- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.041
cnm ben ipsiz hiç atlamadım 1000i bi kere yaptım o da etliekmek yemiştim onun için yoksa 600 filan atlıyorum onda da iki üç gün atlayınca ayak bileklerim çok acıyorYa kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedim
Su an benimde ayaklarim fena bünye spora alışık olmayınca ama sevdim vakit buldukça atlarımcnm ben ipsiz hiç atlamadım 1000i bi kere yaptım o da etliekmek yemiştim onun için yoksa 600 filan atlıyorum onda da iki üç gün atlayınca ayak bileklerim çok acıyor
baktırmıştım demir eksik sadece canım ilaç aldım ama bıraktım sonrakan degerlerine mi baktırsan bi eksiklik fln mı var acaba
süperiz o zaman desene bu hafta güzel kilo vercez . 7leri de gördünBende varim basladim bugun ikinci gunum ♡♥♡
tamam o zmnOnlar serbest vücudun sekerede ihtiyacı var. Meyve serbest organik bal pekmez yiyebiliyorsun
guneydn cnm nasilsingünayddın kızlarrrr
demek ki bırakmamak gerekiyobaktırmıştım demir eksik sadece canım ilaç aldım ama bıraktım sonra
süperiz o zaman desene bu hafta güzel kilo vercez . 7leri de gördün
günaydın kuzum iyiyimm belim agrıyo sadecetamam o zmn
guneydn cnm nasilsin
ipsiz kolay oluyormuş olay iple atlamaktaYa kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedim
3 hafta nasıl dayandın maşallah . bugün benim 1.ci günüm bakalım zorlnıcam mı ? regli haftam birde. ödem çayı verdi mi diyetisyen ?Kizlar günaydın hafta sonu yoktum buralarda ama geriye dönük okuyabildim biraz
21 gün sekersiz diyetine bende katilabilirim zaten 3 haftadir hic seker almadim bi 3 hafta daha almamSchonerDuft @Bir garip
bugün birinci günümüz şekerde .. aktif olmaya çalışırsan daha hızlı verirsin aslındagünaydın kızlar evde internete giremiyorum cep telefonuyla bağlandıktan sonra giricem ama her gün düzenli menü paylaşımı yapıcam bu sabah itibariyle kilom 78.3 artık buradayım her gün sporda yapıcam çok hırslıyım ve zayıflasam bile buraya yazmaya devam edicem çünkü ben korumada çok zorlanıyorum şeker diyetine ben de katılmak istiyorum
dikkat et kuzum anlamazsin kotu olursun. aksam eve gidince guzelce dinlendemek ki bırakmamak gerekiyo
devam et ilaçlarına kış bitiyo ha gayret hasta fln olma
günaydın kuzum iyiyimm belim agrıyo sadece
hafta sonu temizlik yaptım agır bişeyde cekmedim ama felaket kötü oldum daha yeni düzelmeye başladı
İnşallah daha fazla veririzOlmaz dimihep birlikte bana corba bulalim 7 gun e 7 corba
Corbasiz yemegi yemek saymiyoruz biz
ayy nefisti doymadim doyamadimm
doymadigim icin ekmegi yedim
cok sagliksiz olmus kahvalri en onemli ogun bos gecilmis
kilo veremedin demek
bu hafta 65.9 olsak ya
tahlil yaptırmam gerekli ki,m gidip kan verecekdemek ki bırakmamak gerekiyo
devam et ilaçlarına kış bitiyo ha gayret hasta fln olma
günaydın kuzum iyiyimm belim agrıyo sadece
hafta sonu temizlik yaptım agır bişeyde cekmedim ama felaket kötü oldum daha yeni düzelmeye başladı
ipsiz kolay oluyormuş olay iple atlamaktadün 250 tane atladım ama canım çıktı ara ara atladım birde
3 hafta nasıl dayandın maşallah . bugün benim 1.ci günüm bakalım zorlnıcam mı ? regli haftam birde. ödem çayı verdi mi diyetisyen ?
70 in altına in bak nasıl atlıyorsunYa kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedim
artık gayet dikkatliyim hiç yormuyorum kendimi bu temizlikte 2 3 hafta gider zatendikkat et kuzum anlamazsin kotu olursun. aksam eve gidince guzelce dinlen
üşengeç miyiz acabatahlil yaptırmam gerekli ki,m gidip kan verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?