Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iki hafta hic spor yapamadim bulantidan sebze yemeklerden hepsinden tiksindim dedim kas kaybetmisim ya duzenli yemeklere agirlik ver halsiz olursan yürüyüş yapma dedi.suyu cok ictigimi soyledim 3-3,5 lt gecmesin dedi vitamin mineral kaybedersin dedi gelecek ay tahlil istedi degerlere bakicak.ozamana kadar protein ağırlıklı menulerde kendimi zorlucam kuzu.nkuzu.ne bilim bu da Allah tan bebek icin cirpiniyorum heral engel cikti bunuda kendi elimle yaptim ..bugun hic iyi degildim ben bu kadar uyumadimdi dunku yarim gun süt detoksu beni vucudumu yormus anlaşılan :)
Kendimi iyu hisstedimigim surece spora devam ben hemren toparlanacam canimm ins

Canim benimde başıma geldi disim apse oldu tarlada egildim çalıştım ve aksama dogru tam cenemin alti yumurta buyuklugunde sisti ve yanagimda cok kotuydu yani apseliyken kendini zorlama iyilestirme surecini uzatirsin ve ben bbunu 1 ay cektim antibiyotik bile fayda etmedi dr iğne verdi 15 gun vuruldumm ayy icim bi hos oldu (

oyy cnm cok sag ol

yeriz dondurma yiyecem ben dolapta var ne zamandir alip koklayip yerine virakiyom

cünkü onlar cagırınca biz gitmiyoruz
bence sen git gelmesin

munter bugün 66.6 çıktım cumaya kadar 64 olurum inşallah
kiz cumaya kadar o kadar kiloyu nasil vereceksin

Bencede siz bi deneyin sutunun durumunada bi bak bu evrede ona gore yapayim bende benim bebegim daha 3 aylik
bencede sen acele etme zaten kilon hizli gidiyor takildiginda dersin

kizlar siz ciddi ciddi omlete un mu koyuyosunuz???????
yok artik ilk kez duydum

yok canısı ben değilim ama babam şekerli yumurtayı çok sever eminim bunu da hiç duymadınız
sekerli yumurtami yumurtadan sogudum su an
Sekerli yumurtami anaaaa ne degisik ama bende cok degisik yemekler yedigim icin sasirmim

mesela ekmegin üstüne Nutella sürüp Beyaz peynir koyarim yada Nutella ve salam yada Nutella peynir ve sucuk üclüsünden tost yaparim:)
ayy korkarim sevdigim seylerden tizkindirteceksiniz beni
Almayım ben eşim de tahin helva ile peynir yer dene bak çok güzel diyor ama tahin helva ile ekmeğe daha yeni alıştım sandviç gibi favorim
Allah imm al bi tane daha

kuzum bozma moralini . Aynen diyetisyen ne soyluyorsa o sekilde devam. Bu defa kastan degil yagdan vereceksin

Hastayken bile iştahım açıktır ben de sorun var herhalde
benimdee
munter nerdesin kız

Favelayn canım iyimisin
kuzum tum fun spor yaptim takimimiz icinn kendimi feda ettim
munter bayıldımı naptı şeker yok kurabiye yok

sizi yenmek icin pusuya yattiim

saka bir tarafa kizlar tum gun disardaydim her yerim pert
Bugun menu paylasamayacagim sizlerede yorum yapamayacagim coooook yorgunum olmek uzereyim

sporumu paylasayim 8 saat dolastim ama 2 saati atiyorum 6 saat yuruyus yaziyorum Luluuu94 temposuz 6 saat yuruyusum var cnm. 108 puan yapiyor gece gece yanlis hesaplamadim umarim hesapladiysamda pertligime verin

Hemen topla kuzu olmadı özelde git bir diyetisyene. Bak benim şekerim de 90 99 arası bana hiç ilaç veren dr olmadı sana niye verdiler anlamıyorum. Şeker yüklemesi yapıldı mı peki ?
Allah yolumuzu açsın gecenin bu saati uyandım rabbim emeklerimii yemesin sağlıkla sihatle bize de nasip etsin canım

Nasıl yürüdün o kadar yorulmadın mı okurken yoruldum.
Benim nefsim tıkandı bir şey yiyemiyorum midem almıyor sürekli sebze yiye yiye ogg geldi bana

Nasıl yürüdün o kadar yorulmadın mı okurken yoruldum.
Benim nefsim tıkandı bir şey yiyemiyorum midem almıyor sürekli sebze yiye yiye ogg geldi bana
yorulmadim olur mu bebekleym dusun nasil yoruldugumu .uzun zamandir evdem cikamamistim iyi geldi baya bir dolastik avm carsi pazar market derken hem zaman nasil gecti anlamadim hem de nasil yurudum anlamadim. Kanguru ile dolastim seviyorum onunla dolasmayu cok rahat oluyor.
kuzum sen niye boyle oldun ya
Nasil duzeleceksin

Bilmiyorum ki nasıl olcak ıyilesmedim de sorunlar devam ediyor. Ilac alıyorum ama karnım şiş ve ağrı var bak 3 gibi uyandım halen uyuyamadım halsizimde yine tıkalı nefsim birşey yemek istemiyorum
Gezmek iyi gelmez mi canısı iyi yapmışsın tebrik ederim seni ayrıca herkes bu kadat saat bebek ile gezmez yoruldum der .

Ayy bilmiyordum
sağol canım
Tamam canım

Luluuu94 60 dk yürüyüş vardi 24 puan

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :95+0+160
Favelayn :
munter :38+47,5+102
orkide1453 :30
Buki_89 :

PATATESLER
BitmeyenUmidim :30
UMEYYE :18
SchonerDuft :28+22
SekerPancarii :25
GamzeK17 :
@tgb1907 :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak

güzel olmuş cnm afiyet olsun

güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…