Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedim
cnm ben ipsiz hiç atlamadım 1000i bi kere yaptım o da etliekmek yemiştim onun için yoksa 600 filan atlıyorum onda da iki üç gün atlayınca ayak bileklerim çok acıyor

günaydın kızlar evde internete giremiyorum cep telefonuyla bağlandıktan sonra giricem ama her gün düzenli menü paylaşımı yapıcam bu sabah itibariyle kilom 78.3 artık buradayım her gün sporda yapıcam çok hırslıyım ve zayıflasam bile buraya yazmaya devam edicem çünkü ben korumada çok zorlanıyorum şeker diyetine ben de katılmak istiyorum

baktırmıştım demir eksik sadece canım ilaç aldım ama bıraktım sonra

süperiz o zaman desene bu hafta güzel kilo vercez . 7leri de gördün
demek ki bırakmamak gerekiyo
devam et ilaçlarına kış bitiyo ha gayret hasta fln olma

tamam o zmn

guneydn cnm nasilsin
günaydın kuzum iyiyimm belim agrıyo sadece
hafta sonu temizlik yaptım agır bişeyde cekmedim ama felaket kötü oldum daha yeni düzelmeye başladı

Ya kizlar siz ipsizmi atliyosunuz ben dun iple 500 atladim ölüyorum sandım helal olsun kizlara 1000 nasıl atlıyolar dedim
ipsiz kolay oluyormuş olay iple atlamakta dün 250 tane atladım ama canım çıktı ara ara atladım birde
Kizlar günaydın hafta sonu yoktum buralarda ama geriye dönük okuyabildim biraz

21 gün sekersiz diyetine bende katilabilirim zaten 3 haftadir hic seker almadim bi 3 hafta daha almam SchonerDuft @Bir garip
3 hafta nasıl dayandın maşallah . bugün benim 1.ci günüm bakalım zorlnıcam mı ? regli haftam birde. ödem çayı verdi mi diyetisyen ?

bugün birinci günümüz şekerde .. aktif olmaya çalışırsan daha hızlı verirsin aslında

dikkat et kuzum anlamazsin kotu olursun. aksam eve gidince guzelce dinlen

kızlar diyetisyene gittim 1 kilo daha vermişim toplamda 3 haftada 3.4 kilo olmuş bunun 2.9 u yağ , doktorun dediğine göre vucudumda adet olamamamın verdiği şişkinlikle ödem 1.2 kiloymus yani onuda düşersek toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorsun dedi

listede ufak değişiklik yaptı munter SchonerDuft ödem çayı vermedi çünkü kilo veremiz iyi gidiyor şu an vucudundaki ödemi de adet olduğunda atacaksın o nedenle kilo vermen yavşladığında o tarz şeyler yaparız dedi bende ısrar edemedim

İnşallah daha fazla veririz

tahlil yaptırmam gerekli ki,m gidip kan verecek

ben sanırım ipsiz atlarım ayaklarım çok kötü sabah yürüyemedim taksiye bindim o derece saf gibi tek seferde 500 atladım

şeker ve beyaz un olmadan 3 hafta geçirdim yaa görün ızdırabımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…