- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.281
Yok canım reglimi son günü ve diyetisyen gideceğim dedim hep yarım gün saat 15:00 başladım di..kas kaybına yol actu hemen geri gelir dedi kg olaraktan daAaa öylemiymiş sıkma canını kuzum. Sen haftada bir kezmi yapıyordun
Yok canım ben haftada bir yapıyorum bazen çok yapmıyorum. Benim kilolar dikkat edersem geri gelmiyor.Yok canım reglimi son günü ve diyetisyen gideceğim dedim hep yarım gün saat 15:00 başladım di..kas kaybına yol actu hemen geri gelir dedi kg olaraktan da
Afiyet olsun canımKlasil karatay kahvaltin
2 yumurta 5 zeytin
Bir parca peynir
Yesillik 1 bardak kefir
Fistik
Aksam
Balik salata ve kereviz salatasi
Mutfakta elma gordum cnm.cekti ama meuve bende kilo yapiyor yemiycem
Valla bende hiç doymuyorum7bucukta canim oyle aman aman acikmam yok
Senin dediğin mantıklı geldide nasıl yapcaz onu o düşündürdü beni meyve olmadan nasıl şeker ihtiyacını alcaz ki ?hepsi yasak 21 gunde vucut ariniyor bunlatdan ben yapayim da ona gore karar verirsiniz tabi bitirebilirsem
Şu yazdığını görünce yapsam mı diyorum yemin ederimCanim ben facede 64 den 59 a sekr orucuyla 25 gunde dusen birini gordum bem de takildigim.icim bunu denemeye karar verdim kilo yapan hic biseyi yemeyeceğim icin kirilacaktir diye düşünüyorum obur türlüsüde iyi tabi ama bem.meyveyi kesmeyince veremiyorum bi deniycem insallah basaririm
Yürüyüş niye yapma dedi peki ?Canım yuruyus yapıyorum diyetisyen yürüyüşü çok yapma yemeklerine ağırlık ver yemezsen kg veremezsiniz dedi benimde iki haftaya yakin yemem düzeldi dediğini yapacam kuzu çok üzüldüm gerçektende detokslar çok işe yaramıyor diyetisyen önerdiği de yapmamız lazım..bugün nolduysa hiç halim yoktu yeni kalktım sürekli uyudum dermanım yok bidaha tobe süt detoksu ama beni halsiz birakti((
Nasılsın canım.Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
8-9 zeytin
Peynir
Domates
Ara
1 bardak süt- yarım muz
Yarım armut
Akşam
2 kase mercimekli sebze çorbası
Salata
Balık
2 dilim kadar tahin helvası
Ara
2 dilim ananas
2 dilim portakal
İyiyim çok şükür sen nasılsın. Bende öyle yapıyodum ama bugün pazara gitti eşim. Taze taze görünce saldırdımNasılsın canım.
Canım diyette meyveyi şöyle yapmamız gerekli ara öğünlerde 1 meyve 1 elma yada 1 armut ama avuç içi büyüklüğünde olmalı yarım elma yarım armut şeklinde olmamalı 2 öğünde öyle yapmışsın
Bir defalık ise sıkıntı yok afiyet olsun .iyiyim bende listeye girdim bakalım ne kadar verebilcem bu seferİyiyim çok şükür sen nasılsın. Bende öyle yapıyodum ama bugün pazara gitti eşim. Taze taze görünce saldırdım
Hadi hayırlı olsun. İnşallah istediğin kiloya erişirsin.Bir defalık ise sıkıntı yok afiyet olsun .iyiyim bende listeye girdim bakalım ne kadar verebilcem bu sefer
Tahin helva dimekMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
8-9 zeytin
Peynir
Domates
Ara
1 bardak süt- yarım muz
Yarım armut
Akşam
2 kase mercimekli sebze çorbası
Salata
Balık
2 dilim kadar tahin helvası
Ara
2 dilim ananas
2 dilim portakal
Aaa şeker diyeti başladı bugün demi. Allah kolaylık versin.Tahin helva dimek
Banada banada
Sana yok sus
Tamam
TeşekkürlerAaa şeker diyeti başladı bugün demi. Allah kolaylık versin.
Demi yaaAyhhh alemsin ya şeker ne kadar da ele geçirmiş bizi
Aynen yaaDemi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?