Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar sehriye corbasi yiyecegim bu aksam cunku pazar gunu yaptigim corba biymedi bende dokemem esimde hepsini bitiremez kurabiye falan yemeyecegim seker yok ama sehriye var olur mu bugunluk @Bir garip SchonerDuft
açıkçası bende bulgur pilavı yicem yasak mı değil mi bilmiyorum herşeyi almıyor midem zaten şuan yerim diyebildiğim tek şey @Bir garip sence ?

en iyi ve pratigi dusunmemek digerleri cetrefilli masaj icin illa bir kisi lazim meditasyona da zaman onlatida dene ama bu dedigimi oncelikli dene. Bak gor gececek stresin.
masajı kızın kendi yapcakmış abla ben yapcam yok demicen falan dedi ama yoramam kızı öyle yazık günah ama denicem dediğini

tabi ki kurallarımız 1.ci sayfada yazıyor kaptinn gelir birazdan ilgilenir seninle canısı
neden siz ilgilenmiyosunuz neden neden nedeennnn

açıkçası bende bulgur pilavı yicem yasak mı değil mi bilmiyorum herşeyi almıyor midem zaten şuan yerim diyebildiğim tek şey @Bir garip sence ?
yogurtta ye yaninda midene iyi gelir

masajı kızın kendi yapcakmış abla ben yapcam yok demicen falan dedi ama yoramam kızı öyle yazık günah ama denicem dediğini
dene cnm bana da sonuctan bilgi verirsin. ins sende de ise yarar
neden siz ilgilenmiyosunuz neden neden nedeennnn
ağa sensin kuzum

Ay ben bir kez kullanmaya kalktım çok ağrıdı sırtım belim. Ya kendine yük yüklüyosun sonuçta ondan dedim. Sonrada almadım sırtımda belimde çocuk taşımak bana göre değelmiş.

yalnız kaptan SekerPancarii
ilk sayfadaki kurallar kendni tanıtma sonrada kendini tanıttıgı mesaja beni etiketle olay bu bu kadan
bilemem orasını

yogurtta ye yaninda midene iyi gelir

dene cnm bana da sonuctan bilgi verirsin. ins sende de ise yarar

ağa sensin kuzum
inşallah kuzum yarar işe bende de ki yarar ben neler düşünüyorum bir bilsen oha çüş yok artık manyak dersin bana

ben eşimi döverdim şahsen duymadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…