- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.361
yok kız sanmıyorum öyle brşey düşünmüyorum ancak aşılama ile hamiş kalırım ben artık . ayy senden alalım bu güzel haberi allhın izni ile
ağırlık değildi bu seferkiruhu gördüm eli ile ağzımı kapattı ama uyuştu ağzım eşime seslendim oda elimi ısırdı uyandığımda halen o uyuşukluk ve ağrılar vardı normalde benim odama giremezlerdi yıllardır ilk kez oldu
spor dan hamlamışsan iyi puan yapmışsınselam kizlar
her yerlerim agiriyoruykum var
kuzum midene hic endoskopi uaptirdin mi acaba farkli bir problrmin mi var . Beslenmen guzeldi bu ara nede yine boyle oldun. Acaba regl seni boylemi etkiliyor
alisveris yapinca ben hic yorulmuyorum. Hele kizima yapinca
oo super cnm tebrikler
ya cok gecmis olsun @Favelayn .
memleketemi gotmis @Favelayn
ama ucuk umitler ediyon
benim cuma hedegim 65.9
beni gecio 64 olursan
Tamam canımbenim hafta sonundan hic sporum yok ama dün 500 ip ve 20 dakika tempolu yürüyüsüm var aksam misafirim vardi cok yapamadim ama bugün yapcam yine insallah
Temizlik yaptım oturuyorum balon gibi yüzümleİyiyim ay hava gunesli mis gibi kizim süt keyfi yapiyo bende kahve sen napiyon
O kadar gezersen bir de kanguruyla gezmiyeydin iyiydi. O seni çok yormuş bence. Bebek arabası daha az yorardı.selam kizlar
her yerlerim agiriyoruykum var
cnm iş yerindeki gerginlikten başım tuttu spor yapamadım moralim bozuldu inan yoksa çok yapmayı planlıyordumO kadar gezersen bir de kanguruyla gezmiyeydin iyiydi. O seni çok yormuş bence. Bebek arabası daha az yorardı.
Disin mi sis ayTamam canım
Temizlik yaptım oturuyorum balon gibi yüzümle
sanirim cnmspor dan hamlamışsan iyi puan yapmışsın
gebertirimmgeçersem görürsün.
kuzum hic duzelmedimi disin.Tamam canım
Bebek arabasi daha cok yoruyor canim. Her yere girmiyor dolamak skinti oluyor. Sonra kur kaldir cok zaman aliyor. Bizimki biraz buyuk hantal modellerden baya zorluyor. Simdiki aklim olsa pratoik kullanisli alirdim.O kadar gezersen bir de kanguruyla gezmiyeydin iyiydi. O seni çok yormuş bence. Bebek arabası daha az yorardı.
yüzün neden sisti canim?Tamam canım
bende 1 kg verdim baya baya yiyiyorum yani ama almiyorum ses kaydını bende bıraktım ama bu hafta 61 i görücem kararlıyım ses kaydına da bu akşam devammmİyi gidiyo kuzum 1 haftadir geceli gündüzlü yiyom 1 kilo aldim bu da cok normal bence kilo aldim bile demiyorum buna ben ama ses kaydına devam edemedim sen naptin
meyveler serbest canım . ama bendeben yokum şeker diyetinde. Dün pazarımız vardı. Meyveleri görünce dayanamadım
hee alışmış kudurmuıştan beterdirAy sen alışmışsın bencebeni azcik korkutsunlar ahtapot gibi yapışıyom gocama geri uyyana kadar ne cekiyom kiz küçükken beni cok korkuturlardi varya hergun kabusla uyanirdim
yok endekopi yapılmadı canısı gastrit gibi bişi vardı ama benim sorun stres ile ilgi stres ile baş etme yöntemi biliyorsan eğer tavsiye alabilirimkuzum midene hic endoskopi uaptirdin mi acaba farkli bir problrmin mi var . Beslenmen guzeldi bu ara nede yine boyle oldun. Acaba regl seni boylemi etkiliyor
alisveris yapinca ben hic yorulmuyorum. Hele kizima yapinca
oo super cnm tebrikler
ya cok gecmis olsun @Favelayn .
memleketemi gotmis @Favelayn
ama ucuk umitler ediyon
benim cuma hedegim 65.9
beni gecio 64 olursan
sözde kocam ısırdı ama o değildi tabiki yanımda yatankim elini ısırdı. gördüğün şeymi
ay hiç sorma berbattı dün midem birşey almadı
Yok canım ya uyuyup uyandıkça biraz daha şişiyorsanirim cnmbugun spor yapabilirmiyim bilmiyorum yemek yapabilirsem bende iyisi yok
gebertirimm
kuzum hic duzelmedimi disin.
Bebek arabasi daha cok yoruyor canim. Her yere girmiyor dolamak skinti oluyor. Sonra kur kaldir cok zaman aliyor. Bizimki biraz buyuk hantal modellerden baya zorluyor. Simdiki aklim olsa pratoik kullanisli alirdim.
Kanguru cok rahat solommombaby kullaniyorum cok pratik simdilik memnunum. Ayiptir soylemesi kilo verdikce de daha rahat ettimkendimode ovmeyi hic sevmem
Dişim apseliyüzün neden sisti canim?
Var canim. Stres olmamak icin dusunmeyeceksin son bir lac yildir kendim uyguluyorum cok ise yaradi bende. Allima geliyorsa hemen farkli guzel bor sey dusunuyorum haliyle stres olmuyorum. Mumkun oldugunca boyle yapiyorum. Dene derim.meyveler serbest canım . ama bendeorkide1453 gibi yapmayı düşünüyorum bu hafta çikolata şeker yasak olcak reglimden sonra yapcam ama regli iken tutamam kendimi
hee alışmış kudurmuıştan beterdirben normal devam ediyorum sadece ararada karanlıktan korkarım azcık oda
yok endekopi yapılmadı canısı gastrit gibi bişi vardı ama benim sorun stres ile ilgi stres ile baş etme yöntemi biliyorsan eğer tavsiye alabilirim
sözde kocam ısırdı ama o değildi tabiki yanımda yatan
ay hiç sorma berbattı dün midem birşey almadı
doktora gitmeyecek misinYok canım ya uyuyup uyandıkça biraz daha şişiyor
Dişim apseli
Pro uye mi gordum sankiMerhaba... Aranıza ben de katılabilir miyim?
tabi ki kurallarımız 1.ci sayfada yazıyorMerhaba... Aranıza ben de katılabilir miyim?
bugün denedim ama kısa sürdüVar canim. Stres olmamak icin dusunmeyeceksin son bir lac yildir kendim uyguluyorum cok ise yaradi bende. Allima geliyorsa hemen farkli guzel bor sey dusunuyorum haliyle stres olmuyorum. Mumkun oldugunca boyle yapiyorum. Dene derim.
doktora gitmeyecek misin
Pro uye mi gordum sanki
Katilabilirsin tabi canim 1. sayfada kurallar var onlara bir bak kabul edersenkaptinn miz sana yardimci olur
en iyi ve pratigi dusunmemek digerleri cetrefilli masaj icin illa bir kisi lazim meditasyona da zaman onlatida dene ama bu dedigimi oncelikli dene. Bak gor gececek stresin.bugün denedim ama kısa sürdüok denicim tatlım burdaki arkadaşta sana masaj yapayım meditasyon yap falan dedi ama çok bilgin yok o konularda orkide1453 nin vardır bilgisi belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?