- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.481
tm yaz paylaşım alanına o zaman kaptan bulsunlarBen kaptan olmam olamamistemiyosan sende baskasina ver
Delisiniz heralde baska bi izahi olamazşimdi bi kac gecedir bnm suyuma dadandı bn büyük bardakla su alıyorm yanıma uyandırıp uyandırıp ondan içiyo sonra geri veriyoal kendine diyorm bu daha tatlı diyo
valla bilemiyorumben anlamam bıraktı flnsenin adın yazıyo o kaptanlık bölümünde
sert kaptan mı istiyonuz camoooonn
ohumus olsun mastırlı falanYabanci kaptan getirrim bah gorersiniz serti gıh istememecnebi kaptan bulacam size
Evlenince niye sevmez oldun acababn normalde uykuyu severdim bekarken bana ceksin bana
ahahahaDelisiniz heralde baska bi izahi olamazsevgililer gununde ablamla biz gece 2 bucuga kadar oturduk esim 12 bucukda yatti tilki uyhusundaymis ben gelince uyandi hemen ne bahiyon oyle sarilip uyuduh
Sen yazsana ay eriniyomtm yaz paylaşım alanına o zaman kaptan bulsunlar
hee sen bi daha öyle artı cıkta sonra bakam dönebilcen mi listelerevalla bilemiyorumben bi lkisteye döneyim de ona göre
Noldu ki niye guluyonahahahataktir etttim kocanı bütün ay tam gaz calışmış sen anlamamışın
Evlenince niye sevmez oldun acaba
ne dicem ben kaptan değilim ama kaptanlıgı bırakıyom muSen yazsana ay eriniyom
ohumus olsun mastırlı falan
hayırlı olsun diyom bebişNoldu ki niye guluyon
Bizim kaptan hic gelmiyo biliyonuz de bende artik gelemiyom kaptan açıklığı var de
ne dicem ben kaptan değilim ama kaptanlıgı bırakıyom mu
gözleri bağa burnu sağa benzesinHmm basga
Nolacah kihayırlı olsun diyom bebişgocen cok kararlı anladıgım kadarıyla olcak o bebek
benene sen deBizim kaptan hic gelmiyo biliyonuz de bende artik gelemiyom kaptan açıklığı var de
Burnu bana benzemesin bence ahahahhahahahahhahagözleri bağa burnu sağa benzesin
Sen ahillisin yaparsinbenene sen de
Baska heycanlar karisti hayatina uykudan onemliEvlenince niye sevmez oldun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?