- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.601
Süper canımLuluuu94
dün kızımı babası uyuttu bende fırsattan istifade bunları yaptım
tempolu yürüyüş 60 dk 24 puan
300 ip atlama 15 puan
30 dk eliptik 24 puan
1 dk plank 3 puan
mekik 50 tane 3 puan
toplam :69 puan
biraz işlerim yoğun canım ama daha çok zorlıycam kendimi :)Tamam canım
Ayy anlamadım ki dün akşam üstü muz falan da yedim sonra üzerimdekilerle tartıldım 51,1 suda içmiştim dedim süper sabaha kadar 50 olurum en azından sonra akşam yemeği nohut vardı herhalde o şişirdi sabah ta yine aynı üzerimdekilerle 51,1
Canım güzel menü ama sohbetlere katılmıyorsun hiç
valla az yiyorum yediklerim yeterli gelmiyor aç geziyorum birde şeker kullanmıyorum olumlu etkilediSüper şeker diyetinin etkisimi acep
günaydın poncikgünaydın kızlarrr
kısmen şekersiz haftaya orkide gibi yapcam reglim bir geçsin deşekersiz hayatın sonuçları bu gazla devam canım
spor listesinde olan herkes için geçerli canısıkızlar haftalık 100 puan spor sınırı adaylar içinde geçerli değil mi
Tamam canımbiraz işlerim yoğun canım ama daha çok zorlıycam kendimi :)
Spor listesindekiler için geçerlikızlar haftalık 100 puan spor sınırı adaylar içinde geçerli değil mi
kısmen şekersiz haftaya orkide gibi yapcam reglim bir geçsin de
canım avakadlo süt istiyordu içtiğim yerin makinası bozulmuş içemedimelma süt ile kahvaltı yapmak zorunda kaldım
benim canım şuan istemiyor ama kakaolu keki uzun zamandır istiyor hafta sonu yerim son kezbenim regl dönemim kıvranıyorum şeker şeker diye ama yok duymuyorum ben o sesi
bizim içmemiz lazım sen ben @selcanmehmetcan rahme iyi geliyor diyorlaraa hiç içmedim avakadoyu sade yiyemiyorum belki sütün içinde iyi olabilir
Evet canim kaptan olduğumda esimin izin günü karışıktı ve sonra tamda grubun kaptana en ihtiyaç duyduyu gunde sabitlediler izinleri ve her cuma izinli zaten eşim varken hiç gelemiyorum esim isteyken benim isim yoksa ugruyorum kaptanlik yapamıyorum maalesefSekerPancarii tatlim sen eskiden de kaptanlik yaptigin icin sana @askrhpozitif ile birlikte referans olmustuk esinin cumalari izinli oldugunu soylemistin hala duzelmedi mi durum oncelikle onu sorayim
kaptinn hamile oldugu icin yardimciligi istemiyor
Oncelikle takim icinden bir adayiniz varmi eger takim icinden bu isi ben yaparim diyen birisi varsa takimdan biz destek oluruz tecrube kazanir eger yoksa diger takimlardan sizin hic tanimadiginiz birisi gelir bir oturup konusun kendi icinizde ona gore karar verelim
cnm ben de 60.6 yıö bgn ama yemeyerek iki öğünle bi de spor yapabilsem62 yi gördüm orkidehemde yiyerekttenn
benim canım şuan istemiyor ama kakaolu keki uzun zamandır istiyor hafta sonu yerim son kezşeker tarçınlı süt içebilirsin meyveye tarçın serp bal yada pekmez ye geçer
bizim içmemiz lazım sen ben @selcanmehmetcan rahme iyi geliyor diyorlar
cnm haftasonu veya akşamları düzenli girebilsem olmak isterim ama sorun olabilir bendeGunaydin kizlar bu saate kadar uyumusuz kizimla esim ise giderken kizimda uyanmisti beraber yatinca cok uyyoeyuce bi uyumusuh
Kizlar malum baska kaptan gelecek ama bizim içimizden biri olmasi daha iyi olur kaptanlığa talip varsa söylesin
canım bence sen fazla yapmışsın ondan en fazla haftada 1 gün yapılıyor o gerci ben yapmıyorum ama zorda kalırsam belki yaparım bi gün 3-4 ay olmuştur yapmayalıIlk aydan sorsam fircalardi :))) beni eminim denedim iki bucuk kg yu süt detoksundan verdim reglimin son gunlerinde aman diyetisyene gidecegim diye yarim gun toplam uc defa yaptim yapim dedim gitmis gitmis de kas hic yagdan degil yani senide bilgilendiriyim dedim
valla az yiyorum yediklerim yeterli gelmiyor aç geziyorum birde şeker kullanmıyorum olumlu etkiledi
günaydın poncik
kısmen şekersiz haftaya orkide gibi yapcam reglim bir geçsin de
spor listesinde olan herkes için geçerli canısı
o ney yaa hiç tatmadığım tatlarcanım avakadlo süt istiyordu içtiğim yerin makinası bozulmuş içemedimelma süt ile kahvaltı yapmak zorunda kaldım
yaa sana maşallah bende bugün 62,9 dum inşallah bu hafta 61 görürüm Tuğce isinsi yolunda ilerliyorumcnm ben de 60.6 yıö bgn ama yemeyerek iki öğünle bi de spor yapabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?