- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.301
Iki hafta hic spor yapamadim bulantidan sebze yemeklerden hepsinden tiksindim dedim kas kaybetmisim ya duzenli yemeklere agirlik ver halsiz olursan yürüyüş yapma dedi.suyu cok ictigimi soyledim 3-3,5 lt gecmesin dedi vitamin mineral kaybedersin dedi gelecek ay tahlil istedi degerlere bakicak.ozamana kadar protein ağırlıklı menulerde kendimi zorlucam kuzu.nkuzu.ne bilim bu da Allah tan bebek icin cirpiniyorum heral engel cikti bunuda kendi elimle yaptim ..bugun hic iyi degildim ben bu kadar uyumadimdi dunku yarim gun süt detoksu beni vucudumu yormus anlaşılan :)Valla bende hiç doymuyorum
Senin dediğin mantıklı geldide nasıl yapcaz onu o düşündürdü beni meyve olmadan nasıl şeker ihtiyacını alcaz ki ?
Şu yazdığını görünce yapsam mı diyorum yemin ederim
Yürüyüş niye yapma dedi peki ?
Ben yazmistim canim 300 gram eksideyimmunter 66.6 /
UMEYYE 66.8/ bu hafta cok iyi kilo vermen gerkeli cuma bildirimini telafi edebilmen için
orkide1453 62.6
Mavi boncukkk 82.1 /
@tgb1907 72.00 /
SchonerDuft 71,90/
evet kızlar cumaya göre artı cıkan avr mı aranızda?
Kiz disin apseli degilmi zararli olur çok siser dikkat apseliyken kendini zorlamican3000 ip
10 dk abs
160 puan
Bilmiyordum kiKiz disin apseli degilmi zararli olur çok siser dikkat apseliyken kendini zorlamican
Canim benimde başıma geldi disim apse oldu tarlada egildim çalıştım ve aksama dogru tam cenemin alti yumurta buyuklugunde sisti ve yanagimda cok kotuydu yani apseliyken kendini zorlama iyilestirme surecini uzatirsin ve ben bbunu 1 ay cektim antibiyotik bile fayda etmedi dr iğne verdi 15 gun vuruldumm ayy icim bi hos olduBilmiyordum ki
oyy cnm cok sag olhttp://www.nefisyemektarifleri.com/ispanakli-corba-mis/
http://www.nefisyemektarifleri.com/kabak-corbasi-4307751/
http://www.nefisyemektarifleri.com/domates-corbasi-4295562/
http://www.nefisyemektarifleri.com/terbiyeli-tavuk-corbasi-4293757/
http://www.nefisyemektarifleri.com/brokoli-corbasi-4312167/
munter al sana çorba tarifleri
yeriz dondurma yiyecem ben dolapta var ne zamandir alip koklayip yerine virakiyomok cuma günü sütlü tatlı yerizsen kurabik yersin tabi ben bozmaya kıyamam diyte devam derim
4 5 gün yapıp 1 gün bozup devam etsek bile çok iyi bizim için o yüzden yapabildiğin gibi yap meyve serbest pirinç makarna yasak
süpersin kuzuuu
ya evet kalabalık olursak 1 2 gün fazla yaparız belki
cünkü onlar cagırınca biz gitmiyoruz
kiz cumaya kadar o kadar kiloyu nasil vereceksin
bencede sen acele etme zaten kilon hizli gidiyor takildiginda dersinBencede siz bi deneyin sutunun durumunada bi bak bu evrede ona gore yapayim bende benim bebegim daha 3 aylik
yok artikkizlar siz ciddi ciddi omlete un mu koyuyosunuz???????
