- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.081
ananas çok iyiyömiş diyette ben de duydum ödem de atarmışsabah
1 dilim ananas
1 yumurta
1 dilim peynir
yeşillik tabağı
10 badem
ara:
yeşilçay+2 gün kurusu yada 1 incir
öğlen:
120 gr et+balık+tavuk
salata
ara:
1 meyve + 200 ml süt yada kendi yaptığımız meyveli yoğurt
akşam:
etsiz sebze yemeği
yoğurt
ara:
1 çay bardağı kuruyemiş
*öğlen ve akşam yer değişebilirmiş
ayrıca ikindi ve akşam aralarıda yer değiştirilebilirmiş
bu haftayı çok begendim
ay uzun zamandır o durumu yaşamıyorumay evet ja okadar hatta dün eve geldigimde patlicam sandim
ay yap vallah cok sevinir
yok kız ye bence şeker ihtiyacını karşılarsın bende alacam hafta sonuna doğruya ben ananası yemeyim o zaman dimi onun yerine ne yiyebilirim ki lifli bişey olması gerekiyormuş
verceksin benden 1 dolu bir boş şeklinde aldılar en sonlara doğru zor bulyorlardı yıpranmış damarlar demişti . hem 9 ay hemen geçer ki 2 ayı gitti 7 ay kaldı iğneye de alışırsınyemekler pastalar yenmiş gezilmişşşş simdi yine diyet
burası kürkcü dükkanı kuzu dönüp dolaşıp burda bulusuyoruz
o da olabilir evetbwn napim her gittiğimde test istiyolar
Hiç sanmıyorum alışamam benay uzun zamandır o durumu yaşamıyorumafiyet olsun . valla çok mutlu ben yapınca daha çok mutlu olur
yok kız ye bence şeker ihtiyacını karşılarsın bende alacam hafta sonuna doğruancak şekerden uzak dururum
verceksin benden 1 dolu bir boş şeklinde aldılar en sonlara doğru zor bulyorlardı yıpranmış damarlar demişti . hem 9 ay hemen geçer ki 2 ayı gitti 7 ay kaldı iğneye de alışırsın
Menülerin çok güzel canım spora başladınmı
Olur tabi canım bence daha güzel olur hemen ipe yönelme biraz vücudun alışsın spora günlük yarım saatini bile ayırsan yeter eşinde yardımcı oluyormuş hem ne güzelip atlayarak başladım dün eliptik bisikletimide komşuya vermiştim geri getirsemmi diyorum vakit bulamıyodum akşamları kızımda bırakmıyodu zaten ama eşimle annem biz bakarız ya spor yapacaksan dediler o yüzden başlayım diyorum
eliptik bisikletin güzel faydası olurmu sence
cnm sen bozmadan devam et iyi gidiyorsun bozmazsan kısa sürede hedefe ulaşırsın ben hep bozduğumdan vücudum isyan etti
yok kız ye bence şeker ihtiyacını karşılarsın bende alacam hafta sonuna doğruancak şekerden uzak dururum
ooo supermis cnm tebrik ediyorum masallah.kızlar diyetisyene gittim 1 kilo daha vermişim toplamda 3 haftada 3.4 kilo olmuş bunun 2.9 u yağ , doktorun dediğine göre vucudumda adet olamamamın verdiği şişkinlikle ödem 1.2 kiloymus yani onuda düşersek toplamda 4.5 kilo vermiş oluyorsun dedi
listede ufak değişiklik yaptımunter SchonerDuft ödem çayı vermedi çünkü kilo veremiz iyi gidiyor şu an vucudundaki ödemi de adet olduğunda atacaksın o nedenle kilo vermen yavşladığında o tarz şeyler yaparız dedi bende ısrar edemedim
aynen evde cok hareket etmeyin kirlenmesinartık gayet dikkatliyim hiç yormuyorum kendimi bu temizlikte 2 3 hafta gider zaten
hiiiiii nefissss gozukuyorrr ellerine saglik cnmmmGünaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
kuzum sehriye corbasinda sehriye var diyemi yasakCanım şeker beyaz un yasak sadece yoksa balsız pekmezsiz bende yapamam
500 de anca ısınıyorum canım benzamanla sende alışırsın yavaş yavaş arttır ama
Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahilmunter
