Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sende baya istemem yan cebime koy yapıyon inşallah hamilesindir amin
Gocam yapiyo ben degil kaza diye diye gandiriyo beni bi bahtim tam ovulasyon gunumde de kaza oldu ahahhahah gecen de diyo düşünsene surda emekleyen bi bebek guzel olmaz mi

ay benm akşam migrenim tuttu izleyemedim şimdide korkuyom kulaklık takmaya tekrar agrır diye izleyemiym
Vartolu yoodu göynüm buruk derken serseri stilli bi polis cikageldi ahahahahha senanin eski sevdalisi heralkiz serseri stilleri seviyo

Gocam yapiyo ben degil kaza diye diye gandiriyo beni bi bahtim tam ovulasyon gunumde de kaza oldu ahahhahah gecen de diyo düşünsene surda emekleyen bi bebek guzel olmaz mi
valla bizimde öle diye diye oldu ben diyeyim ay pardon dedi dedi sonuc bak 10 haftalık oldu ahahahaD:

Vartolu yoodu göynüm buruk derken serseri stilli bi polis cikageldi ahahahahha senanin eski sevdalisi heralkiz serseri stilleri seviyo
kız abisi değil mi o abisi diyodular dizi yorumlarında ben öyle duydumdu
hani cukura polis giremezdi getirdiler o adamı bence cok sacma oldu dizinin tadı kaçmasa bari he yerden o adam ckar şimdi

valla bizimde öle diye diye oldu ben diyeyim ay pardon dedi dedi sonuc bak 10 haftalık oldu ahahahaD:
Ay pardon mu ahahhahahahhahahahahhahahahhahahahah gahgahgahgahgahgahgah ozel gülüşümü bayadir yapmiyodum degisik haller var bende bu ay bekliyom bahalim

kız abisi değil mi o abisi diyodular dizi yorumlarında ben öyle duydumdu
hani cukura polis giremezdi getirdiler o adamı bence cok sacma oldu dizinin tadı kaçmasa bari he yerden o adam ckar şimdi
Vartolu ölmemistir insallah vartolusuz bi cukur dusunemem aa oyle mi bende bakışıp gözleri dolunca eski sevdalisi sandimdi

bugün denedim ama kısa sürdü ok denicim tatlım burdaki arkadaşta sana masaj yapayım meditasyon yap falan dedi ama çok bilgin yok o konularda orkide1453 nin vardır bilgisi belkide
cnmm ben anlamam da burda bi sayfa var ben ordan gördüm olumlama yapmayı ve o gğünden beri hayatımda güzel şeyler olmaya başladı seni o konuda etiketleyeyim ilk sayfadan itibaren mutlaka oku olur mu

öff bende sadiş vartolunun mezarına gidince agladım yaa coh üzülüyom o kıza
Sadise gıcık oluyo esim beni de gicih etti uff coh abartiyo diye diye bana da abarti geldi ahahhahahaha idris baba yıkılır gibi oldu ya oglunun mezarinda hepiniz kahraman kokuyonuz dedi yaizle bu bolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…