- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.461
OK ben zamanında çok yaptım ama uzun süre devam ettirmedim o bahsettiğim site varya kapandı dediğim ordan alıyorum ama yıllar geçti tabitmm cnm ben olumlamaya seni etiketleyeyim aaştır o kunuyu
evet cnm kitabı bile satılmıyor onun ben de çok merak ettim ama bakalımOK ben zamanında çok yaptım ama uzun süre devam ettirmedim o bahsettiğim site varya kapandı dediğim ordan alıyorum ama yıllar geçti tabi
Bende hamile galiyim da gor sen iki ahilli olacam bende ahahhahahahaha coh zekiyim simdidençünkü ben daha zekiyim
pancar şaka maka kıza yardımcı ol milleti bi silkele cuma listelerine filan bi bakBende hamile galiyim da gor sen iki ahilli olacam bende ahahhahahahaha coh zekiyim simdiden
Kiz ben gercekten kaptaligi bıraktım niye inanmiyonuzpancar şaka maka kıza yardımcı ol milleti bi silkele cuma listelerine filan bi bakakşamları giremyor kaptın
anladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musunKiz ben gercekten kaptaligi bıraktım niye inanmiyonuzkimse almadi kaptanligi kaptinn de ortada kalmasin diye kaptanlik yapti yapiyo
Ben zaten cuma gunu takima hic gelemedigim icin biraktim kaptaligi esim cuma gunleri izinli evde oluyo ve ben hic gelemiyomaha birazdan gocam isten geleceh ve ben yoğum
hee sevmiyoz uyumayı
valla kafa zehirBende hamile galiyim da gor sen iki ahilli olacam bende ahahhahahahaha coh zekiyim simdiden
konus kız orkidepancar şaka maka kıza yardımcı ol milleti bi silkele cuma listelerine filan bi bakakşamları giremyor kaptın
ben anlamam bıraktı flnKiz ben gercekten kaptaligi bıraktım niye inanmiyonuzkimse almadi kaptanligi kaptinn de ortada kalmasin diye kaptanlik yapti yapiyo
Ben zaten cuma gunu takima hic gelemedigim icin biraktim kaptaligi esim cuma gunleri izinli evde oluyo ve ben hic gelemiyomaha birazdan gocam isten geleceh ve ben yoğum
sert kaptan mı istiyonuz camoooonnanladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musunbizim grupta iyiye gidiyo gibi hem kalabalıklaştık hem vermeye başladık hayırlısı bakalım
KİTAPÇILARA BAKABİLİRSİN ASLINDA INSTEGRAM SAYFASI DA VARevet cnm kitabı bile satılmıyor onun ben de çok merak ettim ama bakalım
BEN olsam kafasına çarparım bir tane ne uyandırıyon derimhee sevmiyoz uyumayıayagımı oynatsam hemen uyanıp bacaklarının arasına alıyo ayagımı bi daha oynatmıyaym diye
sonra gece acıkıyo mesela yarın ne yapcan demek için uyandrııyo beni
valla kafa zehir
konus kız orkidesöyle kaptanlıgını yapsın düzgüncene
ama bende ona yapıyom aynılarınıBEN olsam kafasına çarparım bir tane ne uyandırıyon derim
koca karı olrak manaksınız siz onu anladımama bende ona yapıyom aynılarını
şimdi bi kac gecedir bnm suyuma dadandı bn büyük bardakla su alıyorm yanıma uyandırıp uyandırıp ondan içiyo sonra geri veriyokoca karı olrak manaksınız siz onu anladım
Çocuk nasıl olcak size çekerse yandınızşimdi bi kac gecedir bnm suyuma dadandı bn büyük bardakla su alıyorm yanıma uyandırıp uyandırıp ondan içiyo sonra geri veriyoal kendine diyorm bu daha tatlı diyo
bn normalde uykuyu severdim bekarken bana ceksin banaÇocuk nasıl olcak size çekerse yandınız
Hee valla biz o disiplini hic saglayamadikanladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musunbizim grupta iyiye gidiyo gibi hem kalabalıklaştık hem vermeye başladık hayırlısı bakalım
Ben kaptan olmam olamamhee sevmiyoz uyumayıayagımı oynatsam hemen uyanıp bacaklarının arasına alıyo ayagımı bi daha oynatmıyaym diye
valla kafa zehir
konus kız orkidesöyle kaptanlıgını yapsın düzgüncene
Ahahahhahahahee sevmiyoz uyumayıayagımı oynatsam hemen uyanıp bacaklarının arasına alıyo ayagımı bi daha oynatmıyaym diye
Yabanci kaptan getirrim bah gorersiniz serti gıh istememben anlamam bıraktı flnsenin adın yazıyo o kaptanlık bölümünde
sert kaptan mı istiyonuz camoooonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?