Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam kuzum benimle gurur duyacaksin bak gor 4 gun de sekeri nasil siliyorum uzun yapmam haa soyleyeyimm
ok cuma günü sütlü tatlı yeriz sen kurabik yersin tabi ben bozmaya kıyamam diyte devam derim

4 5 gün yapıp 1 gün bozup devam etsek bile çok iyi bizim için o yüzden yapabildiğin gibi yap meyve serbest pirinç makarna yasak
Haftaya eksi 300 le basladim arkadaslar moral superrrr
süpersin kuzuuu
ya evet kalabalık olursak 1 2 gün fazla yaparız belki

ekmek? patates? bulgur? siyez bulguru? mısır? :

herkesi katılmaya zorluyorum sende yap 2 3 günde olsa yap selilütlerin azalcak yok olcak derin sıkılaşacak daha hızlı kilo vercen

buki sende yapsana bizle şeker diyeti
tamam canim yapim bende... tam olarak nelere dikat etcez yani tatlilardanmi tek yada böyle nebilim ekmek mesela onun icindede Seker var falan?

bütün çabam fit anne olmak için çünkü böyle yedikce rahatsız oluyorum
cubuk krakerde getirmedim yanımda yemiyeyim diye

sen napıyosnnnn geçti mi dişinn

tamam canim yapim bende... tam olarak nelere dikat etcez yani tatlilardanmi tek yada böyle nebilim ekmek mesela onun icindede Seker var falan?
meyve organik bal pekmez bulursan serbest kuru meyve serbest ama tonlarca yemicen
un mısır pirinç beyaz ekmek yenmicek . normlde meyvede yok diyen var ama o kadarını ben yapamam açıkçası

https://www.google.com.tr/amp/m.mil...r-misiniz--pembenar-yazardetay-diyet-2186462/
Burayı oku canım

bütün çabam fit anne olmak için çünkü böyle yedikce rahatsız oluyorum
cubuk krakerde getirmedim yanımda yemiyeyim diye

sen napıyosnnnn geçti mi dişinn
Aynen ya gönül rahatlığıyla da yiyemiyoruz Ha hep bi pişmanlık
Yok canım ya iki gündür alabildiğine şişiyor yüzüm de şişti eşim dalga geçiyor 65 kilo olmuşsundur eyvah diyor

Bugün gittik doktora ölmüş bu diş dedi iltihap geçerse cuma günü çekelim dedi ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…