Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ananas çok iyiyömiş diyette ben de duydum ödem de atarmış

ay evet ja okadar hatta dün eve geldigimde patlicam sandim

ay yap vallah cok sevinir
ay uzun zamandır o durumu yaşamıyorum afiyet olsun . valla çok mutlu ben yapınca daha çok mutlu olur
ya ben ananası yemeyim o zaman dimi onun yerine ne yiyebilirim ki lifli bişey olması gerekiyormuş
yok kız ye bence şeker ihtiyacını karşılarsın bende alacam hafta sonuna doğru ancak şekerden uzak dururum
yemekler pastalar yenmiş gezilmişşşş simdi yine diyet
burası kürkcü dükkanı kuzu dönüp dolaşıp burda bulusuyoruz

o da olabilir evet bwn napim her gittiğimde test istiyolar
verceksin benden 1 dolu bir boş şeklinde aldılar en sonlara doğru zor bulyorlardı yıpranmış damarlar demişti . hem 9 ay hemen geçer ki 2 ayı gitti 7 ay kaldı iğneye de alışırsın

Hiç sanmıyorum alışamam ben

Menülerin çok güzel canım spora başladınmı

ip atlayarak başladım dün eliptik bisikletimide komşuya vermiştim geri getirsemmi diyorum vakit bulamıyodum akşamları kızımda bırakmıyodu zaten ama eşimle annem biz bakarız ya spor yapacaksan dediler o yüzden başlayım diyorum

eliptik bisikletin güzel faydası olurmu sence

Olur tabi canım bence daha güzel olur hemen ipe yönelme biraz vücudun alışsın spora günlük yarım saatini bile ayırsan yeter eşinde yardımcı oluyormuş hem ne güzel

cnm sen bozmadan devam et iyi gidiyorsun bozmazsan kısa sürede hedefe ulaşırsın ben hep bozduğumdan vücudum isyan etti

saol canım bi kere başlamışken bi an önce verebilidğim kadar veriyim diye şartlandırıyorum kendimi engel oluyorum o yüzden herkes haftada bir de olsa ödül ver deselerde 3.5 haftada ödülüm sadece 2 tatlı kaşığı sütlaçtı regl dönemim olmasına rağmen bu haftada ağzıma cıs sürmeyecem

bi kere bozdunmu devamı gelir yapma bi süre zaten hepsinin tadını biliyosun şimdi yeyip vicdan azabı çekeceğine hedefine ulaşıp keyfini süre süre ye

ooo supermis cnm tebrik ediyorum masallah.
olsun kuzum biz detokssuzda veririzz

artık gayet dikkatliyim hiç yormuyorum kendimi bu temizlikte 2 3 hafta gider zaten
aynen evde cok hareket etmeyin kirlenmesin

Günaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
hiiiiii nefissss gozukuyorrr ellerine saglik cnmmm
kuzum sehriye corbasinda sehriye var diyemi yasak
cok ise yarar eliptik en iyi spor aletlerindendir kalori yaktirio calistiran

Olur tabi canım bence daha güzel olur hemen ipe yönelme biraz vücudun alışsın spora günlük yarım saatini bile ayırsan yeter eşinde yardımcı oluyormuş hem ne güzel

evet canım saolsun önce eliptikle ısınıp sonra ip atlasam süper olacak inşallah
zaten 30-40 dakika benim hedefimde

ben de haftada bir ödül veririidm kendime vermeseydim şimdiye çoktan biterdi

yok canım yapamam ben

Evet canım makarna türü ya oda

evet canım saolsun önce eliptikle ısınıp sonra ip atlasam süper olacak inşallah
zaten 30-40 dakika benim hedefimde
O zaman spor takımlarına gelirmisin

Hiç sanmıyorum alışamam ben
ben alıştıysm herkes alışır ama korkmaya devam eder o ayrı bir sıkıntı

aynen yeyim o zmaan zaten çok severim tedavi zamanıda çok yemiştim
tedavide neyi destekliyor peki ? bende sol yumurta yavaş çalışıyor ve o tarafta tüp var onun çalışmasını hızlandırmak istiyorum var mı bilgin bununla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…