Bal pekmez günlük 1yemek kaşığını geçmeyecek
Meyvede en fazla iki porsiyon günlük
Hoşgeldin canım hadi bakalım bugün ilk günümüz
Günaydınşeker orucuna başladık Varmısın
cok ise yarar eliptik en iyi spor aletlerindendir kalori yaktirio calistiranip atlayarak başladım dün eliptik bisikletimide komşuya vermiştim geri getirsemmi diyorum vakit bulamıyodum akşamları kızımda bırakmıyodu zaten ama eşimle annem biz bakarız ya spor yapacaksan dediler o yüzden başlayım diyorum
eliptik bisikletin güzel faydası olurmu sence
ananas cok faydali ve yag yakar yemeye devamaynen yeyim o zmaan zaten çok severim tedavi zamanıda çok yemiştim
Olur tabi canım bence daha güzel olur hemen ipe yönelme biraz vücudun alışsın spora günlük yarım saatini bile ayırsan yeter eşinde yardımcı oluyormuş hem ne güzel
ben de haftada bir ödül veririidm kendime vermeseydim şimdiye çoktan biterdisaol canım bi kere başlamışken bi an önce verebilidğim kadar veriyim diye şartlandırıyorum kendimi engel oluyorum o yüzden herkes haftada bir de olsa ödül ver deselerde 3.5 haftada ödülüm sadece 2 tatlı kaşığı sütlaçtı regl dönemim olmasına rağmen bu haftada ağzıma cıs sürmeyecem
bi kere bozdunmu devamı gelir yapma bi süre zaten hepsinin tadını biliyosun şimdi yeyip vicdan azabı çekeceğine hedefine ulaşıp keyfini süre süre ye
yok canım yapamam benCanım şeker beyaz un yasak sadece yoksa balsız pekmezsiz bende yapamam
500 de anca ısınıyorum canım benzamanla sende alışırsın yavaş yavaş arttır ama
Süpersin canım şeker beyaz un yasak şehriye çorbası dahilmunter
Bal pekmez günlük 1yemek kaşığını geçmeyecek
Meyvede en fazla iki porsiyon günlük
Hoşgeldin canım hadi bakalım bugün ilk günümüz
Günaydınşeker orucuna başladık Varmısın
nerelerdesin kaçsın şimdi ben şeker orucuna başladım 2. günümorkide1453 canım yarışalım
saol canım bi kere başlamışken bi an önce verebilidğim kadar veriyim diye şartlandırıyorum kendimi engel oluyorum o yüzden herkes haftada bir de olsa ödül ver deselerde 3.5 haftada ödülüm sadece 2 tatlı kaşığı sütlaçtı regl dönemim olmasına rağmen bu haftada ağzıma cıs sürmeyecem
bi kere bozdunmu devamı gelir yapma bi süre zaten hepsinin tadını biliyosun şimdi yeyip vicdan azabı çekeceğine hedefine ulaşıp keyfini süre süre ye
Evet canım makarna türü ya odaooo supermis cnm tebrik ediyorum masallah.
olsun kuzum biz detokssuzda veririzz
aynen evde cok hareket etmeyin kirlenmesin
hiiiiii nefissss gozukuyorrr ellerine saglik cnmmm
kuzum sehriye corbasinda sehriye var diyemi yasak
cok ise yarar eliptik en iyi spor aletlerindendir kalori yaktirio calistiran
O zaman spor takımlarına gelirmisinevet canım saolsun önce eliptikle ısınıp sonra ip atlasam süper olacak inşallah
zaten 30-40 dakika benim hedefimde
ben alıştıysm herkes alışır ama korkmaya devam eder o ayrı bir sıkıntıHiç sanmıyorum alışamam ben
tedavide neyi destekliyor peki ? bende sol yumurta yavaş çalışıyor ve o tarafta tüp var onun çalışmasını hızlandırmak istiyorum var mı bilgin bununla ilgiliaynen yeyim o zmaan zaten çok severim tedavi zamanıda çok yemiştim
Tamam canımyok canım yapamam ben
Eline sağlık çok güzel görünüyorGünaydin kizlar, evet size pastami yolluyorum ilk deneyimim oldugu icin tabikide insallah zamanla daha güzellestirecegim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?