yiyebilirsin... günaşırı ama... Hem konuşmuştuk biz bu sağlıklı kurabik olayını hani yapacaktın
Ağır yaşamlar dimi ben çok izledim onları şimdi evde tv yok diye izlemiyorumKizlar TLC kanala bi bakin kilolulari gösteriyor oac ayda nasil zayifladigini gosteriyor ustelik dr hepsine 1200 kalori diyet veriyor
Olsa şaşırmam yumurtlama günlerinde de korunmadik bu ayAllah Allah yoğsam
Tamam canım yarın başlayalımmı
Onu yaparım canım bir şey daha var ama unuttum karbonat mıydı acaba bilmiyorum bezlerim var ona ütü vurup iç çamaşırına koyuyorum iyi geliyor. Bende bir bitmedi canısı antibiyotik bile kullandım ama bitmiyoIdrae yanmasini bol su icerek atlatirsin canim bide ayagini sicak tut patik giy kuzu..
Ben evledikten sonra iki yil cekmistim bide 2,5 lt suya küçük cay bardagi uzum sirkesi koy taharetlen muhtis rahatliyon enfeksiyon temizliyor böyle agrin olursa muhakkak yapin kizlar dr tavsiyesi.kucuk cay bardagi sirke unutmayin..
Tarih tekerrür eder derler önce sen sonra ben inşallah sonra da sercan allahın izni ileOlsa şaşırmam yumurtlama günlerinde de korunmadik bu ay
Bende evde tek basima oturuyomNapim kuzum 7.30 gibi yemek yedik karnım şişti doymadan kalktım üstelik . İdrarım da yanıyor üstelik.sen naptın kuzu
Olur başlayalım yarın yarın başlıcam diye biraz gömdüm bugünden vedalastik kendileri ile
Valla iyi geldi de üşüttüm kendimi
Ay başka çeşidi yok mu sana göre bir el atalım yazık size hergun şehriye çorbası
Sanırım üşüttüm birde enfeksiyon vardı zaten tekrarladıBende evde tek basima oturuyomseviyom bazen yanlizligi ayy niye kuzum üşüttün mü
Esim istiyo her firsatta kizimin bebekligine doyamadik bi bebek olsa guzel olur diyo kazalar cogaldi derken bu ay hic korunmadik ve tam ovulasyon gunume denk geldi tesadüfen 2 kezTarih tekerrür eder derler önce sen sonra ben inşallah sonra da sercan allahın izni ile
Cig rwndeledim cnmOnu nasil yapiyon ben yemegini çorbası ni yaptim yiyemedim ziyan oldu çöpe doktum..haptanmi ne bana koktu
Tek kacamagin meyve olsun selcanimKaçamağım yok bugun cok sukur dunde bi meyveler kacamagim oldu pancarim bugun 79,5 ciktim bide yarim gun süt detoksu yapıyorum yarin diyetisyene gidecegim ins eksi cikarim ..yiyorum yiyorum kg almiyorum :))) gerçekten dusunce gucu cok motive ediyor sen devam ediyormusun..
Sanmam cuma olmaz da regl sonrasi belkiBak böyle giderse 5.. rakamlari gorursun cumaya merrak ediyorum
Evet o benim cok dikkatimi cekiyo cok kilolu demiyo ve az kalori veriyo zayiflamalari icinKizlar TLC kanala bi bakin kilolulari gösteriyor oac ayda nasil zayifladigini gosteriyor ustelik dr hepsine 1200 kalori diyet veriyor
Ayağını sıkı giy kuzum çorabıni falan kalin tut hep ayaktan aliniyoSanırım üşüttüm birde enfeksiyon vardı zaten tekrarladıben sürekli kaldığım için sıradan geliyor bana ama iyi oluyor gerçekten
Abur cubur ve lavaşneler yedin sen ben paket ürün tükettim ama dag havası olunca kilo olmaz fazla azcık koştum yürüdüm ayakta durdum kalori yaktım hep
Cık her şey difrizde olmuyor . Çorba olmazsa olmaz sanırım sizde .kızlar bulur bence sana göre pratik çorbalar
Sağlıklı kurabiye iyi oluyor da 1 taneden fazlası yine zarar aslında
Ağır yaşamlar dimi ben çok izledim onları şimdi evde tv yok diye izlemiyorum
Olsa şaşırmam yumurtlama günlerinde de korunmadik bu ay
Ayy arada yalnız kalmayı bende çok seviyorumBende evde tek basima oturuyomseviyom bazen yanlizligi ayy niye kuzum üşüttün mü
2 yumurta benide çok tok tutuyor sizide sanirm:)afiyet olsunKahvalti
Saat10 gibi bitti
2 yumurta
5 6 tane zeytin
Bir parca petnir
Yesillik ve cig fistik
Aksam 4.30 5 arasu
Tavuk cigeri kavurmasi
Havuc ve tavuklu yogurtlu kereviz salatasi
Birinci gun bitti kaldi 20 gun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?