- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.381
açıkçası bende bulgur pilavı yicem yasak mı değil mi bilmiyorum herşeyi almıyor midem zaten şuan yerim diyebildiğim tek şey @Bir garip sence ?kizlar sehriye corbasi yiyecegim bu aksam cunku pazar gunu yaptigim corba biymedi bende dokememesimde hepsini bitiremez kurabiye falan yemeyecegim seker yok ama sehriye var olur mu bugunluk @Bir garip SchonerDuft
masajı kızın kendi yapcakmış abla ben yapcam yok demicen falan dedi ama yoramam kızı öyle yazık günah ama denicem dediğinien iyi ve pratigi dusunmemek digerleri cetrefilli masaj icin illa bir kisi lazim meditasyona da zaman onlatida dene ama bu dedigimi oncelikli dene. Bak gor gececek stresin.
Var canim. Stres olmamak icin dusunmeyeceksin son bir lac yildir kendim uyguluyorum cok ise yaradi bende. Allima geliyorsa hemen farkli guzel bor sey dusunuyorum haliyle stres olmuyorum. Mumkun oldugunca boyle yapiyorum. Dene derim.
doktora gitmeyecek misin
Pro uye mi gordum sanki
Katilabilirsin tabi canim 1. sayfada kurallar var onlara bir bak kabul edersenkaptinn miz sana yardimci olur
neden siz ilgilenmiyosunuz neden neden nedeennnntabi ki kurallarımız 1.ci sayfada yazıyorkaptinn gelir birazdan ilgilenir seninle canısı
sen bir kaptansın yolu aydınlatansın biz nasıl aydınlatalımneden siz ilgilenmiyosunuz neden neden nedeennnn
hoşgeldin canııım ilk sayfada kurallar var ookuyuver onalrı sonra eger kararlıysan gel bize kendini tanıt bekliyorumMerhaba... Aranıza ben de katılabilir miyim?
yalnız kaptansen bir kaptansın yolu aydınlatansın biz nasıl aydınlatalım
yogurtta ye yaninda midene iyi geliraçıkçası bende bulgur pilavı yicem yasak mı değil mi bilmiyorum herşeyi almıyor midem zaten şuan yerim diyebildiğim tek şey @Bir garip sence ?
dene cnm bana da sonuctan bilgi verirsin. ins sende de ise yararmasajı kızın kendi yapcakmış abla ben yapcam yok demicen falan dedi ama yoramam kızı öyle yazık günah ama denicem dediğini
ağa sensin kuzumneden siz ilgilenmiyosunuz neden neden nedeennnn
Ay ben bir kez kullanmaya kalktım çok ağrıdı sırtım belim. Ya kendine yük yüklüyosun sonuçta ondan dedim. Sonrada almadım sırtımda belimde çocuk taşımak bana göre değelmiş.sanirim cnmbugun spor yapabilirmiyim bilmiyorum yemek yapabilirsem bende iyisi yok
gebertirimm
kuzum hic duzelmedimi disin.
Bebek arabasi daha cok yoruyor canim. Her yere girmiyor dolamak skinti oluyor. Sonra kur kaldir cok zaman aliyor. Bizimki biraz buyuk hantal modellerden baya zorluyor. Simdiki aklim olsa pratoik kullanisli alirdim.
Kanguru cok rahat solommombaby kullaniyorum cok pratik simdilik memnunum. Ayiptir soylemesi kilo verdikce de daha rahat ettimkendimode ovmeyi hic sevmem
ağa öldü ceresunyogurtta ye yaninda midene iyi gelir
dene cnm bana da sonuctan bilgi verirsin. ins sende de ise yarar
ağa sensin kuzum
bilemem orasınıyalnız kaptanSekerPancarii
ilk sayfadaki kurallar kendni tanıtma sonrada kendini tanıttıgı mesaja beni etiketle olay bu bu kadan
inşallah kuzum yarar işe bende de ki yarar ben neler düşünüyorum bir bilsen oha çüş yok artık manyak dersin banayogurtta ye yaninda midene iyi gelir
dene cnm bana da sonuctan bilgi verirsin. ins sende de ise yarar
ağa sensin kuzum
meyveler serbest canım . ama bende @orkide1453 gibi yapmayı düşünüyorum bu hafta çikolata şeker yasak olcak reglimden sonra yapcam ama regli iken tutamam kendimi
hee alışmış kudurmuıştan beterdirben normal devam ediyorum sadece ararada karanlıktan korkarım azcık oda
yok endekopi yapılmadı canısı gastrit gibi bişi vardı ama benim sorun stres ile ilgi stres ile baş etme yöntemi biliyorsan eğer tavsiye alabilirim
sözde kocam ısırdı ama o değildi tabiki yanımda yatan
ay hiç sorma berbattı dün midem birşey almadı
Kim kaptanyalnız kaptanSekerPancarii
ilk sayfadaki kurallar kendni tanıtma sonrada kendini tanıttıgı mesaja beni etiketle olay bu bu kadan
hiç başına gelmedi mi kız
vallaha sataram köyü haaaKim kaptankaptan kimmm kimmis o
Gov beni agamvallaha sataram köyü haaa
ben eşimi döverdim şahsen duymadı diyeyok kız sanmıyorum öyle brşey düşünmüyorum ancak aşılama ile hamiş kalırım ben artık . ayy senden alalım bu güzel haberi allhın izni ile
ağırlık değildi bu seferkiruhu gördüm eli ile ağzımı kapattı ama uyuştu ağzım eşime seslendim oda elimi ısırdı uyandığımda halen o uyuşukluk ve ağrılar vardı normalde benim odama giremezlerdi yıllardır ilk kez oldu
Uzun zamandır böyle bişey yaşadığımı hatırlamıyorum. Tırstımhiç başına gelmedi mi kız
govmiyremGov beni agam
Bende spor yapacam hamile olabilirim o yuzden peh zorlamayim diyomgovmiyrem
öfff cok işim var yaaa ugrayamıyom buraya da acık gözüküyom ama ben aslında yoguuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?