- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.641
hmm gündüz atıştır akşam atıştırmaaferin sana cnm bak yeseydin goremeyecektin iyiki yememissin.
Kuzum ben atistirmayi omrum boyunca birakamam cok seviyorum o yuzden az az yiyorum. Kilo vermek icin kasmiyorum kendimi yavas yavas gitsin yaz a kadar gitsin yeter.
şaşırdin dimiii benden hic beklemiyordun saglikli kurabiyeaaa ne kadan şaşırdım
şekerleme yapiyor olabilir
hmm gündüz atıştır akşam atıştırmasana akşam bıuraktırana kadar uğraşcam
yemeğe gitti zağar
İki ihtimalde cok yüksekşaşırdin dimiii benden hic beklemiyordun saglikli kurabiye
şekerleme yapiyor olabilir
bana da eşim aldırdı eskşiden yaşayacak kadar yerdim sonra yemek yemenin tadına vardım bi de canım şunu istiyor diyince hop gelirdi bu hale geldimben seni aksam atistirmaligina alistirirmisim
kuzum gunduz evde yalnizim aksam esimle cay kahve keyfi yapiyoruz haliyle onunla yiyorum belkide yalniz olsam yemem bana bu evlilik kilo aldirdi
BENDE ÇİĞ OLANA alıştımins istediginiz sekilde sonuclanir.
Canim cig de hic lezzetli olmuyor. Lezzetli seyler yemeyi seviyorumm
bende hasta gibiydim ama şu 2 saatte acık kendime geldimİki ihtimalde cok yüksekay cok yorgunum bu aralar gömün beni çukuraaaa
Kaptan olmaz miydin kuzumBENDE ÇİĞ OLANA alıştımtuzlu da güzelde çiğde süper oluyor
Bende sıkılıyombende hasta gibiydim ama şu 2 saatte acık kendime geldimcanım sıkılıyoorrr
Tamam canımLuluuu94 30 dk yürüyüş 6 puan canısı
Tamam canımdünki sporum 28 puan 400 ip 20 dakika tempolu yürüyüsLuluuu94
Anlamadım ki kahvaltı yaptım su içtim yine aynıyımtebrik ederim cnmm sana super motivasyon gelmistir
kurabiye yitemeyince tuzluya sardimm kuru meyveler gec geldi aklima erken gelseydi yemezdim o ladar
anladm cnm
sekerli yiyemeyince tuzluya sardim
nohut şişirir. Iki turlude nasil ayni çıktın
bende 52 olsam keskemmmm
sen spor salonuna gitmiyor musun artik
ins her sey yolundadir cnm
seker orucu yapanlar meyvelerini topluyor hadi kuzu. cuma 69 u goreceksn ins
yaaaa hep seker orucundan oturuuu
aksam ki 2 buyuk dilim pirasa boregi 1 tane olsaymis keşke
cok az degil
ins içimizden birisi olur yabanci kafa dengi olmazsa tadimiz kacar((
Spor takımlarına alalımmı o zamanaynen canım bende motive olurum haftalık 100 ü geçemezsem beni cezalandırın
Aaaatatlim benim gecen günlerden olan sporumu yazmamissin etiketlemistim seni bide dünden 28 puanim var
dişin nasıl oldu seninTamam canım
Tamam canım
Anlamadım ki kahvaltı yaptım su içtim yine aynıyım
tartı mı bozuk ki acaba
Spor takımlarına alalımmı o zaman
Aaaakaçtı canım çok özür dilerim
Canım şişlik var biraz ama iniyor yavaş yavaş ağrısı yok çok şükür şimdilik ağzımda erik var gibi amadişin nasıl oldu senin
İki ihtimalde cok yüksekay cok yorgunum bu aralar gömün beni çukuraaaa
yasasin yemek yemekkkbana da eşim aldırdı eskşiden yaşayacak kadar yerdim sonra yemek yemenin tadına vardım bi de canım şunu istiyor diyince hop gelirdi bu hale geldimkış akşamları ben de seviyorum yemeyi ama verene kadar artık ara vercem
nasil alistin ya afern sanaBENDE ÇİĞ OLANA alıştımtuzlu da güzelde çiğde süper oluyor
belkid2 bozuldu cnmmmTamam canım
Tamam canım
Anlamadım ki kahvaltı yaptım su içtim yine aynıyım
tartı mı bozuk ki acaba
Spor takımlarına alalımmı o zaman
Aaaakaçtı canım çok özür dilerim
Dur eve gidince bakim ben ona
yasasin yemek yemekkkzaten hep es kisilerinden oturu
nasil alistin ya afern sana
belkid2 bozuldu cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?