Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pancar şaka maka kıza yardımcı ol milleti bi silkele cuma listelerine filan bi bak akşamları giremyor kaptın
Kiz ben gercekten kaptaligi bıraktım niye inanmiyonuz kimse almadi kaptanligi kaptinn de ortada kalmasin diye kaptanlik yapti yapiyo
Ben zaten cuma gunu takima hic gelemedigim icin biraktim kaptaligi esim cuma gunleri izinli evde oluyo ve ben hic gelemiyom aha birazdan gocam isten geleceh ve ben yoğum

anladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musun bizim grupta iyiye gidiyo gibi hem kalabalıklaştık hem vermeye başladık hayırlısı bakalım

hee sevmiyoz uyumayı ayagımı oynatsam hemen uyanıp bacaklarının arasına alıyo ayagımı bi daha oynatmıyaym diye
sonra gece acıkıyo mesela yarın ne yapcan demek için uyandrııyo beni

Bende hamile galiyim da gor sen iki ahilli olacam bende ahahhahahahaha coh zekiyim simdiden
valla kafa zehir
pancar şaka maka kıza yardımcı ol milleti bi silkele cuma listelerine filan bi bak akşamları giremyor kaptın
konus kız orkide söyle kaptanlıgını yapsın düzgüncene

ben anlamam bıraktı fln senin adın yazıyo o kaptanlık bölümünde

anladım cnm takılıyorum sana ama diğer takımların kaptanları daha sert biliyo musun bizim grupta iyiye gidiyo gibi hem kalabalıklaştık hem vermeye başladık hayırlısı bakalım
sert kaptan mı istiyonuz camoooonn

BEN olsam kafasına çarparım bir tane ne uyandırıyon derim

Hee valla biz o disiplini hic saglayamadik ilk kaptan olduğumda disiplin vardi aslinda sonra bi bahtim biz laklaga dalmisiz arkadas olmusuz kimse laf soz dinlemiyo kaptanken bu kadar gelmiyodum kaptanlik geriyo beni bulaniyom

Ben kaptan olmam olamam istemiyosan sende baskasina ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…