sekerli yumurtami yumurtadan sogudum su anyok canısı ben değilim ama babam şekerli yumurtayı çok sever eminim bunu da hiç duymadınız
ayy korkarim sevdigim seylerden tizkindirteceksiniz beniSekerli yumurtami anaaaa ne degisik ama bende cok degisik yemekler yedigim icin sasirmim
mesela ekmegin üstüne Nutella sürüp Beyaz peynir koyarim yada Nutella ve salam yada Nutella peynir ve sucuk üclüsünden tost yaparim:)
Allah imm al bi tane dahaAlmayım beneşim de tahin helva ile peynir yer dene bak çok güzel diyor ama tahin helva ile ekmeğe daha yeni alıştım sandviç gibi favorim
kuzum bozma moralini . Aynen diyetisyen ne soyluyorsa o sekilde devam. Bu defa kastan degil yagdan vereceksinSlm kizlar bugun biraz moralim bozuk diyetisyene gitttim 2,5 kg gitmis ama hep kastan gitmiş uzuldum halsizlik var bi bide bulantidan yemeklerden yiyemedim ve sut yogurt ta icemedim bu iki bucuk kg yu hep sut detoksundan verdim kizlar bence sut detoksu yapmayin bende bir daha yapmicam kg kaybı degil kas kaybi oluyormus.UMEYYE @poncikbirgelincik aklinizda olsun sizleride uyariyim dedim..
Simdi yemek yemek icin kendimi zorlucagim listeyede tam uyacagim ins..
benimdeeHastayken bile iştahım açıktır ben de sorun var herhalde
kuzum tum fun spor yaptim takimimiz icinn kendimi feda ettim
Hemen topla kuzu olmadı özelde git bir diyetisyene. Bak benim şekerim de 90 99 arası bana hiç ilaç veren dr olmadı sana niye verdiler anlamıyorum. Şeker yüklemesi yapıldı mı peki ?Iki hafta hic spor yapamadim bulantidan sebze yemeklerden hepsinden tiksindim dedim kas kaybetmisim ya duzenli yemeklere agirlik ver halsiz olursan yürüyüş yapma dedi.suyu cok ictigimi soyledim 3-3,5 lt gecmesin dedi vitamin mineral kaybedersin dedi gelecek ay tahlil istedi degerlere bakicak.ozamana kadar protein ağırlıklı menulerde kendimi zorlucam kuzu.nkuzu.ne bilim bu da Allah tan bebek icin cirpiniyorum heral engel cikti bunuda kendi elimle yaptim ..bugun hic iyi degildim ben bu kadar uyumadimdi dunku yarim gun süt detoksu beni vucudumu yormus anlaşılan :)
Kendimi iyu hisstedimigim surece spora devam ben hemren toparlanacam canimm ins
Nasıl yürüdün o kadar yorulmadın mı okurken yoruldum.oyy cnm cok sag ol
yeriz dondurma yiyecem ben dolapta var ne zamandir alip koklayip yerine virakiyom
bence sen git gelmesin
bencede sen acele etme zaten kilon hizli gidiyor takildiginda dersin
yok artikilk kez duydum
sekerli yumurtami yumurtadan sogudum su an
ayy korkarim sevdigim seylerden tizkindirteceksiniz beni
Allah imm al bi tane daha
kuzum bozma moralini . Aynen diyetisyen ne soyluyorsa o sekilde devam. Bu defa kastan degil yagdan vereceksin
benimdee
sizi yenmek icin pusuya yattiim
saka bir tarafa kizlar tum gun disardaydim her yerim pert
Bugun menu paylasamayacagim sizlerede yorum yapamayacagim coooook yorgunum olmek uzereyim
sporumu paylasayim 8 saat dolastim ama 2 saati atiyorum 6 saat yuruyus yaziyorumLuluuu94 temposuz 6 saat yuruyusum var cnm. 108 puan yapiyor gece gece yanlis hesaplamadim umarim hesapladiysamda pertligime verin
yorulmadim olur mu bebekleym dusun nasil yoruldugumu .uzun zamandir evdem cikamamistim iyi geldi baya bir dolastik avm carsi pazar market derken hem zaman nasil gecti anlamadim hem de nasil yurudum anlamadim. Kanguru ile dolastim seviyorum onunla dolasmayu cok rahat oluyor.Nasıl yürüdün o kadar yorulmadın mı okurken yoruldum.
