- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.421
Ben kaptan degilim ki isterseniz ördeklerimize basın ne yaziyocnm kaptan pancar mı nedenseni yoruypr o zaman takip etse ya bizi
YAmac gardasina giyar mi bencede olmediölmedi o ölmedi arabada baskası e sarı cocukta sonuc değişmedi dedi bende kacırdılar onu
yoldas olcak zamanı gecti o arayı cok acmıcaktn öle olsn istiyosanAyy Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin ama bi kizim daha olsun isterimiki baci yoldas olurlar
bnde onu anlamıyorum kuzu gel soralım kendisine bakaym ne cvp vercekcnm kaptan pancar mı nedenseni yoruypr o zaman takip etse ya bizi
yiyicem ama zayıflayacammmponçik yarışıyoruz bak ben bgn gördüm 61 i yeme sende
aglarım evde izliyeyimSadise gıcık oluyo esim beni de gicih etti uff coh abartiyo diye diye bana da abarti geldi ahahhahahahaidris baba yıkılır gibi oldu ya oglunun mezarinda hepiniz kahraman kokuyonuz dedi ya izle bu bolumu
Benim kiz gelemez oyle seye yapıştırır agzinayoldas olcak zamanı gecti o arayı cok acmıcaktn öle olsn istiyosansimdi küçük olan her türlü yapışcak ablasına bende bende diye sinir etcek onu
bnde onu anlamıyorum kuzu gel soralım kendisine bakaym ne cvp vercek
ablma birbirlerine zarar vermedikleri sürece karısmıyo yiyolar birbirlerini resmen onda bide 3 kızBenim kiz gelemez oyle seye yapıştırır agzinaagahahhababa artik onlar kavga ederken bende sacimi yolarim
Ben ordege baharim bacim ördekler yalan gonusmaz14. Takım => Kaptan: SekerPancarii (refererans: toplight & askrhpozitif)
Kaptan Yardımcısı: Blacksee55 & keptinn
Enerjilerini atiyolar ne guzelablma birbirlerine zarar vermedikleri sürece karısmıyo yiyolar birbirlerini resmen onda bide 3 kız
Ben ordege baharim bacim ördekler yalan gonusmaz
heee bek güzel oluyo valla bide ufak olan cok güzel aglıyo onu dinliyoz agladıkcaEnerjilerini atiyolar ne guzel
Ahahahha yalan gonusma hamile başınlanKazen bey merhabalar. 14. takım kaptanı SekerPancarii arkadasımız sanırım bi yanlışlık olmus kaptan madalyasını bana vermişsiniz. düzeltebilir misiniz ?
Yakinda seninki de eklenir ablanlara gidip konser dinlersinizheee bek güzel oluyo valla bide ufak olan cok güzel aglıyo onu dinliyoz agladıkca
Ahahahha yalan gonusma hamile başınlan
gel sende katıl bize konferans yaparız sana ordanYakinda seninki de eklenir ablanlara gidip konser dinlersiniz
Gittim canım antibiyotik verdi işteVar canim. Stres olmamak icin dusunmeyeceksin son bir lac yildir kendim uyguluyorum cok ise yaradi bende. Allima geliyorsa hemen farkli guzel bor sey dusunuyorum haliyle stres olmuyorum. Mumkun oldugunca boyle yapiyorum. Dene derim.
doktora gitmeyecek misin
Pro uye mi gordum sanki
Katilabilirsin tabi canim 1. sayfada kurallar var onlara bir bak kabul edersenkaptinn miz sana yardimci olur
Tamam canımkizlar sehriye corbasi yiyecegim bu aksam cunku pazar gunu yaptigim corba biymedi bende dokememesimde hepsini bitiremez kurabiye falan yemeyecegim seker yok ama sehriye var olur mu bugunluk Luluuu94 SchonerDuft
Bulgur serbest canımaçıkçası bende bulgur pilavı yicem yasak mı değil mi bilmiyorum herşeyi almıyor midem zaten şuan yerim diyebildiğim tek şeyLuluuu94 sence ?
cnm ben gecen hafta öyle dedikçe iştahım açıldıyiyicem ama zayıflayacammm
ben lagopen kullanyorum iltihap fln yapınca 2 3 güne toparlıyodu dişim sana vermiş ilaçGittim canım antibiyotik verdi işte
Tamam canım
Bulgur serbest canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?