- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.341
İyiyim canım yüzüm biraz daha şişmiş sadececok iyiyim bebeğim sen nasılsın
Süper canım afiyet olsunekmeğim çok tahıllı canım içinde bir sürü şey var tadını da beğeniyorum
Luluuu94
60 dk tempolu yürüyüş 24 puan
400 ip atlama 20 puan
2 dk plank 6 puan
Bölgesel egzersiz 3 puan
toplam : 53 puan
GünaydınGunaydin kizlar
benim hafta sonundan hic sporum yok ama dün 500 ip ve 20 dakika tempolu yürüyüsüm var aksam misafirim vardi cok yapamadim ama bugün yapcam yine insallah
bendeeeeeyok artikilk kez duydum
Kiz hamis olmayasin bulantılar falanbiraz var ağrım ve herşeyi kaldırmıyor midem kahvaltı yapamadım dün öğlende bişi yiyemedim desem yeridir. şu regli öncesi dönemlerden nefret ediyorum. sanmıyorum klomen kullandığım ay program ile tutmuştu benim
bilmiyorum ki uyuyamadım tekrar saat 6,30 ibi gözümü kpatyım dedim gelip bastılar birde onla uğraştım
İyi gidiyo kuzum 1 haftadir geceli gündüzlü yiyom 1 kilo aldim bu da cok normal bence kilo aldim bile demiyorum buna ben ama ses kaydına devam edemedim sen naptinSekerPancarii nasıl gidiyor kuzum kilo verebildin mi
GünaydınNısılsın
öyle olur bende uyansam uyumaya çalışsam cok değişik bi ağırlık korkutma oluyorbiraz var ağrım ve herşeyi kaldırmıyor midem kahvaltı yapamadım dün öğlende bişi yiyemedim desem yeridir. şu regli öncesi dönemlerden nefret ediyorum. sanmıyorum klomen kullandığım ay program ile tutmuştu benim
bilmiyorum ki uyuyamadım tekrar saat 6,30 ibi gözümü kpatyım dedim gelip bastılar birde onla uğraştım
yok kız sanmıyorum öyle brşey düşünmüyorum ancak aşılama ile hamiş kalırım ben artık . ayy senden alalım bu güzel haberi allhın izni ileKiz hamis olmayasin bulantılar falano zaman hayırlisi ben tam tutturdum yumurtlama günlerini
ağırlık değildi bu seferkiöyle olur bende uyansam uyumaya çalışsam cok değişik bi ağırlık korkutma oluyor
ayy oku o zaman bol bol canımyok kız sanmıyorum öyle brşey düşünmüyorum ancak aşılama ile hamiş kalırım ben artık . ayy senden alalım bu güzel haberi allhın izni ile
ağırlık değildi bu seferkiruhu gördüm eli ile ağzımı kapattı ama uyuştu ağzım eşime seslendim oda elimi ısırdı uyandığımda halen o uyuşukluk ve ağrılar vardı normalde benim odama giremezlerdi yıllardır ilk kez oldu
Oyle deme hic belli olmaz kac sene tedavi gorupte kendiliginden hamile kalan bir cok insan varyok kız sanmıyorum öyle brşey düşünmüyorum ancak aşılama ile hamiş kalırım ben artık . ayy senden alalım bu güzel haberi allhın izni ile
ağırlık değildi bu seferkiruhu gördüm eli ile ağzımı kapattı ama uyuştu ağzım eşime seslendim oda elimi ısırdı uyandığımda halen o uyuşukluk ve ağrılar vardı normalde benim odama giremezlerdi yıllardır ilk kez oldu
okuyorum canısı ama yüzüme gülüyorlar ama bana dokunamıyorlar ben korkmuyorum raabime sığındım diyorumayy oku o zaman bol bol canım
inşallah kuzum inşallah rabbim ağzından duysunOyle deme hic belli olmaz kac sene tedavi gorupte kendiliginden hamile kalan bir cok insan varAllah im sağlıklı sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
okuyorum ama gülüyorlar gitmiyorlar ama zararda veremiyorlar duam vardı yardımcı geldi eve ya bilmeden attı ya ben sakladım bulamıyorum ondan beridir arttı bu durumlar ama zarar veremiyorlar ben korkmuyorum eskisi kadarAy ben korkarim nas felak oku bol bol kuzum
bunlarla doyduysan maşallah
ana bu nasıl menü çok düzensiz buldum sıvı diyeti yapıyosun desem o bisküvi ne
eski günlerine geri dönmüşün canım çok iyi menü
menü çok güzel ama bu kadar meyve yerine ara öğünde kuruyemiş mi yesen
bir de sen 21 gün şeker diyetinde yoksun sanırım tahin helvası yediğine göre
Ay sen alışmışsın benceokuyorum canısı ama yüzüme gülüyorlar ama bana dokunamıyorlar ben korkmuyorum raabime sığındım diyorum
inşallah kuzum inşallah rabbim ağzından duysun
okuyorum ama gülüyorlar gitmiyorlar ama zararda veremiyorlar duam vardı yardımcı geldi eve ya bilmeden attı ya ben sakladım bulamıyorum ondan beridir arttı bu durumlar ama zarar veremiyorlar ben korkmuyorum eskisi kadar
Ümit ediyorum. Allahtan ümit kesilmez.oyy cnm cok sag ol
yeriz dondurma yiyecem ben dolapta var ne zamandir alip koklayip yerine virakiyom
bence sen git gelmesin
kiz cumaya kadar o kadar kiloyu nasil vereceksin
bencede sen acele etme zaten kilon hizli gidiyor takildiginda dersin
yok artikilk kez duydum
sekerli yumurtami yumurtadan sogudum su an
ayy korkarim sevdigim seylerden tizkindirteceksiniz beni
Allah imm al bi tane daha
kuzum bozma moralini . Aynen diyetisyen ne soyluyorsa o sekilde devam. Bu defa kastan degil yagdan vereceksin
benimdee
kuzum tum fun spor yaptim takimimiz icinn kendimi feda ettim
sizi yenmek icin pusuya yattiim
saka bir tarafa kizlar tum gun disardaydim her yerim pert
Bugun menu paylasamayacagim sizlerede yorum yapamayacagim coooook yorgunum olmek uzereyim
sporumu paylasayim 8 saat dolastim ama 2 saati atiyorum 6 saat yuruyus yaziyorumLuluuu94 temposuz 6 saat yuruyusum var cnm. 108 puan yapiyor gece gece yanlis hesaplamadim umarim hesapladiysamda pertligime verin
kuzum midene hic endoskopi uaptirdin mi acaba farkli bir problrmin mi var . Beslenmen guzeldi bu ara nede yine boyle oldun. Acaba regl seni boylemi etkiliyorBilmiyorum ki nasıl olcak ıyilesmedim de sorunlar devam ediyor. Ilac alıyorum ama karnım şiş ve ağrı var bak 3 gibi uyandım halen uyuyamadım halsizimde yine tıkalı nefsim birşey yemek istemiyorum
Gezmek iyi gelmez mi canısı iyi yapmışsın tebrik ederim seni ayrıca herkes bu kadat saat bebek ile gezmez yoruldum der .
oo super cnm tebriklerKizlar gunaydin cok sukur 61.0 i gordum bu sabah geçen hafta cidden talihsizlik olmus bu 21 i tamamlamak için hırslandım simdi
ya cok gecmis olsunkızlarFavelayn ın babası pazartesi amelyat olcaktı baypas kalp krizi geçirmişti.bilginiz var mı bilmiyorum dün soran olmuştu
ama ucuk umitler ediyonÜmit ediyorum. Allahtan ümit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?