- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.441
Sus zaten adidas çorabımın alti ezilmis yine de giyyom spor ayakkabidan yazısı gorununce guzel duruyo diye14. Takım => Kaptan: SekerPancarii (refererans: toplight & askrhpozitif)
Kaptan Yardımcısı: Blacksee55 & keptinn
ben kanıtlarlan cıkarım ortaya bak orda ne yazıyo karar defterinde
sosyete pazarından al bi tame dahaSus zaten adidas çorabımın alti ezilmis yine de giyyom spor ayakkabidan yazısı gorununce guzel duruyo diyeacimi anlayamazsin zenginlik zamanimizda aldiydih bu corabi delinse de atmam
Olmaz bu yirtilamaz orjinaldi bu nasil yirtilirsosyete pazarından al bi tame daha
ahahahahaSus zaten adidas çorabımın alti ezilmis yine de giyyom spor ayakkabidan yazısı gorununce guzel duruyo diyeacimi anlayamazsin zenginlik zamanimizda aldiydih bu corabi delinse de atmam
Bu nasil aklima gelmez uf yaaahahahahabence bilek kısmını kes baska coraba dik
ayy yemek yerken falan nasil? doktora gittinmi?Yok canım ya uyuyup uyandıkça biraz daha şişiyor
Dişim apseli
Alfasilin verdi canımben lagopen kullanyorum iltihap fln yapınca 2 3 güne toparlıyodu dişim sana vermiş ilaç
Adam napsın be seslenen yok onaben eşimi döverdim şahsen duymadı diye
tırsma be ne olcakUzun zamandır böyle bişey yaşadığımı hatırlamıyorum. Tırstım
evet etiketle lütfencnmm ben anlamam da burda bi sayfa var ben ordan gördüm olumlama yapmayı ve o gğünden beri hayatımda güzel şeyler olmaya başladı seni o konuda etiketleyeyim ilk sayfadan itibaren mutlaka oku olur mu
ikisi kuzumSchonerDuft cnm sen meditasyon mu sordun 21 gün şeker orucunu mu karıştırdım ben heralde
çok iyi yedim 1 tabak kadarGittim canım antibiyotik verdi işte
Tamam canım
Bulgur serbest canım
Sıkıntı yok canım sağ tarafta çiğnrmediğim süreceayy yemek yerken falan nasil? doktora gittinmi?
Adam napsın be seslenen yok ona
tırsma be ne olcakben gayet relax
evet etiketle lütfen
ikisi kuzumkarıştırmadın reglim geçsin haftaya senin gibi yapacam bende evdeki meyvelerde bitmiş olur hem
çok iyi yedim 1 tabak kadar
ama sabah 1 elma 2 ceviz 1 bardak süt öğlende 1 sütlü kahve türkünden içtim
diş iltihabı cok kötü bilirm bi ara bnm 4 diş birden iiltihaplanmıştıAlfasilin verdi canım
ben anlamam normalde 2 kıpırdansam uyutmadn bee diye bagrınıyo onuda hissedicekAdam napsın be seslenen yok ona
evet etiketle lütfen
ikisi kuzumkarıştırmadın reglim geçsin haftaya senin gibi yapacam bende evdeki meyvelerde bitmiş olur hem
ben anlamam normalde 2 kıpırdansam uyutmadn bee diye bagrınıyo onuda hissedicek
Sıkıntı yok canım sağ tarafta çiğnrmediğim sürecegittim canım antibiyotik verdi çekilecek
kuzu ben o kötü rüya görürken bile uyanıyorumNE Kadar hafifmiş be uykusu
tmm cnm ben olumlamaya seni etiketleyeyim aaştır o kunuyuAdam napsın be seslenen yok ona
evet etiketle lütfen
kuzu ben o kötü rüya görürken bile uyanıyorumbizde uyku sorunu var rahat 5 6 kere uyanıyoruz geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?