Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :95+0+160+80
Favelayn :
munter :38+47,5+72+18
orkide1453 :30
Buki_89 :

PATATESLER
@selcanmehmetcan :30
UMEYYE :18+8
SchonerDuft :28+22
SekerPancarii :25+56
GamzeK17 :
tugbaFB :53+69

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak

biraz işlerim yoğun canım ama daha çok zorlıycam kendimi :)

Süper şeker diyetinin etkisimi acep
valla az yiyorum yediklerim yeterli gelmiyor aç geziyorum birde şeker kullanmıyorum olumlu etkiledi
günaydın kızlarrr
günaydın poncik
şekersiz hayatın sonuçları bu gazla devam canım
kısmen şekersiz haftaya orkide gibi yapcam reglim bir geçsin de
kızlar haftalık 100 puan spor sınırı adaylar içinde geçerli değil mi
spor listesinde olan herkes için geçerli canısı

Evet canim kaptan olduğumda esimin izin günü karışıktı ve sonra tamda grubun kaptana en ihtiyaç duyduyu gunde sabitlediler izinleri ve her cuma izinli zaten eşim varken hiç gelemiyorum esim isteyken benim isim yoksa ugruyorum kaptanlik yapamıyorum maalesef kaptinn guzel goturdu saolsun ama o da hamilelikten ve o da benim gibi esi evdeyken ve haftasonu hic giremiyo kkya hep buralarda olabilecek motiveyi hep yuksek tutabilicek birine ihtiyacımız var

Gunaydin kizlar bu saate kadar uyumusuz kizimla esim ise giderken kizimda uyanmisti beraber yatinca cok uyyo eyuce bi uyumusuh
Kizlar malum baska kaptan gelecek ama bizim içimizden biri olmasi daha iyi olur kaptanlığa talip varsa söylesin

Gunaydin kizlar bu saate kadar uyumusuz kizimla esim ise giderken kizimda uyanmisti beraber yatinca cok uyyo eyuce bi uyumusuh
Kizlar malum baska kaptan gelecek ama bizim içimizden biri olmasi daha iyi olur kaptanlığa talip varsa söylesin
cnm haftasonu veya akşamları düzenli girebilsem olmak isterim ama sorun olabilir bende

canım bence sen fazla yapmışsın ondan en fazla haftada 1 gün yapılıyor o gerci ben yapmıyorum ama zorda kalırsam belki yaparım bi gün 3-4 ay olmuştur yapmayalı

canım avakadlo süt istiyordu içtiğim yerin makinası bozulmuş içemedim elma süt ile kahvaltı yapmak zorunda kaldım
o ney yaa hiç tatmadığım tatlar

cnm ben de 60.6 yıö bgn ama yemeyerek iki öğünle bi de spor yapabilsem
yaa sana maşallah bende bugün 62,9 dum inşallah bu hafta 61 görürüm Tuğce isinsi yolunda ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…