Benim nefsim tıkandı bir şey yiyemiyorummidem almıyor sürekli sebze yiye yiye ogg geldi bana
Bilmiyorum ki nasıl olcak ıyilesmedim de sorunlar devam ediyor. Ilac alıyorum ama karnım şiş ve ağrı var bak 3 gibi uyandım halen uyuyamadım halsizimde yine tıkalı nefsim birşey yemek istemiyorumyorulmadim olur mu bebekleym dusun nasil yoruldugumu .uzun zamandir evdem cikamamistim iyi geldi baya bir dolastik avm carsi pazar market derken hem zaman nasil gecti anlamadim hem de nasil yurudum anlamadim. Kanguru ile dolastim seviyorum onunla dolasmayu cok rahat oluyor.
kuzum sen niye boyle oldun ya
Nasil duzeleceksin
Ayy bilmiyordumCanim benimde başıma geldi disim apse oldu tarlada egildim çalıştım ve aksama dogru tam cenemin alti yumurta buyuklugunde sisti ve yanagimda cok kotuydu yani apseliyken kendini zorlama iyilestirme surecini uzatirsin ve ben bbunu 1 ay cektim antibiyotik bile fayda etmedi dr iğne verdi 15 gun vuruldumm ayy icim bi hos oldu(
Tamam canımoyy cnm cok sag ol
yeriz dondurma yiyecem ben dolapta var ne zamandir alip koklayip yerine virakiyom
bence sen git gelmesin
bencede sen acele etme zaten kilon hizli gidiyor takildiginda dersin
yok artikilk kez duydum
sekerli yumurtami yumurtadan sogudum su an
ayy korkarim sevdigim seylerden tizkindirteceksiniz beni
Allah imm al bi tane daha
kuzum bozma moralini . Aynen diyetisyen ne soyluyorsa o sekilde devam. Bu defa kastan degil yagdan vereceksin
benimdee
sizi yenmek icin pusuya yattiim
saka bir tarafa kizlar tum gun disardaydim her yerim pert
Bugun menu paylasamayacagim sizlerede yorum yapamayacagim coooook yorgunum olmek uzereyim
sporumu paylasayim 8 saat dolastim ama 2 saati atiyorum 6 saat yuruyus yaziyorumLuluuu94 temposuz 6 saat yuruyusum var cnm. 108 puan yapiyor gece gece yanlis hesaplamadim umarim hesapladiysamda pertligime verin
Luluuu94 60 dk yürüyüş vardi 24 puan
Bem yapamadim cnm
güzel olmuş cnm afiyet olsunEmziren anne menüsü
8:45
3yk menemen
1 dilim tb ekmegi
3zeytin
3 tk çökelek
2tk Labne peyniri
2tk Susam ezmesi şekersiz
2tk tahin pekmez
12:45
Haşlanmış taze börülce (zeytinyağlı sarımsaklı)
1dilim tb ekmegi
Yoğurt
Salata
Şekersiz hoşaf
17:00
1portakal
2ceviz
19:10
1kase Sebzeli sulu et haşlama
3yk biber patlıcan kavurma
Yoğurt
Salata
Şekersiz hoşaf
Şekersiz türk kahvesi kabak çekirdeği ve fıstık yiyebilirim
güzel afiyet olsunBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yesil cay
Ara 1 fincan sütlü kahve
Ogle 3 kofte kadar et 1 dilim yemeğin icindeki patates 1 kase mercimek çorbası salata
Ara 1/2 kase yogurt 1 armut tarçınlı
Aksam 8 yk ispanak yemeği salata 1 kase yogurt 1/2 tane icli köfte
Su 3 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 14 puan
Biraz daha spor yaparsam yazarim
cok iyiyim bebeğim sen nasılsınGünaydın güzel hatunNısılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?