Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kim elini ısırdı. gördüğün şeymi

geçersem görürsün.

spor dan hamlamışsan iyi puan yapmışsın
sanirim cnm bugun spor yapabilirmiyim bilmiyorum yemek yapabilirsem bende iyisi yok

geçersem görürsün.
gebertirimm
Tamam canım

Temizlik yaptım oturuyorum balon gibi yüzümle
kuzum hic duzelmedimi disin.
O kadar gezersen bir de kanguruyla gezmiyeydin iyiydi. O seni çok yormuş bence. Bebek arabası daha az yorardı.
Bebek arabasi daha cok yoruyor canim. Her yere girmiyor dolamak skinti oluyor. Sonra kur kaldir cok zaman aliyor. Bizimki biraz buyuk hantal modellerden baya zorluyor. Simdiki aklim olsa pratoik kullanisli alirdim.
Kanguru cok rahat solommombaby kullaniyorum cok pratik simdilik memnunum. Ayiptir soylemesi kilo verdikce de daha rahat ettim kendimode ovmeyi hic sevmem

İyi gidiyo kuzum 1 haftadir geceli gündüzlü yiyom 1 kilo aldim bu da cok normal bence kilo aldim bile demiyorum buna ben ama ses kaydına devam edemedim sen naptin
bende 1 kg verdim baya baya yiyiyorum yani ama almiyorum ses kaydını bende bıraktım ama bu hafta 61 i görücem kararlıyım ses kaydına da bu akşam devammm

ben yokum şeker diyetinde. Dün pazarımız vardı. Meyveleri görünce dayanamadım
meyveler serbest canım . ama bende orkide1453 gibi yapmayı düşünüyorum bu hafta çikolata şeker yasak olcak reglimden sonra yapcam ama regli iken tutamam kendimi
Ay sen alışmışsın bence beni azcik korkutsunlar ahtapot gibi yapışıyom gocama geri uyyana kadar ne cekiyom kiz küçükken beni cok korkuturlardi varya hergun kabusla uyanirdim
hee alışmış kudurmuıştan beterdir ben normal devam ediyorum sadece ararada karanlıktan korkarım azcık oda
yok endekopi yapılmadı canısı gastrit gibi bişi vardı ama benim sorun stres ile ilgi stres ile baş etme yöntemi biliyorsan eğer tavsiye alabilirim

kim elini ısırdı. gördüğün şeymi
sözde kocam ısırdı ama o değildi tabiki yanımda yatan
SchonerDuft dün ne yedin de bakem rakibimsin bileyim nasıl besleniyon
ay hiç sorma berbattı dün midem birşey almadı

Yok canım ya uyuyup uyandıkça biraz daha şişiyor

yüzün neden sisti canim?
Dişim apseli

Var canim. Stres olmamak icin dusunmeyeceksin son bir lac yildir kendim uyguluyorum cok ise yaradi bende. Allima geliyorsa hemen farkli guzel bor sey dusunuyorum haliyle stres olmuyorum. Mumkun oldugunca boyle yapiyorum. Dene derim.
Yok canım ya uyuyup uyandıkça biraz daha şişiyor

Dişim apseli
doktora gitmeyecek misin

Merhaba... Aranıza ben de katılabilir miyim?
Pro uye mi gordum sanki
Katilabilirsin tabi canim 1. sayfada kurallar var onlara bir bak kabul edersen kaptinn miz sana yardimci olur

bugün denedim ama kısa sürdü ok denicim tatlım burdaki arkadaşta sana masaj yapayım meditasyon yap falan dedi ama çok bilgin yok o konularda orkide1453 nin vardır bilgisi belkide

bugün denedim ama kısa sürdü ok denicim tatlım burdaki arkadaşta sana masaj yapayım meditasyon yap falan dedi ama çok bilgin yok o konularda orkide1453 nin vardır bilgisi belkide
en iyi ve pratigi dusunmemek digerleri cetrefilli masaj icin illa bir kisi lazim meditasyona da zaman onlatida dene ama bu dedigimi oncelikli dene. Bak gor gececek stresin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…